falesh-ny blog
falesh-ny blog
zdravim,
po dlhej dobe som sa odhodlal zalozit si svoj blog. kedze pp.sk navstevujem dost casto a sledujem co je nove v diskusiach, myslim, ze mi len prospeje (samozrejme aj mojej hre) ked budem jeden z vas momentalne hravam na PS, 5 dolarove DoN turba. Nemam toho odohrate vela, ale moja krivka je raz hore, raz dole. Asi preto, ze som casto menil limit sng stolov, hral som ked som vedel, ze to nema vyznam a podobne...ale tym dnom je koniec
dufam, ze kritika, rady a vsetko ine mi pomoze, aby som bol lepsi a rastol tu pri vas
po dlhej dobe som sa odhodlal zalozit si svoj blog. kedze pp.sk navstevujem dost casto a sledujem co je nove v diskusiach, myslim, ze mi len prospeje (samozrejme aj mojej hre) ked budem jeden z vas momentalne hravam na PS, 5 dolarove DoN turba. Nemam toho odohrate vela, ale moja krivka je raz hore, raz dole. Asi preto, ze som casto menil limit sng stolov, hral som ked som vedel, ze to nema vyznam a podobne...ale tym dnom je koniec
dufam, ze kritika, rady a vsetko ine mi pomoze, aby som bol lepsi a rastol tu pri vas
-
falesh - Príspevky: 59
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: falesh-ny blog
A vela uspechov a improvementu!
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Vitaj, vzdy tu rad vidim noveho SnG hraca. Ako dlho uz hravas?
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
brano172 napísal:Vitaj, vzdy tu rad vidim noveho SnG hraca. Ako dlho uz hravas?
Na PS hram par mesiacov, obcas si idem zahrat live, hravam vacsinou vecer tak 2-3 hodinky, ked som doma
-
Ahoj, prajem ti vela uspechov! DoN SNG som uz skusal aj ja. Pouzivas aj nejaky soft na trackovanie vysledkov?
- Matheus
- Založený: Sep 2007
Matheus napísal:Ahoj, prajem ti vela uspechov! DoN SNG som uz skusal aj ja. Pouzivas aj nejaky soft na trackovanie vysledkov?
ahoj, po DoN si presiel na klasicke SnG? pouzivam PT3, zatial mam iba trial verziu, ale chcem si ho kupit
-
Nie, ja hravam cash, klasicke SNG som len tiez tak chvilkovo skusal. Mne to v PT3 nechce trackovat korektne vysledky, lebo pri SNG vyhodnocuje len prve 3 miesta, takze pri kazdom turnaji mi to ukazuje akoby som nic nevyhral. Da sa to niekde nastavit?
- Matheus
- Založený: Sep 2007
Matheus napísal:Nie, ja hravam cash, klasicke SNG som len tiez tak chvilkovo skusal. Mne to v PT3 nechce trackovat korektne vysledky, lebo pri SNG vyhodnocuje len prve 3 miesta, takze pri kazdom turnaji mi to ukazuje akoby som nic nevyhral. Da sa to niekde nastavit?
tiez som mal ten problem, ale keso26 mi poradil...musis si dat poslat Tournament History (na PS to tak funguje) a naimportovat to do PT3.
-
tak tento mesiac som sa rozhodol hrat iba 5usd DoN turba, aby som videl ake bude mat nasledky na moj BR
dnes som mal problem s pripojenim, viac ako casto mi padal net takze som nato doplatil a citil som sa . takze zajtra mam co dohanat...dufam, ze sa mi to podari a budem zajtra spokojny
dal som si aj ciele na april
- odohrat aspon 250 SnG (kedze nesedim pri tom casto, je pre mna aj tento pocet prijatelny)
- kupit si PT3
dnes som mal problem s pripojenim, viac ako casto mi padal net takze som nato doplatil a citil som sa . takze zajtra mam co dohanat...dufam, ze sa mi to podari a budem zajtra spokojny
dal som si aj ciele na april
- odohrat aspon 250 SnG (kedze nesedim pri tom casto, je pre mna aj tento pocet prijatelny)
- kupit si PT3
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.