Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu
Re: Utrpenie maleho piva
I found my nickname in your blog and figured out who you were on pac thank to one of your hands.
Dunno if you want your own nickname out there so I won't tell, but fwiw i got one in my hand right now ^^
Dunno if you want your own nickname out there so I won't tell, but fwiw i got one in my hand right now ^^
- Pacreg
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pacreg napísal:Dunno if you want your own nickname out there so I won't tell, but fwiw i got one in my hand right now ^^
Welcome here . Feel free to write it with big bold letters, so you will get your revenge .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Tento post ma za ulohu oznacit zaciatok novej etapy mojho zivota ako pokroveho hraca.
Kedze moje zaujmy nelezia len v pokri, ale aj v mystike a Neuro Linguistickom Programovani, premenujem si blog na "Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu".
Co je pokrove osvietenie? To je rovnaka otazka, ako co je to osvietenie. Odpoved pozna len ten, kto uz osvieteny je. Otazka je bez vyznamu.
Nase myslienky sa stavaju nasimi slovami. Nase slova sa stavaju nasimi cinmi. Nase cinmi sa stavaju nasimi zvykmi. Nase zvyky sa stavaju nasou osobnostou. A nasa osobnost je nasim osudom.
V tomto duchu sa teda nesie novy zaciatok a preto nadobuda novy charakter aj moj blog.
Co sa v tomto blogu bude nachadzat?
najdete tu:
- zaujimave ruky a situacie - alebo tie ruky a situacie, do ktorych som sa dostal, ktore ma zaujali a ktore maju za ulohu podnietit diskusiu. Ci uz ich specifickostou, alebo tym, ze sa na ich zaklade da diskutovat o existujucich pokrovych konceptoch.
- mesacne reporty mojej hry - ku koncu kazdeho mesiaca vysledky a par teplych slov odo mna
- eseje a uvahy - ja som tvor analyticky a mam vo zvyku pozerat sa na veci z viacerych uhlov pohladu zaroven. Niekedy sa takto nad niecim zamyslim a vznike maly pribeh o tom. Rad sa s vami o tieto pribehy podelim, dufam, ze sa budu pacit. Ak nejake budu
nenajdete tu:
- bad beaty, ranty a whinings - domnievam sa, ze toto je ocividne
Este nieco k mojej hre:
zacal som hrat bez HUDu. najprv len tak na vyskusanie, 2 stoly nl100, dnes som odohral 1300 ruk 4 stoly nl50/nl100 a hlasim, ze sa mi ta skusenost pacila a chcem v nej pokracovat. Vyhnem sa predcasnemu porovnavaniu a robeniu zaverov, preto k tomu teraz nic dalsie nenapisem.
Takze teda...na nove zaciatky!
Kedze moje zaujmy nelezia len v pokri, ale aj v mystike a Neuro Linguistickom Programovani, premenujem si blog na "Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu".
Co je pokrove osvietenie? To je rovnaka otazka, ako co je to osvietenie. Odpoved pozna len ten, kto uz osvieteny je. Otazka je bez vyznamu.
Nase myslienky sa stavaju nasimi slovami. Nase slova sa stavaju nasimi cinmi. Nase cinmi sa stavaju nasimi zvykmi. Nase zvyky sa stavaju nasou osobnostou. A nasa osobnost je nasim osudom.
V tomto duchu sa teda nesie novy zaciatok a preto nadobuda novy charakter aj moj blog.
Co sa v tomto blogu bude nachadzat?
najdete tu:
- zaujimave ruky a situacie - alebo tie ruky a situacie, do ktorych som sa dostal, ktore ma zaujali a ktore maju za ulohu podnietit diskusiu. Ci uz ich specifickostou, alebo tym, ze sa na ich zaklade da diskutovat o existujucich pokrovych konceptoch.
- mesacne reporty mojej hry - ku koncu kazdeho mesiaca vysledky a par teplych slov odo mna
- eseje a uvahy - ja som tvor analyticky a mam vo zvyku pozerat sa na veci z viacerych uhlov pohladu zaroven. Niekedy sa takto nad niecim zamyslim a vznike maly pribeh o tom. Rad sa s vami o tieto pribehy podelim, dufam, ze sa budu pacit. Ak nejake budu
nenajdete tu:
- bad beaty, ranty a whinings - domnievam sa, ze toto je ocividne
Este nieco k mojej hre:
zacal som hrat bez HUDu. najprv len tak na vyskusanie, 2 stoly nl100, dnes som odohral 1300 ruk 4 stoly nl50/nl100 a hlasim, ze sa mi ta skusenost pacila a chcem v nej pokracovat. Vyhnem sa predcasnemu porovnavaniu a robeniu zaverov, preto k tomu teraz nic dalsie nenapisem.
