tak a mozem zacat mesiac odznovu

ferkan napísal:JUL
Tak v juli sa mi podarilo odohrat docela slusny pocet ruk. Winrate nezne klesol na 4.66 BB/100. Docela sick ze som bol po 28k rukach breakeven no zaverecny heater spravil naladu. Na turnajoch som odflakal asi 600 $ bez vyraznejsieho uspechu cize celkovy profit je asi tak ako minuly mesiac ako 3k.
Mala matematicka vlozka ako je natom supernova s rakebackom
nazbieral som 19 696 VPP tj x3.5 68936 FPP tj ekvivalent 1103 $, oficialne som narakeoval 3886 co dava rakeback 28%
Ciele na august su skor LIVE ako online a to WPT WPT WPT![]()
Urcite vyskusam 200e kvaldu a ked nevyda tak sa dam priamo na 900e kvaldu ...
Este mensi EDIT, zacal som hravat viac stolov, zo standartnych 6 som presiel na 8-10 v priebehu mesiaca. Tak uvidim kolko ruk bude dalsi mesiac. Znie to docela hrozivo, ale prekvapivo mozog este stiha. A hram 20/16 cca.
ferkan napísal:uuups videoNo je u mna na kompe a stale ma cez 2GB :
Holt lenivost je svina.
Nj neni to ono kym niesi vytrenovany a nevies presne co robis. Nevravim ze ja uplne viem ze co robim, ale uz mam menej problemovych situacii cize stiham to v pohodke. BTW musim byt vytrenovany ked chcem buduci rok zautocit na supernova elite, z midstakeov sa inak ako masivnym multitablingom k nej nedostanem
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.