Este ma knihu aj Improva napr., btw

Mne sa ten Miller paci podstatne viac ako Harringtonova CG seria. Podstatne viac

Horsey7 napísal:tak ono to budu asi vsetko dobre knihy, nakolko vsetko su to online coach legendy ze ano
buschle napísal:najhorsi check na river v raisnutom pote aky som kedy videl.
dzejkej napísal:buschle napísal:najhorsi check na river v raisnutom pote aky som kedy videl.
To si videl nejake moc dobre river plays, IMO. Ja si nemyslim, ze je to zle, ak tie staty su na aspon mierne vyznamnej vzorke ruk.
Ak ma niekto take vysoke PFR a nevie foldovat na 3bet, pricom river agresivita je vysoka, tak by som predpokladal, ze PP tak ma sporadicky vzhladom na zvysok range. Ax tam happy betne aj tak on + pri jeho sirokom range tam ma hluposti, ktorym nic nedobehlo neprislo a A pre monkey river hraca je predsa idealna karta na bluff.
Suma sumarum fakt, ze prideme o value z PP je vynahradena bluffmi, ktorych je tam dost. Keby to bola pasivna nebluffujuca fishka, potom je ten check zlocin. Ak mame na supera 10 ruk dokopy, tak to je tiez pruser.
@Drobec: No ak to checkujes na riveri, tak musis dopredu vediet, co tym chces dosiahnut a ako budes pokracovat. Ak by si checkol a az po jeho bete zacal rozmyslat, to by dobre nebolo.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.