Takze teda...na nove zaciatky!
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Re: Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu
vcera som odohral nieco spolocne s trikozom, vacsinou 6tabling nl100 bez HUDu, dostali sme sa do niekolkych zaujimavych situacii, nech sa paci:
(kedze sme hrali bez HUDu, budu ruky bez statistik o protihracoch)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 430262
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
eharpena (SB): $27.37
Hero (BB): $100.00
pronychby (UTG): $102.50
_klaassilm (MP): $103.10
nachunja8888 (CO): $115.21
sandrico (BTN): $99.34
Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 8 A
pronychby raises to $3.50, 2 folds, sandrico calls $3.50, 1 fold, Hero calls $2.50
Flop: ($11.00) 6 J 3 (3 players)
Hero bets $7.00, pronychby calls $7, sandrico folds
Turn: ($25.00) 9 (2 players)
Hero bets $16.00, pronychby calls $16
River: ($57.00) 2 (2 players)
Hero bets $73.50, pronychby calls $73.50
Final Pot: $204.00
Hero shows 8 A
pronychby shows A A
Hero wins $200.00
(Rake: $4.00)
super je regular a doteraz som si myslel, ze celkom solidny...tato ruka IMO ukazkovo znazornuje, preco je chybou hrat weak a passive post-flop. na riveri mame trikozov charakteristicky overbet shove, ktory musim uznat, ze by mna asi nenapadlo spravit.
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 430264
Hero (BB): $102.70
barbutaa (UTG): $156.36
akasyaot (MP): $48.36
mats105 (CO): $126.96
xray82 (BTN): $91.00
scottycash (SB): $144.95
Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 7 7
barbutaa raises to $3.50, 4 folds, Hero calls $2.50
Flop: ($7.50) T 7 2 (2 players)
Hero checks, barbutaa bets $5.00, Hero raises to $14, barbutaa calls $9
Turn: ($35.50) 9 (2 players)
Hero bets $26.00, barbutaa calls $26
River: ($87.50) 3 (2 players)
Hero bets $59.20, barbutaa calls $59.20
Final Pot: $205.90
Hero shows 7 7
barbutaa shows 9 8
Hero wins $201.90
super je dalsi regular, ktoremu vdaka tejto ruke zrovna kredit v mojich ociach nestupol. davame taky "skusobny" c/raise na dry flope, akoze chceme ukradnut. bet turn je jasny (aj ked z jeho strany ten call...), river bet to iste a dostavame call od ruky, ktoru som fakt necakal, ze nam to docalluje. neviem, ci mi trikoza priniesol stastie, alebo sme to tak genialne zahrali, ze nam to neveril, ale takto pekne mi set na suchom boarde uz davno nikto nezapltil
nasledujuca ruka je zaujimava:
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 430266
basmatch (UTG): $239.90
leivo (CO): $98.50
Hero (BTN): $103.50
trotg33 (SB): $409.94
justdidit (BB): $70.17
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with Q K
1 fold, leivo raises to $3.50, Hero raises to $11, 2 folds, leivo raises to $25, Hero calls $14
dalsi regular, nas min4betuje pre flop. ja sa priznam, chcel som to zahodit. trikoza ma nahovoril na call kvoli pot odds.
Flop: ($51.50) 6 8 9 (2 players)
leivo checks, Hero checks
check behind, kedze si obaja myslime, ze je slusna sanca, ze trapuje s AA/KK a caka na nas pokus o steal. V jeho ociach podla mna mame relativne uzky range JJ - 99. Neviem, ci si uvedomuje, ze sme ho mohli docallovat s ktoroukolvek rukou, s ktorou 3betujeme light, prave kvoli pot odds. mohli sme sa tam vyskytnut trebars aj so 67s
Turn: ($51.50) 2 (2 players)
leivo checks, Hero bets $22.00, leivo folds
dalsi check uz vyzera menej ako trap. skor ako AK, ktore netrafilo. trikoza navrhuje relativne maly bet a ma pravdu: villain sklada. vyska betu vyzera byt postacujuca, lebo ak nic nema, zrejme foldne. ak naozaj checkuje aj turn s AA/KK/QQ tak nam to tam nasype a mi mozeme foldnut a pri pokuse o steal sme neprisli o vela penazi. staci, aby sme zobrali pot okolo 30% casu a myslim, ze je to +EV play.
