El Barto - 180 SNG Turbo
Re: El Barto - 180 SNG Turbo
.ahoj, hravas este tie 180many? ja sa s nimi momentalne zacinam trochu viac zoznamovat, a kupodivu mi to celkom ide, tak chcem vediet ake swingy mam ocakavat (docital som sa ze 200), ale zaujima ma ci si to casom postupnym zlepsovanim neokresal nejak, respektive, hlavne ci je to dlhodobo hratelne, alebo si sa move-ol niekam inam..
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
caf, vobec som uz neupdatoval, kedze mam blog inde
Ano, uplne som prestal hrat 180many, prave z dovodu velkej variancii a neskutocne preregovaneho pola Poznal som vela hracov osobne, mam kopec poznamok a s tymi istymi ludmi som sa na stoloch stretaval dennno denne Ale po tych swingoch ma to preslo Preto som sa prehodil momentalne na STT turbo sng a chystam sa pomaly na 18 many, 45 a podobne
Moj nazor proste je, ze na tychto 180 je prilis vela regov nato aby sa to dalo beatovat tak lahko ako na low stakes STT (aj ked tam je to tiez neskutocne preregovane, ale ti regovia su total nitky a zly ... Zatial co na 180tkach su naozaj dobry hraci )
Druhy dovod je ze nemam bankroll a asi ani nervy na tento typ hier, preto som toho nechal
Tak prajem ti vela stastia, nech sa ti dari
Ano, uplne som prestal hrat 180many, prave z dovodu velkej variancii a neskutocne preregovaneho pola Poznal som vela hracov osobne, mam kopec poznamok a s tymi istymi ludmi som sa na stoloch stretaval dennno denne Ale po tych swingoch ma to preslo Preto som sa prehodil momentalne na STT turbo sng a chystam sa pomaly na 18 many, 45 a podobne
Moj nazor proste je, ze na tychto 180 je prilis vela regov nato aby sa to dalo beatovat tak lahko ako na low stakes STT (aj ked tam je to tiez neskutocne preregovane, ale ti regovia su total nitky a zly ... Zatial co na 180tkach su naozaj dobry hraci )
Druhy dovod je ze nemam bankroll a asi ani nervy na tento typ hier, preto som toho nechal
Tak prajem ti vela stastia, nech sa ti dari
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
.jasne no, aj som tak trochu predpokladal ze si sa uz posunul niekam inam, nehrava to vela ludi, tak som chcel vediet tvoj nazor ked uz si to hral.. s tymi regmi si to myslel na akych limitoch? aj na 2,5turbo/4,5slow? ci az vyssie? a teraz hravas ake stakes tie STT? respektive nehodis link na ten druhy blog? vdaka..
-
Low stakes 180m a preregovane?
Hravam mid stakes a to pole je este stale celkom soft.
Ale tak pre zaciatocnikov je urcite dobre zacinat na STT 9m, 18m a pod. , kedze 200-250 BI swingy su uplne bezne.
Vela skvelych 9m mid stakes hracov ako sippin_criss, Glitlr, J0FF4 presla po Black Friday prave na 180m turba, kedze situacia na 9m
mid stakes po navyseni rake nebola najlepsia.
Hravam mid stakes a to pole je este stale celkom soft.
Ale tak pre zaciatocnikov je urcite dobre zacinat na STT 9m, 18m a pod. , kedze 200-250 BI swingy su uplne bezne.
Vela skvelych 9m mid stakes hracov ako sippin_criss, Glitlr, J0FF4 presla po Black Friday prave na 180m turba, kedze situacia na 9m
mid stakes po navyseni rake nebola najlepsia.
- fortak
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
No, takto, treba povedat ze som to hraval pred 3 mesiacmi, mozno teraz to uz nieje preregovane, ale vtedy urcite 2,5 a 3 rebuye boli velmi preregovane teda celkovo bolo vidiet neskutocne vela regov ked sa k tomu prida variancia tak sa mi to nezdalo ako spravny format pre mna 250 buyinovy swing som zazil, kde si proste v kuse naletite do top range supera, nevytacate 80% ruky a pod... Ale hraval som iba turbo, ostatne neviem ako su natom
Teraz si uz nespomeniem nick, ale viem ze jeden z najlepscih hracov na svete v 180tkach rebuydoval bankroll na najnizsich limitoch a nemohol sa dostat vyssie kvoli variancii a polu hracov (nick si naozaj nepamatam, ale kamarat ktory hrava vyssie limity 180tky tak mi o nom vravel )
A ja hravam vylucne iba turba a link na ten druhy blog nemozem postnut, je na konkurencnom webe (a zacal som ho pisat tento mesiac )
Teraz si uz nespomeniem nick, ale viem ze jeden z najlepscih hracov na svete v 180tkach rebuydoval bankroll na najnizsich limitoch a nemohol sa dostat vyssie kvoli variancii a polu hracov (nick si naozaj nepamatam, ale kamarat ktory hrava vyssie limity 180tky tak mi o nom vravel )
A ja hravam vylucne iba turba a link na ten druhy blog nemozem postnut, je na konkurencnom webe (a zacal som ho pisat tento mesiac )
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
.ok, mozno trochu fishy otazka ale ak su tam 250bi swingy bezne, tak kolko bi mozem ocakavat naopak upswingy, respektive nakolko profitabilne to dokaze byt na lowstakes (2,5/3,3r/4,5/8)? viem ze tazka otazka a zavisi na skille, ale aspon priblizne/ci to vobec ma zmysel hrat.. a ten link myslim ze mozes kludne postnut sem/respektive SS, a ak nechces tak vpohode..
..fortak aky mas nick na PS/nemas niekde blog? thx
..fortak aky mas nick na PS/nemas niekde blog? thx
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.