Buschle Blog
Re: Buschle Blog
pod papucou zenac ..
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
za poslednych 130k hands som 14,5k pod EV.
Lifetime na LA nl200 mam 151k hands a z toho som 35BI pod EV, na nl400 za 60K hands 19BI pod EV nerozumiem ako je to mozne kedze do oktobra 09 to vsetko bolo v poriadku.
Zachvilu som busted ..
Lifetime na LA nl200 mam 151k hands a z toho som 35BI pod EV, na nl400 za 60K hands 19BI pod EV nerozumiem ako je to mozne kedze do oktobra 09 to vsetko bolo v poriadku.
Zachvilu som busted ..
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:za poslednych 130k hands som 14,5k pod EV.
Zachvilu som busted ..
taketo posty by som normalne zakazal. ma normalne presla aj chut hrat ked som si to precital. sick a nech sa to obrati
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
buschle napísal:za poslednych 130k hands som 14,5k pod EV.
Zachvilu som busted ..
tak to je uz hodne krute. najhorsi rozdiel, ktory sa mne vyrobil bolo - 20BI (na nl100 t.j. 2000$) a potom sa to v januari zacalo pocas epickeho hotrunu davat do poriadku a uz sa to takmer vyrovnalo.
prajem ti, nech sa ti to zacne vyrovnavat este spektakularnejsie ako mne a ze nam coskoro postnes graf takeho hotrunu, ze sa z toho vsetci po...toto gl
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
mam pocit ze svoj EV graf som si zatial pozeral mozno raz, aj to velmi davno na malej vzorke
pravdu povediac prilis nerozumiem postovaniu/pozeraniu tychto grafov, kazdy vieme kedy frcime ako bohovia a naopak kedy nas to "jebe" zo vsetkych stran a taky nepekny graf nas dokaze este naviac pekne roztiltovat, tak naco to je vlastne dobre?
pravdu povediac prilis nerozumiem postovaniu/pozeraniu tychto grafov, kazdy vieme kedy frcime ako bohovia a naopak kedy nas to "jebe" zo vsetkych stran a taky nepekny graf nas dokaze este naviac pekne roztiltovat, tak naco to je vlastne dobre?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:tak naco to je vlastne dobre?
ked prehravas tak aby si si mohol potlapkat po pleci ze to nie je tvoja chyba
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Mne uz ani to utesovanie sa nepomaha, pac mi pride ze moja hra je zo dna na den horsia a vedomosti mam viac a viac .
A graf leti furt uz dolu .
ALE DNES SA TO ZMENI
gl buschle ( uz musime dat HON )
ALE DNES SA TO ZMENI
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:Mne uz ani to utesovanie sa nepomaha, pac mi pride ze moja hra je zo dna na den horsia a vedomosti mam viac a viac .
ALE DNES SA TO ZMENI
minule som hral 2 hry s elzonom a tucniak mi tiez whisperoval len som bol vtedy afk...
ja uz neviem nic hrat ani poker ani HON .
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
*thread hijacked* HoN + 1
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.