Final Pot: $51.50
Hero wins $22.00
(Rake: $2.57)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 430274
leivo (BTN): $98.50
Hero (SB): $126.43
minibete (BB): $76.30
trotg33 (UTG): $403.95
justdidit (CO): $97.50
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with A K
trotg33 calls $1, justdidit raises to $5, 1 fold, Hero raises to $16, 2 folds, justdidit calls $11
villain je regular o ktorom vela nevieme.
Flop: ($34.00) A 6 7 (2 players)
Hero bets $19.00, justdidit calls $19
davame weak cbet, ak indukujeme shove, budeme spokojni.
Turn: ($72.00) T (2 players)
Hero checks, justdidit checks
nikam sa s nasou rukou neponahlame, mame TPTK proti superovmu relativne sirokemu 3bet calling rangeu a nut redraw. stale sa snazime indukovat action zo strany rega.
River: ($72.00) 2 (2 players)
Hero bets $91.43, justdidit folds
toto bol trikozov napad a mne sa moc nepozdava. s cim nas moze dorovnat, co porazame? je pravda, ze nasa lajna zatial vyzerala velmi weak a preto sa mozno odvazi na hero call s KK/QQ/JJ aj ked vacsinu casu ocakavam, ze tieto ruky but 4betovat. mozno AQ/AJ ale neviem, ci by to hral takto na flope. nemyslim, ze v tom shove je velka value, ale rad si vypocujem ine nazory.
Final Pot: $72.00
(Rake: $3.60)
pripajam graf tej session. prvych 400 ruk po najnizsi bod na grafe som hral este sam, predchadzajucu noc.
vsimnite si pekny redline
maly dodatok: hra bez HUDu sa mi aj nadalej velmi paci a dnes v nej budem pokracovat.
koniec hlasenia.
(kedze sme hrali bez HUDu, budu ruky bez statistik o protihracoch)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 430262
eharpena (SB): $27.37
Hero (BB): $100.00
pronychby (UTG): $102.50
_klaassilm (MP): $103.10
nachunja8888 (CO): $115.21
sandrico (BTN): $99.34
Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 8 A
pronychby raises to $3.50, 2 folds, sandrico calls $3.50, 1 fold, Hero calls $2.50
Flop: ($11.00) 6 J 3 (3 players)
Hero bets $7.00, pronychby calls $7, sandrico folds
Turn: ($25.00) 9 (2 players)
Hero bets $16.00, pronychby calls $16
River: ($57.00) 2 (2 players)
Hero bets $73.50, pronychby calls $73.50
Final Pot: $204.00
Hero shows 8 A
pronychby shows A A
Hero wins $200.00
super je regular a doteraz som si myslel, ze celkom solidny...tato ruka IMO ukazkovo znazornuje, preco je chybou hrat weak a passive post-flop. na riveri mame trikozov charakteristicky overbet shove, ktory musim uznat, ze by mna asi nenapadlo spravit.
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 430264
Hero (BB): $102.70
barbutaa (UTG): $156.36
akasyaot (MP): $48.36
mats105 (CO): $126.96
xray82 (BTN): $91.00
scottycash (SB): $144.95
Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 7 7
barbutaa raises to $3.50, 4 folds, Hero calls $2.50
Flop: ($7.50) T 7 2 (2 players)
Hero checks, barbutaa bets $5.00, Hero raises to $14, barbutaa calls $9
Turn: ($35.50) 9 (2 players)
Hero bets $26.00, barbutaa calls $26
River: ($87.50) 3 (2 players)
Hero bets $59.20, barbutaa calls $59.20
Final Pot: $205.90
Hero shows 7 7
barbutaa shows 9 8
Hero wins $201.90
super je dalsi regular, ktoremu vdaka tejto ruke zrovna kredit v mojich ociach nestupol. davame taky "skusobny" c/raise na dry flope, akoze chceme ukradnut. bet turn je jasny (aj ked z jeho strany ten call...), river bet to iste a dostavame call od ruky, ktoru som fakt necakal, ze nam to docalluje. neviem, ci mi trikoza priniesol stastie, alebo sme to tak genialne zahrali, ze nam to neveril, ale takto pekne mi set na suchom boarde uz davno nikto nezapltil
nasledujuca ruka je zaujimava:
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 430266
basmatch (UTG): $239.90
leivo (CO): $98.50
Hero (BTN): $103.50
trotg33 (SB): $409.94
justdidit (BB): $70.17
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with Q K
1 fold, leivo raises to $3.50, Hero raises to $11, 2 folds, leivo raises to $25, Hero calls $14
dalsi regular, nas min4betuje pre flop. ja sa priznam, chcel som to zahodit. trikoza ma nahovoril na call kvoli pot odds.
