som tu novy, aj ked teda pokerportal uz nejaky ten rok citam,ale nikdy som nepresiel z readera k writerovi,tak snad uz teraz, ked som sa dokopal k vytvoreniu vlastneho blogu, budem spammovat pravidelne
Main reason preco zacinam blog je,ze v mojom okoli uz nie je nikto kto by hral poker,resp. sa tomu seriozne venoval a cloveku chyba to spolocne whinovanie Druhy dovod je ze chcem niekde pekne zaznamenavat progres a je fajn ked si clovek moze po sebe precitat po mesiacoch/rokoch ako rozmyslal a aka bol fish , obv. sa tiez lahsie dokopam k pravidelnemu hraniu ked viem ze budem pisat mesacny report,tak snad to moje volume pociti..
Okey,nieco malo o mne:
Volam sa Michal,na PS som Kvito14 ,mam 23 a nastastie este stale studujem a vdaka tomu ze som sa dostal k online pokru som usetreny brigad a podobnych veci (snad to nezakriknem).. Hraval som uz asi vsetko ,momentalne sa venujem mtt sng, konkretne 180manom a musim sa priznat ze ma to dost bavi,aj ked z dlhodobeho hladiska planujem prejst k mtt.
Ako teda pisem vyssie,main game hram 180many,nebudem hadzat grafy za posledne mesiace kedze volume bolo velky fail,nastastie vysledky boli celkom fajn.Od dnes teda od oktobra,zacinam grindit naplno, zistil som ze 2,5/180 su mi uz trochu male,aj ked sa na nich urcite budem teraz rozbiehat ale vacsiu cast volume by mali tvorit 3,5+r/180 a 8/180.
Ciele do buducnosti su prejst na 15ky a nasledne 35, nebudem to nijako nahanat,sam som zvedavy kedy sa na ne dostanem,ci uz skillom ale aj bankrollom.
Okey,takze na prvy post je to uz dost dlhe,tak pre tych ktori sa dostali az sem,za odmenu:
Takze zatial vsetkym GL !
PS: Ak tu niekto hrava mtt sng,urcite dajte vediet,velmi rad preberiem nejake zaujimave handy.