cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)

Odoslaťod cercerBTSSK 07 Okt 2010 11:55

dnes doobeda som skusil supnut cash...no...lebo nic extra sa na MTT nedialo
dal som 2 stoly 2/4 a 3/6 fast a cuduj sa svete (aj ked w4444x ked ma stretol pred mesiacom na jednom takomto stole sa vyjadril, ze "Ty sa vrat radsej na MTT" :D (po jednom mojom cudnom bete, jasne ze zlozil :-)),
odchadzal som "plnejsi"o 450 USD a kopec srandy s jednym z hracov v chate...
Toto ale praktikovat samozrejme nemienim (mozno niekedy, lebo sa mi to zapacilo :D ) - stastie netreba pokusat :D :wall: - alebo treba ?
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod w4444x 07 Okt 2010 13:51

:) napisal som za sa mas venovat radsej mttckam v com si doma :) lebo na tej cashke si ocividne plaval trosku, nic v zlom samozrejme :)
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 07 Okt 2010 15:23

jasne, vsak tak som to aj pochopil, no ale hecnut si neodpustim ;)
no ale rozmyslam, ze obcas si predsa len asi odskocim :D
cercerBTSSK

Odoslaťod cercerBTSSK 04 Jan 2011 23:47

tak po dlhej dobe sa ozyvam - nebolo co, uspechy neprichadzaju, tak co budem..
No v decembri som sa rozhodol ze si kupim jednu peknu knizcoku o cash 6max game a nejak som sa zacital - je vyborna !
Tak som si nainstaloval HEM a rozhodol sa, ze zacnem sa venovat konecne aj cashu - ako start som si zvolil NL50 na PS - full ring.
Po nejakych zrelych uvahach (ci su zrele to este uvidime, ale uz ma z nich zacal trosku yegon vyvadzat :D ) som si povedal, ze ak to ma mat zmysel, tak chcem odohrat cca 10 k hands mesacne po veceroch na zaciatok a potom sa uvidi. Ak budem dlhodobo padat pod 5-10 BBs/100 hands, tak to prehodnotim a dam si poradit, alebo sa tomu prestanem venovat...
Zapojil som do toho aj kamosa byvaleho vrcholoveho sachistu (uplny novacik) a 1.1.2011 sme zacali.
Zatial je to OK, ale az mi je to divnô.
Za 3 dni som sice nahral iba 3,38 hodiny a 550 hands (v priemere 2-3 stoly naraz), co je nic vypovedajuce, ale uroven hracov sa mi zda (napriek odporucaniam od skusenejsich cash hracov pouzit inu hernu) dost tragicka...ale mozno mam len prilis vela stastia na vyber stolov, alebo zeby knizocka ? :D
Hourly rate in USD - 66,45.
Vysledok sa mi zda az prilis dobry na dany limit a pocet ruk, ale posudte sami....krivky nepustia :D
pocet BB/100 hands si asi vyratate sami, takze ide to spravnym smerom, aj ked asi
dlhodobejsie neudrzatelne.

02jan-04jan_2011.jpg
02jan-04jan_2011.jpg (135.67 ) Zobrazená 3146 krát

sam som zvedavy, co bude dalej, postupne budem pridavat pocet denne odohranych hodin.
Kamos sachista zacal na NL25 a je na to tiez podobne...

este jedna vec - je to bez rake
cercerBTSSK

Odoslaťod matiapag 05 Jan 2011 00:51

No na full ringu dnes asi vela dobrych hracov nestretnes. Keby si zapnes NL50 6-max, tak to moze byt trosku ine... Anyway, trosku mi ale nesedi, co tu pises - kupil si si knihu o 6max a na zaciatok si si zvolil FR NL50? Najskor by si sa teda mal rozhodnut, ci chces hrat FR alebo 6max, a potom tomu venovat usilie. A nehladiac na to, aky mas safe BR, by som zacal na NL10/NL25. Ak si precital iba jednu knizku, tak to je velmi malo na to, aby si sa mohol pasovat na NL50. Samozrejme mam na mysli 6max. Ak chces hrat FR, tak by som si asi precital daco o full ringu :D Proste mas to tam dost popletene na moj vkus, aj pocet hracov pri stole, aj studijny material a aj limit, s ktorym si sa rozhodol zacat :) Graf velmi nehovori o nicom, ta vzorka je mikroskopcika a skor mi to vyzera ako hotrun ;) Ale drzim palce, urcite by som si ale najskor urcil co a kde chcem hrat, lebo v tom mas podla mna zatial omacku a hrat jedno/studovat druhe bude dost kontraproduktivne ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 05 Jan 2011 01:20

jasne ze je mikroskopicka, nemusis sa obavat, to je jasne hadam kazdemu, ved to hadam aj citit medzi riadkami, ze to beriem s nadhladom... :D
Ucelom prispevku nie je tvrdit, ze hotrun bude stale v rovnakej forme, len dat info, ze zacinam sa viac venovat cashu - a popisat zaciatok a limity s planom...zda sa Ti na tom nieco divne, hmm ?
6max a fullring - urcite nemam nic popletene a ani omacku :D , 6max je narocnejsi a vobec neuskodi sa mu aspon teoreticky venovat (aj ked urcity cas som hral aj 6max a vzdy si aspon na urcity cas 1 6max zapinam, ale prave kvoli zaciatku a horsim superom sa asi budem venovat v drvivej vacsine fullringu)...Nevidim ziadny dovod studovat knizky o fullringu (analyza hands s kamaratom urcite pomoze viac) a uz vobec nie na tomto limite. Ak si dlhodobo dobry v 6max, budes dobry aj v druhej variante
Uz to ma pre Teba logiku .. ?
A odkial si prisiel na to ze som doteraz vobec nehral cash ? :no: Preco by som mal hrat nizsi limit, ked sa mi to proste podla mojich limitovanych casovych moznosti proste financne neoplati ? To ze, vacsina hracov zacina na NL10 alebo aj nizsie, neznamena, ze to je to prave orechove... Tento limit som hral v roku tusim 2007 nejaky cas a medzitym mnoho inych....
Nechajme radsej tuto diskusiu a ak dovolis, budem hrat co chcem :D a co mi dovoli moj bankroll a cas...a po case (tak ako som uviedol na konci prispevku) sa uvidi ci to zmysel ma alebo nema...
A tiez :gl:
cercerBTSSK

