Freeman
Freeman
Takze mam 13 rokov a poker hrajem uz asi rok.Samozrejme hravam zatial iba freerolly na bwine.Zaregistroval som sa tam na meno mojej mamu a uz sa mi podarilo siahnut na ake take uspechy.Posudte sami.
Po flopu som mal flush drow hearts isiel som all-in jeden hrac ma dorovnal a mal vysiu kartu a flush drow hearts.
No a nakoniec som svoje prve peniaze prehral na SnG turnaji.Ale je to dobre z toho hladiska ze som sa poucil a budem sa snazit menej riskovat a viac uvazovat nad svojimi rozhodnutiam prv nez ich urobim.
Na to ako dlho hrajem poker zo neni zas az tak spatne nie?
Po flopu som mal flush drow hearts isiel som all-in jeden hrac ma dorovnal a mal vysiu kartu a flush drow hearts.
No a nakoniec som svoje prve peniaze prehral na SnG turnaji.Ale je to dobre z toho hladiska ze som sa poucil a budem sa snazit menej riskovat a viac uvazovat nad svojimi rozhodnutiam prv nez ich urobim.
Na to ako dlho hrajem poker zo neni zas az tak spatne nie?
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
Re: Freeman
No teraz ma len zaujima, ci si zalozil ten blog na to, aby si sa pochvalil alebo mas aj nejake vacsie plany s tymto tu.
Ale samozrejme je to fantasticky vykon . Skoda, ze tie peniaze si potom prehral ..
Ale samozrejme je to fantasticky vykon . Skoda, ze tie peniaze si potom prehral ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
drzim palce, pokrove zaciatky maju velke caro a clovek ma obrovsku radost z akejkolvek vyhry, rutinne grindenie po case sa tomu zdaleka nevyrovna
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
dzejkej napísal:No teraz ma len zaujima, ci si zalozil ten blog na to, aby si sa pochvalil alebo mas aj nejake vacsie plany s tymto tu.
Mam aj vacsie plany no zatial hravam iba freerolly na ktorych sa mi odnedavna zacalo darit.No musim na svojej hre este dost pracovat.
- FreeMan
trikoza napísal:drzim palce, pokrove zaciatky maju velke caro a clovek ma obrovsku radost z akejkolvek vyhry, rutinne grindenie po case sa tomu zdaleka nevyrovna
Dakujem vazim si to,nech sa dari aj tebe.
- FreeMan
trikoza napísal:rutinne grindenie po case sa tomu zdaleka nevyrovna
No tak netreba rutinne grindit . Ja mam napr. pocit, ze teraz je to podstatne zabavnejsie ako to bolo na zaciatku, pretoze to vnimam komplexnejsie a tie situacie su pestrejsie a zaujimavejsie. A kedze ja nemam nehorazne zisky, tak sa z toho aj tesim vela .
-
gratulujem k uspechu a good luck
je dobre zacat v mladom veku vtedy sa najlepsie uci
je dobre zacat v mladom veku vtedy sa najlepsie uci
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
ach mat tak trinast rokov a vedet co je to poker a hravat freeroly... asi by som v dvadsiatke nehral nl4
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:ach mat tak trinast rokov a vedet co je to poker a hravat freeroly... asi by som v dvadsiatke nehral nl4
Ty sa tiez netvar ako keby si bol na smrtelnej posteli . Z NL4 sa da dostat na NL100 kludne aj za menej ako rok, ked ma clovek cas venovat sa studiu a odohrat fajn objem. Ked mas 20, tak to neznamena, ze NL100+ sa nestihnes dozit .
-
drzim palce a hlavne vela uspechov nech sa ti dari !!!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.