Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Buranie MTT prekazok v roku 2011 - Matejov blog
tak toto nastve aj potesi zaroven, ale viac ma to skrie. Najprv AQ do 99 a potom nestacilo JJ na K9. Mohla to byt najvacsia vyhra na PS
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
n1
jasne ze to trochu skrie, ale radost by mala vyrazne prevazovat, neda sa vyhrat vsetko
jasne ze to trochu skrie, ale radost by mala vyrazne prevazovat, neda sa vyhrat vsetko
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:n1
mas pravdu, pisal som to hned po vypadnuti, tak som bol opantany emociami - den tom vyhrava rozum a pocity spokojnosti
- Matej Zavacky
som doma z Belgicka, v turnajoch sa mi vobec nedarilo. V main evente som vypadol v 8. leveli. Prvy bral 100 000, cize velmi slusne. Hral som este side event 320BI z toho 100eur bounty. Vyradil som jedneho hraca tak turnaj ma nakoniec stal 200eury. Na tom SE som sedel pri stole s friend of P****Stars Charlotte Van Brabander (odporucam pozriet fotky na google ). Uroven main eventu bola vcelku velmi slusna. Zatial najkvalitnejsia z mojich live turnajov asi. Kombinacia zlych kariet, nespravne nacasovanych bluffov a dobrych protivnikov ma rychlo vyradila. Ale zas bola to pekna 6dnova dovolenka v zaujimavom meste.
V nedelu este v belgicku som si vecer pred odletom pinkol online kvaldu na estrellas poker tour do alicante a hitol som package v hodnote 1700eur. Takze dalsia dovolenka bude v maji a bude trvat opat 6 dni tentokrat to bude Alicante 1000eurovy turnaj
pocas velkej noci neplanujem hrat takmer vobec, potom do ms v hokeji este daco zahram a potom sa chystam, ze si pozriem vsetky zapasy MS v hokeji , snad sa mi aj pocas tychto ms podari dat niekolko rannych sessions.
V nedelu este v belgicku som si vecer pred odletom pinkol online kvaldu na estrellas poker tour do alicante a hitol som package v hodnote 1700eur. Takze dalsia dovolenka bude v maji a bude trvat opat 6 dni tentokrat to bude Alicante 1000eurovy turnaj
pocas velkej noci neplanujem hrat takmer vobec, potom do ms v hokeji este daco zahram a potom sa chystam, ze si pozriem vsetky zapasy MS v hokeji , snad sa mi aj pocas tychto ms podari dat niekolko rannych sessions.
- Matej Zavacky
Matej Zavacky napísal:V nedelu este v belgicku som si vecer pred odletom pinkol online kvaldu na estrellas poker tour do alicante a hitol som package v hodnote 1700eur. Takze dalsia dovolenka bude v maji a bude trvat opat 6 dni tentokrat to bude Alicante 1000eurovy turnaj
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
kamarat nedavno bol v alicante a fakt si to mesto pochvaloval, gl
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
pekne ,ja som skocil tesne pre FT,ti hraci tam boli slabucki
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Matej Zavacky napísal:V nedelu este v belgicku som si vecer pred odletom pinkol online kvaldu na estrellas poker tour do alicante a hitol som package v hodnote 1700eur. Takze dalsia dovolenka bude v maji a bude trvat opat 6 dni tentokrat to bude Alicante 1000eurovy turnaj
Uz som myslel ze sa tu s tym nepochvalis. Len tak som pozeral, ze ci niekto z tunajsich MTT hracov nieco nehra a som ta jednym okom sledoval a drzal palce. Takze grats.
Ked ti na bubble zacal haprovat internet, to museli byt trosku nervy
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
Miham napísal:
Ked ti na bubble zacal haprovat internet, to museli byt trosku nervy
lol to bolo fakt sick, hned som bezal na recepciu, ze co sa deje, ale tak nakoniec to netrvalo mozno ani 5 min
- Matej Zavacky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.