ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
heh sipim ze Pindoslav xce zacat hrat s cislami Neboj sa nieco poriesime.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
minus 7 BI za 400 ruk
myslim ze toto samo o sebe si zasluzi poxwalu, neviem ako vam ale mne sa to este nepodarilo
Boli to vacsinou setupy ani nie bad beaty i ked take mensie sa tam vyskytli Len som sa smial ze kolko BI este prehram aj ked pri tom 7mom mi uz nebolo vsetko jedno ale koniec dobry vsetko dobre
myslim ze toto samo o sebe si zasluzi poxwalu, neviem ako vam ale mne sa to este nepodarilo
Boli to vacsinou setupy ani nie bad beaty i ked take mensie sa tam vyskytli Len som sa smial ze kolko BI este prehram aj ked pri tom 7mom mi uz nebolo vsetko jedno ale koniec dobry vsetko dobre
- ferkan
Uff, tak to je teda pekny climb to even. Mal si si odpustit ten pad a bola by to ukazkova session . Well done !
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
wow..a ta cervena je najkrajsia
stats by neboli?
stats by neboli?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
jj aj mne sa paci, hadam som sa v nonSD zlepsil a nieje to len docasny jav Mozno to maju na svedomi aj tie deucescracked videa ktore som v poslednej dobe trosku pozeral
- ferkan
Vytriezvenie na zaciatku mesiaca
fok it, nic nefunguje
fok it, nic nefunguje
- ferkan
Sick telátko, dúfam, že sa to polepší. LuckyKlokany mi už došli, ale Yegon ti môže toho jediného pred vrátením ku mne na pár dní požičať
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Nice zaciatok mesiaca..
Neviem absolutne nic trafit, zvery s 3bet/4bet 10+/10+ proti mne pravidelne otacaju esa... V 3betnutych potoch nehrozi zeby som mal viac ako cisty air, jedine tak set over set sa mi podarilo parkrat... shit nebavi ma to
Idem dnes vyskusat ci plati rovnica zle online=dobre live
Neviem absolutne nic trafit, zvery s 3bet/4bet 10+/10+ proti mne pravidelne otacaju esa... V 3betnutych potoch nehrozi zeby som mal viac ako cisty air, jedine tak set over set sa mi podarilo parkrat... shit nebavi ma to
Idem dnes vyskusat ci plati rovnica zle online=dobre live
- ferkan
No vyzera to presne ako moj UB graf - aj s tym poctom buy-inov a aj s opisom situacie. Moja rada - skoc sa odreagovat na Lucky Ace .
Tak prajem pevne nervy a live pwnovacku !
Tak prajem pevne nervy a live pwnovacku !
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
no smolný začiatok mesiaca...
Ferkan, kde si sa flákal cez víkend...? som chcel s Tebou niečo prebrat osobne a ešte nejaký ten cash v hrone posedet a Ty ništ... ???
Ferkan, kde si sa flákal cez víkend...? som chcel s Tebou niečo prebrat osobne a ešte nejaký ten cash v hrone posedet a Ty ništ... ???
-
pindo22 - Príspevky: 30
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.