falesh-ny blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

falesh-ny blog

Odoslaťod falesh 31 Mar 2009 22:54

zdravim,
po dlhej dobe som sa odhodlal zalozit si svoj blog. kedze pp.sk navstevujem dost casto a sledujem co je nove v diskusiach, myslim, ze mi len prospeje (samozrejme aj mojej hre) ked budem jeden z vas :) momentalne hravam na PS, 5 dolarove DoN turba. Nemam toho odohrate vela, ale moja krivka je raz hore, raz dole. Asi preto, ze som casto menil limit sng stolov, hral som ked som vedel, ze to nema vyznam a podobne...ale tym dnom je koniec :D
dufam, ze kritika, rady a vsetko ine mi pomoze, aby som bol lepsi a rastol tu pri vas :)
Obrázok používateľa
falesh

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: falesh-ny blog

Odoslaťod tucniak 31 Mar 2009 23:06

:vitaj:

A vela uspechov a improvementu! :gl:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod brano172 01 Apr 2009 00:14

Vitaj, vzdy tu rad vidim noveho SnG hraca. Ako dlho uz hravas?
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2009 00:51

:vitaj: sir :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod falesh 01 Apr 2009 08:17

brano172 napísal:Vitaj, vzdy tu rad vidim noveho SnG hraca. Ako dlho uz hravas?

Na PS hram par mesiacov, obcas si idem zahrat live, hravam vacsinou vecer tak 2-3 hodinky, ked som doma :)
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod Matheus 01 Apr 2009 08:21

Ahoj, prajem ti vela uspechov! DoN SNG som uz skusal aj ja. Pouzivas aj nejaky soft na trackovanie vysledkov?
Matheus

Založený: Sep 2007

Odoslaťod falesh 01 Apr 2009 09:21

Matheus napísal:Ahoj, prajem ti vela uspechov! DoN SNG som uz skusal aj ja. Pouzivas aj nejaky soft na trackovanie vysledkov?

ahoj, po DoN si presiel na klasicke SnG? pouzivam PT3, zatial mam iba trial verziu, ale chcem si ho kupit :)
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod Matheus 01 Apr 2009 10:09

Nie, ja hravam cash, klasicke SNG som len tiez tak chvilkovo skusal. Mne to v PT3 nechce trackovat korektne vysledky, lebo pri SNG vyhodnocuje len prve 3 miesta, takze pri kazdom turnaji mi to ukazuje akoby som nic nevyhral. Da sa to niekde nastavit?
Matheus

Založený: Sep 2007

Odoslaťod falesh 01 Apr 2009 10:35

Matheus napísal:Nie, ja hravam cash, klasicke SNG som len tiez tak chvilkovo skusal. Mne to v PT3 nechce trackovat korektne vysledky, lebo pri SNG vyhodnocuje len prve 3 miesta, takze pri kazdom turnaji mi to ukazuje akoby som nic nevyhral. Da sa to niekde nastavit?

tiez som mal ten problem, ale keso26 mi poradil...musis si dat poslat Tournament History (na PS to tak funguje) a naimportovat to do PT3.
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod falesh 02 Apr 2009 22:11

tak tento mesiac som sa rozhodol hrat iba 5usd DoN turba, aby som videl ake bude mat nasledky na moj BR :)
dnes som mal problem s pripojenim, viac ako casto mi padal net :wall: takze som nato doplatil a citil som sa :bad: . takze zajtra mam co dohanat...dufam, ze sa mi to podari a budem zajtra spokojny :)

dal som si aj ciele na april :D
- odohrat aspon 250 SnG (kedze nesedim pri tom casto, je pre mna aj tento pocet prijatelny)
- kupit si PT3 :)
Obrázok používateľa
falesh

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!