Blog Luckyace fishky
Blog Luckyace fishky
Zdravim vsetkych pokerportalistov,
rozhodol som sa, ze aj ja si zalozim blog, nakolko prezivam svoje najhorsie pokrove obdobie a poznate to..topiaci sa slamky chyta:) mam tiez pocit, ze v poslednej dobe vobec nenapredujem a stale stojim na jednom mieste. Viem ze robim este urcite vela chyb, a preto budem vdacny za kazdu kritiku. Prispievam sem len sporadicky, ale som tu kazdy den a mam precitanu takmer celu stranku,napozerane vsetky videa:) specialne diky tebe yegon za skvele vysvetlovanie,pri tvojich videach som sa velmi vela naucil.
Poker hram nieco vyse roka a pol, ale vela casu som stravil freerollovanim. Momentalne hravam cg NL30 v herni Luckyace, kde som musel zostupit z NL50 po katastrofalnom zavere minuleho mesiaca a podobnom uvode do akutalneho,graf hodim nakoniec.
Musim ale priznat, ze zostup bol urcite sposobneny nie uplne safe BM,ale za tym by som chcel spravit hrubu ciaru a poctivo dodrziavat safe BM.
Tu je spominany graf z tohto mesiaca,GL all
rozhodol som sa, ze aj ja si zalozim blog, nakolko prezivam svoje najhorsie pokrove obdobie a poznate to..topiaci sa slamky chyta:) mam tiez pocit, ze v poslednej dobe vobec nenapredujem a stale stojim na jednom mieste. Viem ze robim este urcite vela chyb, a preto budem vdacny za kazdu kritiku. Prispievam sem len sporadicky, ale som tu kazdy den a mam precitanu takmer celu stranku,napozerane vsetky videa:) specialne diky tebe yegon za skvele vysvetlovanie,pri tvojich videach som sa velmi vela naucil.
Poker hram nieco vyse roka a pol, ale vela casu som stravil freerollovanim. Momentalne hravam cg NL30 v herni Luckyace, kde som musel zostupit z NL50 po katastrofalnom zavere minuleho mesiaca a podobnom uvode do akutalneho,graf hodim nakoniec.
Musim ale priznat, ze zostup bol urcite sposobneny nie uplne safe BM,ale za tym by som chcel spravit hrubu ciaru a poctivo dodrziavat safe BM.
Tu je spominany graf z tohto mesiaca,GL all
Naposledy upravil kelo1111 dňa 08 Nov 2009 12:53, celkovo upravené 3 krát.
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Re: Blog Luckyace fishky
Hello,
aky mas nick na LuckyAce? Ci sme sa nahodou nestretli. Potom mozno budem mat poznamky, co si robil zle .
No ak mas pocit, ze mas velke medzery, kludne sa docasne presun este nizsie. Nieco ako par tyzdnov lacneho trenovania na NL10 alebo tak.
Postuj ruky, stiahni z torrentov knihy a zaplat si coaching sajtu (alebo tiez stiahni z torrentov) a hor sa na to .
aky mas nick na LuckyAce? Ci sme sa nahodou nestretli. Potom mozno budem mat poznamky, co si robil zle .
No ak mas pocit, ze mas velke medzery, kludne sa docasne presun este nizsie. Nieco ako par tyzdnov lacneho trenovania na NL10 alebo tak.
Postuj ruky, stiahni z torrentov knihy a zaplat si coaching sajtu (alebo tiez stiahni z torrentov) a hor sa na to .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Hello,
Nechci vediet,dnes som ti v tilte velmi nepekne suckoutol esa:) tusim s AJo,neviem ci si pamatas...ten nick je kelli88
zato sa samozrejme ospravedlnujem:)
- kelo1111
kelo1111 napísal:Nechci vediet,dnes som ti v tilte velmi nepekne suckoutol esa:) tusim s AJo,neviem ci si pamatas...ten nick je kelli88
zato sa samozrejme ospravedlnujem:)
Ano, uz si pamatam . V pohode .
No odporucal by som Ti naozaj klesnut este nizsie - tak NL10 aspon. Pozrel som si Tvoje staty za tych par ruk, co na Teba mam a mas podla nich calling station navyky - velka medzera medzi VPIP a PFR, velke WTSD, nizka agresivita. Vela ruk hras, dostavas sa s prilis slabymi rukami na river, atd.
Odporucal by som precitat si Ryan Fee's 6max knizku aspon a tie videa. Pokial je anglictina problem, tak pozeraj yegonove videa dokola a sustred sa na to, co vsetko foldoval a preco .
Rozhodne si myslim, ze musis trosku "prekopat" svoju hru a je super, ze si sa tu objavil, lebo to znamena, ze si na dobrej ceste!
-
Dufam, ze si aspon tu megafishku po tvojej pravici poriadne vybral:)
jojo viem statistiky na nl50 mam katastrofalne, ta facka musela prist a bude to asi aj prospesne, dik za podporu dam na tvoje rady:)
jojo viem statistiky na nl50 mam katastrofalne, ta facka musela prist a bude to asi aj prospesne, dik za podporu dam na tvoje rady:)
- kelo1111
kelo1111 napísal:Dufam, ze si aspon tu megafishku po tvojej pravici poriadne vybral:)
Ale aj ano. Dokopy nieco viac ako 1 buy-in v stredne velkych potoch . Ale tento mesiac to CG trochu flakam, tak som tam uz moc dlho nesedel.