Flop: ($51.50) 6 8 9 (2 players)
leivo checks, Hero checks
check behind, kedze si obaja myslime, ze je slusna sanca, ze trapuje s AA/KK a caka na nas pokus o steal. V jeho ociach podla mna mame relativne uzky range JJ - 99. Neviem, ci si uvedomuje, ze sme ho mohli docallovat s ktoroukolvek rukou, s ktorou 3betujeme light, prave kvoli pot odds. mohli sme sa tam vyskytnut trebars aj so 67s
Turn: ($51.50) 2 (2 players)
leivo checks, Hero bets $22.00, leivo folds
dalsi check uz vyzera menej ako trap. skor ako AK, ktore netrafilo. trikoza navrhuje relativne maly bet a ma pravdu: villain sklada. vyska betu vyzera byt postacujuca, lebo ak nic nema, zrejme foldne. ak naozaj checkuje aj turn s AA/KK/QQ tak nam to tam nasype a mi mozeme foldnut a pri pokuse o steal sme neprisli o vela penazi. staci, aby sme zobrali pot okolo 30% casu a myslim, ze je to +EV play.
Final Pot: $51.50
Hero wins $22.00
(Rake: $2.57)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 430274
leivo (BTN): $98.50
Hero (SB): $126.43
minibete (BB): $76.30
trotg33 (UTG): $403.95
justdidit (CO): $97.50
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with A K
trotg33 calls $1, justdidit raises to $5, 1 fold, Hero raises to $16, 2 folds, justdidit calls $11
villain je regular o ktorom vela nevieme.
Flop: ($34.00) A 6 7 (2 players)
Hero bets $19.00, justdidit calls $19
davame weak cbet, ak indukujeme shove, budeme spokojni.
Turn: ($72.00) T (2 players)
Hero checks, justdidit checks
nikam sa s nasou rukou neponahlame, mame TPTK proti superovmu relativne sirokemu 3bet calling rangeu a nut redraw. stale sa snazime indukovat action zo strany rega.
River: ($72.00) 2 (2 players)
Hero bets $91.43, justdidit folds
toto bol trikozov napad a mne sa moc nepozdava. s cim nas moze dorovnat, co porazame? je pravda, ze nasa lajna zatial vyzerala velmi weak a preto sa mozno odvazi na hero call s KK/QQ/JJ aj ked vacsinu casu ocakavam, ze tieto ruky but 4betovat. mozno AQ/AJ ale neviem, ci by to hral takto na flope. nemyslim, ze v tom shove je velka value, ale rad si vypocujem ine nazory.
Final Pot: $72.00
(Rake: $3.60)
pripajam graf tej session. prvych 400 ruk po najnizsi bod na grafe som hral este sam, predchadzajucu noc.
vsimnite si pekny redline
maly dodatok: hra bez HUDu sa mi aj nadalej velmi paci a dnes v nej budem pokracovat.
koniec hlasenia.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Zvlastna logika .. Hras bez HUDu a preto nedas ziadne staty, ale tak prave vtedy by som cakal nejake vycerpavajuce ready. Snad hra bez HUDu neznamena, ze o nikom nic nevies a preto sa Ti hra lepsie.
K tym rukam davaj relevantne ready/tendencie supera alebo to jednoducho nema zmysel.
K tym rukam davaj relevantne ready/tendencie supera alebo to jednoducho nema zmysel.
-
1) Zeby ma ten call preflop OOP zrovna nejak lakal, to sa povedat neda. Ani mna by toto nenapadlo spravit, lebo clovek od rega taku dementnu chybu fakt necaka, kedze draws z flopu dosli (45s a aj flush) a nemas tam co bluffovat - Jx tam nebetujes na 3 streets. Toto su take zvlastne preplatenia, ktore musia mat nieco docicenia s trikozovou karmou .. rozhodne. Hodnotenie regulara po ruke na styl "omg, noob", pricom pred rukou ziadne info ..
2) Trikozova karma once again IMO. Znova ziadne info a iba hodnotenie rega po ruke.
