Banda neplaticovjedinou pozitivnou udalostou dnesneho pokroveho dna bolo, ze som clearol na lucky ace 300$ bonus. mimo toho pokracuje take nemastne neslane obdobie, kedy som vzdy bud break even, alebo v minuse. tot graf za februar zatial:

strach mi nahana predovsetkym All in EV, ktora napoveda, ze mi je variancia dlzna zopar uderov pod pas.
toto je dnesna session v grafe

zdrzim sa komentov o set upoch (bad beaty ani moc neboli) a spytam sa jedinu vec. ak si vsimnete, tak na grafe chyba All in EV. ale nie je to tym, ze by som ju tam nedaval, ale preto, ze je totozna s winnings, co znamena, ze som ani raz nesiel All In pred riverom. Ani jediny krat za vyse 1000 ruk. Je to normalne? Lebo ako neskor bude vidiet, existovali spoty, v ktorych som AI pred riverom mohol ist, ale nesiel som. Rad si precitam nazory, ci som tak mal spravit.
zaujimavosti dnesneho dna:
top set na 3 flush flopesuper hral dost fishy, mam na neho cez 300 ruk a jeho stats su 43/9/1.8. zaujimavostou je jeho minraise pred flopom, co mi napoveda, ze moze mat silnu top5 ruku, kedze jeho PFR je prakticky neexistujuci a videl som uz fishky, ktore su bezne passive pred flopom minraisovat so silnymi rukami. 3betujem, aby som zistil co je vo veci. Flop prinasa velky problem. flopujem sice top set, ale flop je cely v jednom suit. v sulade s mojim readom o silnej ruke cbetujem pot, viac menej aby som zistil na com som a dal zle odds pre ruky typu AKo s jednou kartou srdcovou. superov minraise prinasa zrejme klucovu situaciu ruky.
vo vseobecnosti vidim 2 moznosti:
1. pushnut all in a dufat ze bud ma uplnu hlupost typu par, pripadne ma flush draw a nedojde mu, alebo sa sparuje board a vyhram na full house. napriek tomu, ze efektivne stacky su takmer 150BB deep, nemyslim si, ze mam dobru fold equity, lebo super zrejme calluje s vacsinou jeho range.
2. callnut a foldnut ked pride 4ta srdcova karta.
co je lepsie?rozhodol som sa pre call a turn neprinasa ziadne rozuzlenie. ani 4flush, ani sparovany board. co teraz? ked uz som si zvolil tuto liniu, betovat by mi prislo od veci tak checkujem a callujem superov divny bet o velkosti 1/4 potu a modlim sa aby sa sparoval board.
board sa neparuje a superov weak bet na turne mi indikuje slabost a tak checkujem s tym, ze dufam, ze super checkne behind a ukaze overpair, AQ alebo missnuty draw. to sa vsak nestava a super ide all in za 40$ do 60$ potu, co mi dava odds 2:5, cize musim vyhrat v 40% pripadov, aby moj call bol zero equity a tak callujem a vysledok ste videli.
tato ruka mi nejde z hlavy, dala sa zahrat tolkymi roznymi sposobmi (pricom vysledok by bol zrejme aj tak ten isty - vsetky peniazky v pote), ale velmi rad by som pocul nazory na to, ktory je najlepsi.
Bad call?relativne jednoducha ruka a jednoducha otazka k nej:
straight vs flush boardsuper ma stats 43/3/1.8. na turne prichadza farba a on sa zobudza a donkbetuje. myslim ze mojmu callu nie je co vytknut, ale u mojho river callu si tym uz veru nie som isty. mam to radsej zahodit?
misplayed pocket pairsuper vyzera byt dost tight passive so stats 27/10/0.8 mam na neho vsak len okolo 100 ruk, takze to moze byt zavadzajuce.
zeby set?myslim, ze po turn je to z mojej strany standardna hra: PFR in position, cbet na velmi dry boarde. turn mi prinasa OESD tak sa tomu davam druhy barell. nic mi vsak nedoslo a super z nejakeho zvlastneho dovodu nasype do potu brutalny overbet. je tu niekto, kto by dal call?? co ma vsak zaujima viacej su nazory na moju hru na turne.
ok to je vsetko na dnes. idem sa venovat prijemnejsim veciam (priatelke

)