Pár omáčok na úvod: poker hrám niekedy od augusta, začínal som hrať na bwine, mal som tam peniaze na občasné rekreačné stávkovanie (už nemám

Rozhodol som sa zmeniť herňu, spravil som kvíz na pokerstrategy a 50$ dal na FT poker. Na CG to nestačilo, takže opäť SnG. Po pomalých začiatkoch na 1$ a 2$ SnG som vybudoval bankroll okolo 300$. Odvtedy hrávam 3$ superturbá. Takáto štruktúra mi celkom vyhovuje, pre mňa je to aj celkom fajn proti tiltu (je iné vypadnúť na bubble po 8 a po 20 minútach, hlavne keď zatiaľ hrám len 5 stolov naraz a mám obmedzený čas). Momentálne je môj BR na úrovni nejakých 750$.
Skúšal som aj nejaké shoty na 7$ superturbá, zo začiatku fajn upswing, potom si po mňa prišla teta variance. Tie swingy boli na môj vkus dosť veľké, takže som tomu dal zatiaľ pokoj.
Plány do budúcna: chcem začat hrávať vo väčšom množstve, keďže počas tohto semestra som sa tomu venoval len občas cez víkendy. Momentálne môj BR dosť stagnuje, tak dúfam, že tým objemom sa to zlomí (keď nič iné tak aspoň rakeback). Rád by som do konca roka nahral okrúhlych 1000$ na FT, potom by som chcel clearnuť nejaké bonusy v iných herniach. Rozmýšľal som o LuckyAce, kde je fajn bonus 400$ a k tomu SharkScope, myslím že aj rakeback. Ak má niekto skúsenosti, ako rýchlo/pomaly sa to clearuje? Tiež rozmýšľam, že si neskôr zaplatím členstvo v nejakej training site. Viem, že SnG sa zaoberá napr. PokerXFactor, nie je nejaká lacnejšia alternatíva na začiatok?
Toľko ja a moje otázky, ďalej už hádam budú nasledovať nejaké zaujímavé handy.