3) Call 4betu kvoli odds s KQs 100BB deep mi pride zvlastny .. Ten 4bet sizing je tam dost standard - par BB hore-dole. A ked checkuje 2 streets, tak tam kludne moze mat JJ, TT, pricom necakal, ze ma v tom spote vela value a nemusi to byt trap a ani AK. To ale zalezi od jeho preflop hry a tendencii vo velkych potoch, ale nedal si ani staty a ani ready, takze z prsta si to clovek nevycuca.
4) Aky push tam chcete indukovat? Tak ma bud TP alebo silnejsiu ruku - ze by tam mal pushovat nieco horsie okrem Ax ... River sa nepaci ani mne - je to 3bet pot a on to evidentne hra na pot control - bud ma slabu SD value alebo slaby draw (broadway s clubom) alebo air. Proti tomu range by som urcite neoverbetoval, lebo tam moc nemal co callnut a trikoza az taku karmu nema. Ja by som betol nieco smiesne ako $25 a cakal, ze jednak tomu casto neodola s horsimi hotovymi rukami a taktiez to raz za uhorsky rok dokaze nieco indukovat s missnutym 1kartovym FD alebo s PP obratenym na bluff. Pochybujem, ze sa ukeca na call s JJ alebo 99, i ked sam cumim, co tu ti ludkovia calluju.
2) Trikozova karma once again IMO. Znova ziadne info a iba hodnotenie rega po ruke.
3) Call 4betu kvoli odds s KQs 100BB deep mi pride zvlastny .. Ten 4bet sizing je tam dost standard - par BB hore-dole. A ked checkuje 2 streets, tak tam kludne moze mat JJ, TT, pricom necakal, ze ma v tom spote vela value a nemusi to byt trap a ani AK. To ale zalezi od jeho preflop hry a tendencii vo velkych potoch, ale nedal si ani staty a ani ready, takze z prsta si to clovek nevycuca.
4) Aky push tam chcete indukovat? Tak ma bud TP alebo silnejsiu ruku - ze by tam mal pushovat nieco horsie okrem Ax ... River sa nepaci ani mne - je to 3bet pot a on to evidentne hra na pot control - bud ma slabu SD value alebo slaby draw (broadway s clubom) alebo air. Proti tomu range by som urcite neoverbetoval, lebo tam moc nemal co callnut a trikoza az taku karmu nema. Ja by som betol nieco smiesne ako $25 a cakal, ze jednak tomu casto neodola s horsimi hotovymi rukami a taktiez to raz za uhorsky rok dokaze nieco indukovat s missnutym 1kartovym FD alebo s PP obratenym na bluff. Pochybujem, ze sa ukeca na call s JJ alebo 99, i ked sam cumim, co tu ti ludkovia calluju.
-
nooo dost suhlasim s JKom, tiez mi chybaju ready ked teda nedavas cisla, a k rukam len doplnky a osobne postrehy
1. 6J3ss je celko schopny board kde reg casto cbetovat bude, preco nevolime c/r? tiez by som to asi pf happy necalloval, linia donk lead lead mi pride dost zvlastna a v podstate si mal stastie ze tam mal to, co tam mal a nevedel sa toho vzdat.
+leadujes turn aj ked netrafis ten flush?/trafis nejaku over ako K/Q??
ked nevieme o superovi vela zase je to take ze skusajme donkujme?
2.taky c/r na dry boarde davam ked mu to robim all day s airom a vidim, ze zacina hrat spat a prestava si nechat kradnut poty-to by bol pekny outlevel ale ty si nic taketo nepopisal tak toto mi pride ze hras prilis mocnu liniu -c/r a donk , ak ti aj callne turn, na river dostanes uz zrejme value z malocoho, ci?
3. tak toto je mimo moj pochop, btw ked ma 3betuju na 11 tak 4bet na 25-28 je podla mna pomerne standard, ty davas kolko?pot??
4. tiez som za pussy bet na rivri nie za overshove
1. 6J3ss je celko schopny board kde reg casto cbetovat bude, preco nevolime c/r? tiez by som to asi pf happy necalloval, linia donk lead lead mi pride dost zvlastna a v podstate si mal stastie ze tam mal to, co tam mal a nevedel sa toho vzdat.
+leadujes turn aj ked netrafis ten flush?/trafis nejaku over ako K/Q??
ked nevieme o superovi vela zase je to take ze skusajme donkujme?
