h4l4b4l4z in da house AKA Moloch vs srnečky
Re: h4l4b4l4z in da house
tie linky co si sem dal to ako keby si sem nic nedal nema to ziadnu vypovednu hodnotu.... pokial si odohral od roku 2009 taketo mnozstvo turnajou alebo aj keby si to odohral len tento rok tak je to velmi slabe... pochybujem ze niekto normalny ta stakne...
a este mi to trochu pripada s toho citania ze mas trosku vecsie ego ako je normalne... pokial to tak je tak si si vybral spatne forum kamarat ... tu ziadny ego maniaci niesu len skupina ludi co si tvrdo ide za svojim, vedia si priznat chyby a pracuju na nich...
takze prehodnot svoju hru a pristup k nej a mozno to za par rokou niekam dotiahnes...
a este mi to trochu pripada s toho citania ze mas trosku vecsie ego ako je normalne... pokial to tak je tak si si vybral spatne forum kamarat ... tu ziadny ego maniaci niesu len skupina ludi co si tvrdo ide za svojim, vedia si priznat chyby a pracuju na nich...
takze prehodnot svoju hru a pristup k nej a mozno to za par rokou niekam dotiahnes...
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
SATAN napísal:tie linky co si sem dal to ako keby si sem nic nedal nema to ziadnu vypovednu hodnotu.... pokial si odohral od roku 2009 taketo mnozstvo turnajou alebo aj keby si to odohral len tento rok tak je to velmi slabe... pochybujem ze niekto normalny ta stakne...
ok, možno to bude zrozumitelnejšie takto; od roku 2009 som odohral okolo 5300 HU, STT a MTT turnajov, s AVG BI 1e a celkovým profitom 540e. Vždy keď som mal už normálny roll bol som s dôvodu mojej lenivosti isť niečo robiť nútený cashoutnúť a LEN PRETO, ako je úplne jásne z grafov, som sa neposunul ďalej To že som ovela efektívnejší ako kedy kolvek pred tým, je celkom znatelné z mojich výsledkov na stars za posledných par mesiacov.
Na Bratislavskej scéne som bol za tých "pár" turnajov čo som odohral určite jeden z najefektívnejších čo sa týka ITM umiestení. Hrával som na seba ale mal som aj viacero stakerov. Keď mi dal niekto serióznu šancu hrať tak sa mu to oplatilo. Celkový profit life je okolo 1700e.
Svoju hru som prehodnocoval posledných 5 rokov a preto si myslím, že som efektívnejší ako ty kedykolvek v živote môžeš byť, ale budem rád ak mi sem dáš ty svoje kompletné life-time grafy
Naposledy upravil h4l4 dňa 20 Jún 2014 06:33, celkovo upravené 1 krát.
- h4l4
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
stebou sa nemozem rovnat preto sa vzdavam vyhral si...
-
SATAN napísal:stebou sa nemozem rovnat preto sa vzdavam vyhral si...
no čo som tak zbežne kukol tvoj blog tak ty budeš tak 7-11K down ďakujem že ma hodnotíš
- h4l4
presne tak to je
-
3flash3 napísal:
earl gray ? co sušenky ?
a niečo špeciálne pre môjho najmilšieho fanúšika satana https://www.youtube.com/watch?v=XHZsOKJFuLA
- h4l4
jako ja sem ta nechcel urazit a ani nic podobne len mi dojde dost divne ze nekdo kdo nema volume tym padem ani vysledky za 5r hrana a ani sa nikde nedokazal posunut chce staking na mid stakes MMT... dojde mi to dost podezrele a divne tot vse...
a ked uz teda spominas muj nick tak budu reagovat este nato jak si chcel videt moje lifetime vysledky: ja nikomu nic dokazovat nemusim ale ty ano
nazdar
a ked uz teda spominas muj nick tak budu reagovat este nato jak si chcel videt moje lifetime vysledky: ja nikomu nic dokazovat nemusim ale ty ano
nazdar
-
Mne by v podstate stačilo 400-1K dols na nejakú menšiu herňu, na nejake 10s, teraz sa dostavame k tomu prečo nemam volume; lebo sa snažím jednostolovať, viem hrať aj 20 stolov, ale len b/e, vždy keď mám na tých grafoch nejaké stúpanie, tak to bolo jednostolovanie menších fieldov ako 360, resp. väčšinu času <180; takže by mi celkom teoreticky stačilo na povedzeme 170-240 man fieldy aj tých 40bi. Ak by boli dosť priaznivé štruktúry, za ktoré ja považujem 15 min lvl
Ohladom detailov by som sa dohodol so stakerom podla jeho určených podmienok. Preto som nepísal nič konkrétne.
btw. môj prvý staking live bol okolo 1200e, bez dokazovania čohokolvek, takže mi to nepripadá príliž nemožné
Ohladom detailov by som sa dohodol so stakerom podla jeho určených podmienok. Preto som nepísal nič konkrétne.
btw. môj prvý staking live bol okolo 1200e, bez dokazovania čohokolvek, takže mi to nepripadá príliž nemožné
- h4l4
h4l4 napísal:Mne by v podstate stačilo 400-1K dols na nejakú menšiu herňu, na nejake 10s, teraz sa dostavame k tomu prečo nemam volume; lebo sa snažím jednostolovať, viem hrať aj 20 stolov, ale len b/e, vždy keď mám na tých grafoch nejaké stúpanie, tak to bolo jednostolovanie menších fieldov ako 360, resp. väčšinu času <180; takže by mi celkom teoreticky stačilo na povedzeme 170-240 man fieldy aj tých 40bi. Ak by boli dosť priaznivé štruktúry, za ktoré ja považujem 15 min lvl
tak toto je velmi vyhodne pre stakera ze budes one tablovat teraz sa ti urcite niekto ozve pri tak variacnej hre ako su MTT a ty budes hrat 1 slovom jeden stol nemusis trafit nic ani 2 roky ak je to pokus o troll tak nie moc dobry ak to myslis vazne tak wtf??
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.