Na uvod by som sa predstavil. Volam sa Slavo a mam 18 rokov.Poker hram uz asi 4 roky, aj ked spociatku sa to z mojej strany velmi na poker nepodobalo. Aj momentalne tam je viac nez dost nedostatkov, a preto som sa rozhodol zalozit si blog. Uz niekolko krat som nadtym rozmyslal, ale vzdy ma odradil bud upswing(blog mi netreba, ved ako dobre hram) alebo downswing(hanbil som sa za svoje vysledky). Live mam odohrate nieco v benluxe a montecarle a mnoho s kamaratmi. Online osm hraval na PDC freerolly, ked som mal 18 depositol som na Poker Stars 20€. Tam som hraval NL2,5,10 a shotoval som NL25(cashoutoval podla potreby). Ale prisiel obrovsky downswing az som bustol. Depositol som dasich 10€ dostal sa na NL10 niekolko dni hral a potom opet downswing. Potacal som sa asi dva mesiace na NL2 a 5 ale nebavilo ma to tam a opet som bustol

Priznavam, ze mojim najvacsim problemom je tilt snazim sa snim vysporiadat, ale niekedy to proste nejde a v minulosti si to odniesla aj cast rolu.
Mojim cielom je dostat sa do konca prazdnin na NL10 a ten beatovat a nejake to € si privyrobit, ktore sa studentovi vzdy zide

Zatial som odohral dnes jednu session 722hands na NL4 cize tie staty niesu velavravne. O chvilu pridam aj nejake ruky, kt. som zahral zle.