2.taky c/r na dry boarde davam ked mu to robim all day s airom a vidim, ze zacina hrat spat a prestava si nechat kradnut poty-to by bol pekny outlevel ale ty si nic taketo nepopisal tak toto mi pride ze hras prilis mocnu liniu -c/r a donk , ak ti aj callne turn, na river dostanes uz zrejme value z malocoho, ci?
3. tak toto je mimo moj pochop, btw ked ma 3betuju na 11 tak 4bet na 25-28 je podla mna pomerne standard, ty davas kolko?pot??
4. tiez som za pussy bet na rivri nie za overshove
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
1) Inak - tam sa mi ten call nepaci aj preto, ze raiser je UTG, ma silnejsi range a teda mame jednak mensiu fold equity pri semibluffoch a taktiez sme castejsie pri TP rukach dominovani. Tam by som prave calloval happy s PP, ale A8s mi nepride good.
2) tucniak - To nie je c/r a donk, btw . All day to na dry flope proti UTG raiserovi z blindov asi moc nerobis s airom - aspon OESD snad. Nevieme, co je super zac, ale paci sa mi tu aj moznost check/callovat na takom dry boarde, lebo preplateny check/raise si tu vyzaduje stavnatu dynamiku a ked BB callne UTG raise a check/callne flop, tak to supercasto vyzera ako nejaky PP, ktory neznesie barrelovanie a super tam bude betovat casto missnute veci, ktore na flope tak lahko nepushne a taktiez bude betovat aj silne ruky IMO. O co viac drawy je ten board, o to viac sa mi paci check/raise (aj s monsterom, aj s drawom a taktiez s airom s backdoormi napr. ).
2) tucniak - To nie je c/r a donk, btw . All day to na dry flope proti UTG raiserovi z blindov asi moc nerobis s airom - aspon OESD snad. Nevieme, co je super zac, ale paci sa mi tu aj moznost check/callovat na takom dry boarde, lebo preplateny check/raise si tu vyzaduje stavnatu dynamiku a ked BB callne UTG raise a check/callne flop, tak to supercasto vyzera ako nejaky PP, ktory neznesie barrelovanie a super tam bude betovat casto missnute veci, ktore na flope tak lahko nepushne a taktiez bude betovat aj silne ruky IMO. O co viac drawy je ten board, o to viac sa mi paci check/raise (aj s monsterom, aj s drawom a taktiez s airom s backdoormi napr. ).
-
QKs by som v pohode na btn-e iba calloval, myslim ze neni dovod 3betovat takuto ruku. 3betoval by som obcas mozno KQo. Ale KQs je docela hratelna henda v pozicii . Ten 4bet aj mne pride imo ako celkom standart, calloval by som ten 4bet ak by bol typek maniakalny a aktivne 3betoval/4betoval ale rozhodne nie kvoli pot odds
1.hra donkujes FD na relativne suchom boarde ale v druhej nedonkujes set na suchom ... pochybujem ze si to tam niekto vsima ale inak dufam ze to balancujes Tiez by sa mi pacil viac c/r na flope. Ta druha hra ok, si OOP, cize suchy-nesuchy flop, treba dostat do potu peniaze.
Ten AK overbet sa mi tiez prilis nepaci, vypada to hrozne mocne ten check turn a overbet river, pochybujem ze tam niekto bude robit hero cally
1.hra donkujes FD na relativne suchom boarde ale v druhej nedonkujes set na suchom ... pochybujem ze si to tam niekto vsima ale inak dufam ze to balancujes Tiez by sa mi pacil viac c/r na flope. Ta druha hra ok, si OOP, cize suchy-nesuchy flop, treba dostat do potu peniaze.
Ten AK overbet sa mi tiez prilis nepaci, vypada to hrozne mocne ten check turn a overbet river, pochybujem ze tam niekto bude robit hero cally
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ferkan napísal:QKs by som v pohode na btn-e iba calloval, myslim ze neni dovod 3betovat takuto ruku. 3betoval by som obcas mozno KQo. Ale KQs je docela hratelna henda v pozicii . Ten 4bet aj mne pride imo ako celkom standart, calloval by som ten 4bet ak by bol typek maniakalny a aktivne 3betoval/4betoval ale rozhodne nie kvoli pot odds
Hej, s tym callom v pozicii je to velmi dobra poznamka.
KQ je ruka, ktora ma sice card-removal kvalitu pri 3betovani, ale ma aj velky potencial bez inciativy, ked sa da pekne bluff-catchovat v pozicii a suited je to tiez lahoda aj v multiway pote.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.