Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Drobcov zaciatok

Odoslaťod dzejkej 11 Júl 2009 13:04

Ked uz mas HM, tak preco sem nedavas stats tych hracov? Znacne by to pomohlo..

1) To je okej. V 3bet pote s TPTK nemas naozaj priestor na fold.
2) Ta QQ ruka je vyhadzovanie penazi. Check/raise na turne je naozaj samovrazda. Co tym chces dosiahnut? Mas pocit, ze sa stackne s horsou rukou ako mas Ty alebo ze foldne blind vs blind lepsiu ruku? Na takom boarde prilis vela horsich ruk, s ktorymi by callol, mat nemoze, ale lepsich ruk je dost.
3) Callovat s QKo 3bet OOP sa mi nepaci v prvom rade. Velmi jednoducho sa dostanes do potu proti ruke, ktora Ta dominuje. Uz to, ze si UTG svedci, ze Tvoj range je silny a ak Ta niekto 3betuje, tak KQ je proti jeho ruka pozadu. Dostanes na flope Q alebo K a stacknes sa dost casto proti lepsej ruke.
4) Bet na turne, povinne. Betujes so slabymi rukami 3 streets, ale ked trafis nut flush, tak zrazu checkujes? Mas silnu ruku a chces poriadny pot. Ak pride dalsi club, tak uz nemusi dat ziadne peniaze do potu.

So statmi by sa reagovalo lepsie, takze bude fajn, ked si tie posty editnes a doplnis ich aspon pre ostatnych :).

Osoobne si myslim, ze dost penazi si mohol usetrit v rukach 2) a 3). S rukou 1) sa nedalo nic robit a ruka 4) by skoncila v alline tak ci onak.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod LOCAT3R 11 Júl 2009 13:09

1.Handa-myslím ,že to bolo ok
2.Handa-dôvod RR na turne bol aký? mali ste vzájomnú history? ,preotže ak nie ,tak robíš zo svojej ruky bluff a horšie ťa necallne a tvojím cieľom na micro limitoch je valuebtovanie a nie bluffy :)
3.Handa
1.Otvaráť UTG KQo na NL10 je hodne loose
2.Necalluj 3b s KQo ,na microlimotch sa 3b AKo,QQ+,+ si OOP a s rukou ,ako je KQo sa ti bude hrať hoooodne ťažko ,especially in 3b spot :)
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod LOCAT3R 11 Júl 2009 13:12

dzejkej napísal:Ked uz mas HM, tak preco sem nedavas stats tych hracov? Znacne by to pomohlo..

1) To je okej. V 3bet pote s TPTK nemas naozaj priestor na fold.
2) Ta QQ ruka je vyhadzovanie penazi. Check/raise na turne je naozaj samovrazda. Co tym chces dosiahnut? Mas pocit, ze sa stackne s horsou rukou ako mas Ty alebo ze foldne blind vs blind lepsiu ruku? Na takom boarde prilis vela horsich ruk, s ktorymi by callol, mat nemoze, ale lepsich ruk je dost.
3) Callovat s QKo 3bet OOP sa mi nepaci v prvom rade. Velmi jednoducho sa dostanes do potu proti ruke, ktora Ta dominuje. Uz to, ze si UTG svedci, ze Tvoj range je silny a ak Ta niekto 3betuje, tak KQ je proti jeho ruka pozadu. Dostanes na flope Q alebo K a stacknes sa dost casto proti lepsej ruke.
4) Bet na turne, povinne. Betujes so slabymi rukami 3 streets, ale ked trafis nut flush, tak zrazu checkujes? Mas silnu ruku a chces poriadny pot. Ak pride dalsi club, tak uz nemusi dat ziadne peniaze do potu.

So statmi by sa reagovalo lepsie, takze bude fajn, ked si tie posty editnes a doplnis ich aspon pre ostatnych :).

Osoobne si myslim, ze dost penazi si mohol usetrit v rukach 2) a 3). S rukou 1) sa nedalo nic robit a ruka 4) by skoncila v alline tak ci onak.

musel si ma predbehnúť?už som sa tašil ,že postnem prvý reakciu ja :lol2:
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Drobec37 14 Júl 2009 10:58

Hmm tu je graf z dvoch dni po 3 dnovej pauze. V podstate som spokojny z hrou neprehraval som velke poty koli mojej hre ale preto že mi štastie neprialo napr AA predflop all in z typkom proti QT suited a na flop a turn prišlo TT. a JJ proti typkovi z K6 chytyl river K a QQ proti Kx takisto mu to došlo. a tu je graf.
Prílohy
2day.jpg
2day
2day.jpg (83.04 ) Zobrazená 2186 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Júl 2009 14:45

Ako by ste zahrali toto hrač mal staty 66/12 donkbet staty som knemu nemal, agression 1,3

€0.10/€ No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight.com

Stacks:
UTG cichy83 (€3.35)
CO cedricbeni (€5.97)
BTN Hero (€13.60)
SB Ringhio73 (€6.35)
BB Jakiliano (€2.19)

Pre-flop: (€0.15, 5 players) Hero is BTN Q :heart: A :heart:
1 fold, cedricbeni calls €0.10, Hero raises to €0.45, 2 folds, cedricbeni calls €0.35

Flop: Q :diamond: 5 :heart: K :heart: (€1.05, 2 players)
cedricbeni bets €1, Hero calls €1

Turn: K :club: (€3.05, 2 players)
cedricbeni goes all-in €4.52, Hero folds

Final Pot: €7.57

cedricbeni wins €7.42 ( won +€1.45 )
Hero lost -€1.45
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod obivano 15 Júl 2009 16:50

Ja osobne RR flop
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Júl 2009 17:19

obivano napísal:Ja osobne RR flop

Toto. Overcard + par + nut flush draw? To sa nesklada, to sa taha do all-inu a najma s takymi stackmi :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Júl 2009 17:36

obivano napísal:Ja osobne RR flop

Ja osobne som to chel tiež reraisovat a teraz ma mrzi že som to nepsravil a necallol mu ten all in
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod tucniak 15 Júl 2009 17:40

callnut ten all in na turne ked sa sparuje top karta a tvoja draw ma uz len polovicnu equity oproti flopu je zrovna blby napad :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Júl 2009 20:46

No dnešna večerná session bola bilateralne odlišna od poobednej kde terza večer som netrafil priadne flop a ak som trafil tak niekto trafil lepšie nevyhral som skoro žiadny pot a pritom som mal na každom stole po 2 rybyčky :fish: ktore mali na NL10 stole 25 - 40e a nepodarilo sa mi anu jednu vybrat ba prave naopak ked na moj full house 444 99 ma vybrala rybka z 999QQ tak proste smola.
Skoro na každy moj cbet reagovali reraisom alebo floatli a mne neostavalo nič nlen zhodit potom ten graf aj tak vyzera :wall:
Prílohy
graf.jpg
Hrôza
graf.jpg (92.64 ) Zobrazená 2075 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!