Buschle Blog
Re: Buschle Blog
jeeeeeeeeeebus to je viac ruk nez mam za tento mesiac
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Zistil som strasnu vec moj Fold to 3bet je 55% , co je otrasne malo myslim ze 75%+- je akurat.
Neporadi mi niekto ake kombinacie sa oplatia callovat IP na 3bet ?
regular 4% 3bet PF - JQs ,KQs, AQs, TT , JJ , <-- co z tohoto fold ,KK+ 4bet ,AK, QQ call alebo 4bet ?
regular 7% 3bet PF - JTs +, 88+ , AQo+ nieco taketo ?
Neporadi mi niekto ake kombinacie sa oplatia callovat IP na 3bet ?
regular 4% 3bet PF - JQs ,KQs, AQs, TT , JJ , <-- co z tohoto fold ,KK+ 4bet ,AK, QQ call alebo 4bet ?
regular 7% 3bet PF - JTs +, 88+ , AQo+ nieco taketo ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ja hram proti 3betu len QQ+, AK a to skoro vzdy 4betujem
3bety dorovnavam len velmi zriedkavo ak super 3betuje light a mam v plane bluffovat flopy ak trafim nejaky draw, najradsej s nejakymi suited+connected rukami - myslim ze som niekde zaznamenal ze s rukami ako 89s trafis OESD alebo FD alebo 2pair a lepsie vo viac ako 20% pripadov a so vsetkym tymto mozes raisnut superov cbet
sem tam dorovnam s AQ s planom stacknut sa ak trafim TP ale nie som si isty ci to je rozumna strategia - skor by som tipoval ze nie. Mozno je to +EV ak super necbetuje vela flopov
3bety dorovnavam len velmi zriedkavo ak super 3betuje light a mam v plane bluffovat flopy ak trafim nejaky draw, najradsej s nejakymi suited+connected rukami - myslim ze som niekde zaznamenal ze s rukami ako 89s trafis OESD alebo FD alebo 2pair a lepsie vo viac ako 20% pripadov a so vsetkym tymto mozes raisnut superov cbet
sem tam dorovnam s AQ s planom stacknut sa ak trafim TP ale nie som si isty ci to je rozumna strategia - skor by som tipoval ze nie. Mozno je to +EV ak super necbetuje vela flopov
-
a porat som si drbol aj 700 usd cashout , aby som nerozmyslal nad NL100 vobec.
-
drzim palce, nech sa to cim skor zmeni, ved ona sa ta variance zas otoci.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
lifetime si na onagme v pluse ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
asi by si mal zvazit ten avatar - VPIP 100 je trosku vela
vidim ze dnes bolo nieco vo vzduchu a nie som sam kto padol na hubu, doporucujem upravenu terapiu - pozeranie filmov
ja som pozrel noveho Jamesa Bonda (velmi slabe - vypustit)
ale potom som si dokonale opravil naladu klasikou ktora nikdy nezlyha "Don't mess with the Zohan" - toto by som mohol pozerat kazdy den a to uz nehovorim o tej tete co tam hra
vidim ze dnes bolo nieco vo vzduchu a nie som sam kto padol na hubu, doporucujem upravenu terapiu - pozeranie filmov
ja som pozrel noveho Jamesa Bonda (velmi slabe - vypustit)
ale potom som si dokonale opravil naladu klasikou ktora nikdy nezlyha "Don't mess with the Zohan" - toto by som mohol pozerat kazdy den a to uz nehovorim o tej tete co tam hra
-
w4444x napísal:lifetime si na onagme v pluse ?
asi 3K s bonusmi ,hram tam 2mesiace.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.