Odoslaťod matiapag 05 Jan 2011 01:32

No z toho, co si napisal teraz v tom 2. poste, som vlastne, ze co si ty za hraca :) Totiz tvoj blog ma 2 strany a dokopy v nom nic nie je napisane. Teraz uz mam blizsiu predstavu a samozrejme, su mi jasne aj dovody, ze preco hras to, co hras :) Ja som iba vychadzal z tvojho postu a riadok "nainstaloval som HEM" mi nenapovedal, ze by si bol nejaky ostrielany CG grinder, urcite aj ty pochopis, ze ako som to vnimal na zaklade poskytnutych informacii ;)

Tak teraz su mi uz jasne vsetky tvoje myslienky, ktore si chcel vyjadrit a drzim palce, nech sa dari. Rozoberanie handov s kamaratom je urcite nuts, najma ak obaja hrate FR, kedze napr. tu na fore to hra asi iba malokto.

Rozumiem aj tomu, ze nema zmysel pre teba zacinat na nizsich limitoch. Ak mas safe BR a chces hrat iba 10k ruk za mesiac, tak popritom toho aj dost stihnes nastudovat urcite. Ine by to mozno bolo, keby sa chces tomu venovat naplno a grindit 6-8 stolov niekolko hodin denne ;)

este raz :gl: a ospravedlnujem sa za misunderstanding :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod palo1973 05 Jan 2011 09:17

cercer,vcera som nahodou pocuval ten abanana podcast,plno omacok,avsak zaujala ma vec,kde honza skampa pripravuje/coachuje 3 cz hracov(vinky,jely,dasenka) na to,aby porazali EPT-a spravna cesta k tomu je podla neho ovladat cg 6max,lebo prave tam su situacie 100 bb+ deep
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Jan 2011 10:55

palo1973 napísal:cercer,vcera som nahodou pocuval ten abanana podcast,plno omacok,avsak zaujala ma vec,kde honza skampa pripravuje/coachuje 3 cz hracov(vinky,jely,dasenka) na to,aby porazali EPT-a spravna cesta k tomu je podla neho ovladat cg 6max,lebo prave tam su situacie 100 bb+ deep

ja to vidim tak ze v pokri suvisi spolu viacero veci a cim viac toho ovladas (rozne pokrove varianty) tak si schopny sa ovela jednoduchsie vyrovnat s typickymi situaciami shrortstack, bigstack, bubble, deeprun, ft, nit table, loose table, odds, atd.....dalo by sa povedat ze poker je take nekonecno....
tak zjednodusene by som to napisal ako: poker infinity = your skill + 1
kde 1 oznacuje nejaku novu vec ktoru este nevies, cize vzdy sa mas co ucit :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 05 Jan 2011 13:33

skusim odpovedat "obi-trom" :D
Mozno som sa nevyjadril v mojom prispevku dostatocne jasne a z toho pramenil ten slovny suboj s matiapagom, ospravedlnujem sa :friends2:

1. 6max - uplne suhlasim so Skampom. 6max knizku studujem prave kvoli tomu, aby som si overil pripadne ujasnil hru v poziciach voci mojej doterajsej hre. To vsak neznamena, ze nutne musim hrat len 6max. Hravam fullring ciste len z dovodu penazi a popritom si zapnem 6max, kde je to ovela narocnejsie a mozem si overit ci na to mam. Ak budem schopny hravat 6max NL200, co je moj strednodoby ciel s takym profitom per hour, aby sa mi kvoli tomu oplatilo vobec hrat, tak budem pokracovat. Som presvedceny, ze profitujuci online 6max hrac na NL200 bude porazat takmer akukolvek live hru na full ringu v kasinach na Slovensku, Rakusku atak dalej...na tom istom limite.
2. na svojej online MTT hre som si vsimol urcite nedostatky, ktorych riesenie - verte ci neverte - su prave v ovladani 6max-u. Pozicna hra, 3 beting, atd...je toho omnoho viac. (to mozno sedi s tym co si Palo povedal o Skampovi).
3. zistil som ze online MTT mi beru neumerne vela casu ked som velmi deep a ja ho bohuzial tolko nemam - rodina a dost zodpovedna praca spojena s vela cestovanim, ked som deep v turnaji tak je to problem, preto vobec nehravam ine turnaje ako turba a tam je to v urcitej faze hry zase nie o tom, co by som ja chcel. Takze zacarovany kruh, ktory som sa rozhodl skusit riesit postupnym prechodom na cash. Aj tak sa mi to vzhladom k mojej praci oplati len pri urcitej hourly rate a k tomu sa potrebujem dostat. Ak sa mi to nepodari a nebudem sa zlepsovat, tak toho necham...

Aby bol spravne pochopeny moj blog, zrejme tu nebudem postovat hands, ak ano tak vynimocne, skor sa zameriam na moj postup smerom k cielu, ktory som si dal - ten je v podstate popisany v bode 1.
A obcas si zhram MTT ale uz iba asi live...pripadne kvaldy na live eventy
Tak hadam je to trosku viac vysvetlene a pochopene, dakujem...
majte sa :gl:
cercerBTSSK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!