Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Matejov skromny pokrovy blog

Odoslaťod TuKE 08 Jún 2009 10:11

Matej Zavacky napísal:meni pretoze ja som sa nemal tej hry vobec zucastnit

Ako môžeš označiť za chybu to, že sa súperom ťa podarilo dostať do all-inu, keď si 1:3 resp. 1:4 UD?
V jednom prípade si nevšimneš, že pred tebou je živá akcia.
V druhom si optimisticky myslíš, že z nejakého záhadného dôvodu má niekto pri odds 1:2 dôvod ti položiť na flope TP, len preto, že flop je koordinovaný :lol2: .
Si uvedomuješ, že ten tvoj AI s K6 je v podstate bluff? Pretože call dostaneš obv od lepšej ruky a proti akémukoľvek Kx si rád za split.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod brano172 08 Jún 2009 11:25

TuKE napísal:Ako môžeš označiť za chybu to, že sa súperom ťa podarilo dostať do all-inu, keď si 1:3 resp. 1:4 UD?

+1
Stale pises aku chybu spravil, pritom ten slowplay bol dobry - dostal ta do AI, ked bol vyrazne vpredu. Keby neslowplayoval, tak ako sam pises, by si nehral.
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 08 Jún 2009 12:22

jasne ja viem ze som mal brutalne stastie na turne to je proste fakt mate pravdu... ale asi vacsina z Vas so mnou bude suhlasit ak poviem ze slowplayovat s AA pf je sice legitimny a casto velmi dobre zarabajuci tah ale taktiez so sebou prinasa aj viac rizik ked sa do hry dostane vela limperov
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 08 Jún 2009 12:26

inac dneska sa v tom istom klube hraje freezout 16€ ktory je zaroven aj kvalifikaciou na uz spominany piatkovy 50€... urcite tam dojdem a dam nejaky ten opis ako to prebiehalo... len musim si vziat aj ceruzku na zapisovanie aby tu potom nevznikli mojou slabou pamatou nedorozumenia z toho ze si nepamatam pozicie a pod... :wall:
Matej Zavacky

Odoslaťod palo1973 08 Jún 2009 12:27

-hlavne je dolezite vediet tie AA zlozit v multiway pote,kde uz vobec nie su takym monstrom ako pred flopom
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tommyKE 08 Jún 2009 14:32

pekne si sa strapnil. si necakal ze niekto odtial zavita aj tu. Ked pozeram kto tam hral, tak tam vela fisiek nevidim. podla hier co si tu postol, tak lucky fish si tam bol ty. Asi si tu chodis dvihat sebavedomie. Ale nie som prekvapeny, 99 percent ludi tu v blogoch pise o fiskach. Povauju hracov casto za fish, lebo este nechapu dany level pokru.
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 08 Jún 2009 15:07

-tommy ke uz k tvojim prispevkom sa asi naozaj neda vela co dodat,na jednej strane pises,ze je tu malo live poker partii(vcera a dnes som len ja sem dal cca 5) ale miesto toho,aby si sa vyjadril k nim,tak napises len matejovi,ze sa strapnil.... :good:
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod tommyKE 08 Jún 2009 15:15

palo1973 napísal:-tommy ke uz k tvojim prispevkom sa asi naozaj neda vela co dodat,na jednej strane pises,ze je tu malo live poker partii(vcera a dnes som len ja sem dal cca 5) ale miesto toho,aby si sa vyjadril k nim,tak napises len matejovi,ze sa strapnil.... :good:

strapnil sa tym, ze si vymyslel priebeh akcie. na co sa mam vyadrovat k vymyslenym chujovinam. vacsinu ludi z toho turnaja poznam a on pisal ze vsetci su fish. prestat furt kontrolovat moje reakcie podivinko a precitaj si na co reagujem. uz ma seres pekne, zolik
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 08 Jún 2009 15:23

-ja si myslim,ze viem preco sa nevyjadrujes konstruktivne k pokrovym partiam,zrejme by sa ukazal tvoj pokrovy skill :D
Naposledy upravil palo1973 dňa 08 Jún 2009 15:26, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Matej Zavacky 08 Jún 2009 15:26

tommyKE napísal:strapnil sa tym, ze si vymyslel priebeh akcie. na co sa mam vyadrovat k vymyslenym chujovinam. vacsinu ludi z toho turnaja poznam a on pisal ze vsetci su fish. prestat furt kontrolovat moje reakcie podivinko a precitaj si na co reagujem. uz ma seres pekne, zolik

tommy podla mna je dolezity umysel a ja tu cestne mozem prehlasit ze som to mal ulozene v hlave tak ze s tym KK to bol limp nehladaj prosim ta v tom nic hlbsie.. verejne som sa ospravedlnil a som pripraveny kupit tomu dotycnemu pivo za poskvrnenie mena... ale to ze sa mi uroven hrania zda nizsia ako pri online pokri na veci nic nemeni.. nie som zvyknuty hrat takmer kazdu hru proti 6 - 7 limperom a tak je logicke ze sa mi to zda fishy... proste ked si zapnem na nete turnaj s BI 50€ tak sa tam hra ovela inak pre mna ovela tazsie ako live... co samozrejme povazujem za vyhodu live je to ze sa tam daju lahsie vyhraat nejake tie prachy a preto sa na nu budem viac sustredovat... je mi to luto a priznavam ze moj clanok mohol vyzniet trochu arogantne - budem sa snazit zmenit retoriku - peace
Matej Zavacky

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!