cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)
Re: cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)
pred chvilkou...
asi to vypnem na dnes...
asi to vypnem na dnes...
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
no aspon ze teba to bavi citat :-)
- cercerBTSSK
tak bolo by dost blbe prehrat to na bad beat stole ked minimalne quads s ktorymi musis prehrat aby si dostal jackpot su vacsinou 8888
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
cercerBTSSK napísal:no aspon ze teba to bavi citat :-)
veru som rad ze ste tento blog bumpli! :) som si ho dal od zaciatku po konec a dozvedel som sa rozne zaujimave veci ako napriklad ze na fullringu su zli hraci narozdiel od 6maxu (sponsored by NL5 crusher matiapag). potom som si otvoril este ako dezertik db a nasiel ruku kde 4betujes AQo na NL50 FR na UTG proti najvacsiemu nitovi ktory sedi na SB a stackujes sa na Qxx po tom ako ta flatol.
keep it up!
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
takze...
kedze som bol v maji uz cca 40 BI v minuse za pol roka (hral som fakt zle, prilis agresivne, sypem si popol na hlavu a hlavne showdowny ma tahali dole), zmenil som par veci. Jednak som asi mesiac a pol nehraval takmer vobec a aj som sa musel prestahovat naspat na PS.
Pred tyzdnom som sa rozhodol zmenit dost zasadne opening range na jednotlivych poziciach, co mi dufam dovoli hrat postflop nadalej agresivne ale s inymi vysledkami.
Mam konecne viac casu na hru a analyzu kvoli prazdninam, takze to chcem vyuzit - to je asi dost podstatne.
Pripajam posl.2 dni po zmene stylu hry, je to sice este skoro, no uvidime co bude do konca mesiaca.
Co sa tyka MTT, nic zaujimave - cakaju ma iba Pardubice Grand Masters (moc sa mi nechce, ale vyhrany ticket nejde zamenit)
Co je pre mna dost zaujimave zistenie, ze v tychto cca 2000 hrach som na 3betoch vyhral 130 USD a iba 28 stratil, nieco cez 80% 3betov mi hraci foldovali. Zisky na stealingu 77 USD, straty 20 USD...
Zatial to pripisujem nahode, uvidime ako sa to vyvinie.
Ak sa to vrati naspat do starych kolaji, tak asi cash nie je pre mna...
kedze som bol v maji uz cca 40 BI v minuse za pol roka (hral som fakt zle, prilis agresivne, sypem si popol na hlavu a hlavne showdowny ma tahali dole), zmenil som par veci. Jednak som asi mesiac a pol nehraval takmer vobec a aj som sa musel prestahovat naspat na PS.
Pred tyzdnom som sa rozhodol zmenit dost zasadne opening range na jednotlivych poziciach, co mi dufam dovoli hrat postflop nadalej agresivne ale s inymi vysledkami.
Mam konecne viac casu na hru a analyzu kvoli prazdninam, takze to chcem vyuzit - to je asi dost podstatne.
Pripajam posl.2 dni po zmene stylu hry, je to sice este skoro, no uvidime co bude do konca mesiaca.
Co sa tyka MTT, nic zaujimave - cakaju ma iba Pardubice Grand Masters (moc sa mi nechce, ale vyhrany ticket nejde zamenit)
Co je pre mna dost zaujimave zistenie, ze v tychto cca 2000 hrach som na 3betoch vyhral 130 USD a iba 28 stratil, nieco cez 80% 3betov mi hraci foldovali. Zisky na stealingu 77 USD, straty 20 USD...
Zatial to pripisujem nahode, uvidime ako sa to vyvinie.
Ak sa to vrati naspat do starych kolaji, tak asi cash nie je pre mna...
- cercerBTSSK
Co je to za stakes?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Co je to za stakes?
kilecko. $0.50/1
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
nl100 ak ma oci neklamu...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Myslis si, ze 16/12 Ti bude na NL100 zarabat?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.