-
welcome
no fuj dzejkej torrenty ...
inak urcite poradim ak sa chces zlepsit, zozen si niekoho kto hra podobny limit a skuste nejake sessions zahrat spolu (napr cez teamviewer+skype) a poriadne reasonovat, narusi to tvoju auto hru a odhalis vela leakov, ktore si sam ani neuvedomis... napr mna coachuje tucniak pravidelne a urcite to pomaha, aspon si vravim ze nemoze predsa taky lolo ako on hrat lepsie ako ja a hned si pustim citizenwinda nech sa nieco nove naucim:)
a este jedna otazka, ako je mozne ze mam s tebou ruk v databaze na limite nl100 ? je to chyba alebo si to aj hral ? mam na teba ruky zo 17-26 juna a hral si nieco ako 31/6/1 za 400ruk, lebo ked si nehral nl100 tak sa s mojou databazou deje nieco velmi zleeee ...
EDIT: ten graf si nedokazem pozriet, je chyba u mna ???
Postuj ruky, stiahni z torrentov knihy a zaplat si coaching sajtu (alebo tiez stiahni z torrentov) a hor sa na to
inak urcite poradim ak sa chces zlepsit, zozen si niekoho kto hra podobny limit a skuste nejake sessions zahrat spolu (napr cez teamviewer+skype) a poriadne reasonovat, narusi to tvoju auto hru a odhalis vela leakov, ktore si sam ani neuvedomis... napr mna coachuje tucniak pravidelne a urcite to pomaha, aspon si vravim ze nemoze predsa taky lolo ako on hrat lepsie ako ja a hned si pustim citizenwinda nech sa nieco nove naucim:)
a este jedna otazka, ako je mozne ze mam s tebou ruk v databaze na limite nl100 ? je to chyba alebo si to aj hral ? mam na teba ruky zo 17-26 juna a hral si nieco ako 31/6/1 za 400ruk, lebo ked si nehral nl100 tak sa s mojou databazou deje nieco velmi zleeee ...
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
nelz0n napísal:Postuj ruky, stiahni z torrentov knihy a zaplat si coaching sajtu (alebo tiez stiahni z torrentov) a hor sa na to
Lebo Ty mas vsetky videa, co si pozeral legalnou cestou, ze ? Budme realisti, pisat do blogu hracovi: "kup si toto, zaplat si hento" nebude vacsinou velmu cinne .
-
nelz0n napísal:
graf som uz upravil
k tej databaze:) mas pravdu hral som nl100 chvilu,ked som chytil mierny dowswing na nl30, skusil som shoty na vyssie stakes s presvedcenim ze to rychlejsie dozeniem az som skoncil na nl100, kde sa mi podarilo vyhrat par BI a myslel som si ze s 700-800usd bude zo mna regular pricom vsetci vieme kam taketo zmyslanie vedie:)
- kelo1111
Tak po precitani zhruha dvoch tretin dzejkejom odporucenu knihu Ryan Fee's 6max som sa pustil podla jeho rad na nl10 s celkom pozitivnym vysledkom +21usd,cize + 2BI
Hral som 6-7 stolov, 60min, cca 450ruk so statistikami 21/11/2.33, 3bet 4,6, wtsd 29, w$sd 65
Cize najvacsi problem mi stale robi male cislo pfr a zrejme aj wtsd by mohlo byt mensie
Najvacsia prehra bola v tejto ruke:
na BB som mal staty 35/3/0.7 31ruk
Pacific $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 358788
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MP: $9.60
CO: $13.28
BTN: $9.68
SB: $8.84
BB: $5.58
Hero (UTG): $14.26
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with 8 8
Hero raises to $0.35, 1 fold, CO calls $0.35, 1 fold, SB calls $0.30, BB calls $0.25
Flop: ($1.40) A 3 2 (4 players)
SB checks, BB checks, Hero checks, CO checks
Turn: ($1.40) 8 (4 players)
SB checks, BB bets $0.70, Hero raises to $1.80, CO folds, SB folds, BB calls $1.10
River: ($5.00) 4 (2 players)
BB checks, Hero bets $4.75, BB calls $3.43 all in
Final Pot: $11.86
BB shows A 5
Hero shows 8 8
BB wins $11.27
Hero wins $0.00
(Rake: $0.59)
Nechcel som cbetoval taky flop do 3 hracov lebo som predpokladal, ze niekto to eso ma,mal som checknut behind river? alebo co som zahral zle? thx za nazory
Hral som 6-7 stolov, 60min, cca 450ruk so statistikami 21/11/2.33, 3bet 4,6, wtsd 29, w$sd 65
Cize najvacsi problem mi stale robi male cislo pfr a zrejme aj wtsd by mohlo byt mensie
Najvacsia prehra bola v tejto ruke:
na BB som mal staty 35/3/0.7 31ruk
Pacific $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 358788
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MP: $9.60
CO: $13.28
BTN: $9.68
SB: $8.84
BB: $5.58
Hero (UTG): $14.26
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with 8 8
Hero raises to $0.35, 1 fold, CO calls $0.35, 1 fold, SB calls $0.30, BB calls $0.25
Flop: ($1.40) A 3 2 (4 players)
SB checks, BB checks, Hero checks, CO checks
Turn: ($1.40) 8 (4 players)
SB checks, BB bets $0.70, Hero raises to $1.80, CO folds, SB folds, BB calls $1.10
River: ($5.00) 4 (2 players)
BB checks, Hero bets $4.75, BB calls $3.43 all in
Final Pot: $11.86
BB shows A 5
Hero shows 8 8
BB wins $11.27
Hero wins $0.00
(Rake: $0.59)
Nechcel som cbetoval taky flop do 3 hracov lebo som predpokladal, ze niekto to eso ma,mal som checknut behind river? alebo co som zahral zle? thx za nazory
- kelo1111
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.