tak po dlhej dobe sa ozyvam - nebolo co, uspechy neprichadzaju, tak co budem..
No v decembri som sa rozhodol ze si kupim jednu peknu knizcoku o cash 6max game a nejak som sa zacital - je vyborna !
Tak som si nainstaloval HEM a rozhodol sa, ze zacnem sa venovat konecne aj cashu - ako start som si zvolil NL50 na PS - full ring.
Po nejakych zrelych uvahach (ci su zrele to este uvidime, ale uz ma z nich zacal trosku yegon vyvadzat

) som si povedal, ze ak to ma mat zmysel, tak chcem odohrat cca 10 k hands mesacne po veceroch na zaciatok a potom sa uvidi. Ak budem dlhodobo padat pod 5-10 BBs/100 hands, tak to prehodnotim a dam si poradit, alebo sa tomu prestanem venovat...
Zapojil som do toho aj kamosa byvaleho vrcholoveho sachistu (uplny novacik) a 1.1.2011 sme zacali.
Zatial je to OK, ale az mi je to divnô.
Za 3 dni som sice nahral iba 3,38 hodiny a 550 hands (v priemere 2-3 stoly naraz), co je nic vypovedajuce, ale uroven hracov sa mi zda (napriek odporucaniam od skusenejsich cash hracov pouzit inu hernu) dost tragicka...ale mozno mam len prilis vela stastia na vyber stolov, alebo zeby knizocka ?
Hourly rate in USD - 66,45.
Vysledok sa mi zda az prilis dobry na dany limit a pocet ruk, ale posudte sami....krivky nepustia

pocet BB/100 hands si asi vyratate sami, takze ide to spravnym smerom, aj ked asi
dlhodobejsie neudrzatelne.

- 02jan-04jan_2011.jpg (135.67 ) Zobrazená 3200 krát
sam som zvedavy, co bude dalej, postupne budem pridavat pocet denne odohranych hodin.
Kamos sachista zacal na NL25 a je na to tiez podobne...
este jedna vec - je to bez rake