Buschle Blog
Re: Buschle Blog
stale dusis NL1k alebo 400-600
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:stale dusis NL1k alebo 400-600
no vcera som este hral ten jeden nl600 stol co bezal a 2 nl400 , ale uz to necham tak a pojdem asi len nl200 zatial. Navyse niekedy su tam len fakt dobri agresivni regovia na nl400 + a sa zle proti nim hraje.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
mozno by to chcelo room kde je vacsi traffic a umoznuje lepsi table selecting?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
nove predsavzatie . UZ V ZIVOTE NECHCEM HRAT ZIADNY TURNAJ
-
v poslednej dobe ked hram cash skoro vobec nikdy netiltujem , naopak ked skusam hrat turnaj obcas tak sa mi stane, ze vypadnem nadranom a tak ma to rozhodi ze hodinu nemozem zapsat a a vsetko okolo seba by som rozkopal .
Vcera 1 mega GT na PS (2.5mega koli velkemu poctu ludi) . Prezivam prezivam , potom som zacal hrat agresivne, zacal som kradnut , budovat stack. Nadobudol som pocit, ze ich strasne nicim , hral som ultra agro. V case ked nas bolo okolo 800 uz len z 7ci 8k tak som mal skoro 2x avg stack. dostal som AA na BB a typek s rovnakym stackom callol moj 3bet z BUttonu. flop Ahi. villain callol flop , raisol turn AI , otocil AJ. na river ho trafila gustshot postupka. Mali ste ma pocut co som rozpraval co si mozu s ich 400usd robit a kam ich strcit....
Predvcerom som skoncil na cg -2BI a Ev som mal +7BI za jednu session , a to som zobral psychicky lepsie ako tento turnaj.
Vcera 1 mega GT na PS (2.5mega koli velkemu poctu ludi) . Prezivam prezivam , potom som zacal hrat agresivne, zacal som kradnut , budovat stack. Nadobudol som pocit, ze ich strasne nicim , hral som ultra agro. V case ked nas bolo okolo 800 uz len z 7ci 8k tak som mal skoro 2x avg stack. dostal som AA na BB a typek s rovnakym stackom callol moj 3bet z BUttonu. flop Ahi. villain callol flop , raisol turn AI , otocil AJ. na river ho trafila gustshot postupka. Mali ste ma pocut co som rozpraval co si mozu s ich 400usd robit a kam ich strcit....
Predvcerom som skoncil na cg -2BI a Ev som mal +7BI za jednu session , a to som zobral psychicky lepsie ako tento turnaj.
-
buschle napísal:zacal som kradnut
taky mlady a uz sa vydal na cestu zlocinu ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:buschle napísal:zacal som kradnut
taky mlady a uz sa vydal na cestu zlocinu ..
poker nenese, co narobis..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
taketo sessions mavam posledne dni ...
-
zaujmave ze ked si to mal naopak tak si to sem nepastoval
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
pripajam sa do klubu ludi ktorych turnaje tiltuju neporovnatelne viac ako CG
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.