haman - rakeback pro again

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Weird line low board

Odoslaťod haman 15 Aug 2011 20:23

NL10 6max - 6 players

BTN: $10.65
SB: $1.11
BB: $10.28
UTG: $9.75 9/4/0 CbetFlop 100% , CbetTurn 50%, 100 ruk (nit?)
MP: $16.05
Hero (CO): $18.54

Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with 5Obrázok 5Obrázok
UTG raises to $0.40, 1 fold, Hero calls $0.40, 3 folds
set mining.

Flop: ($0.95) 3Obrázok 4Obrázok 9Obrázok (2 players)
UTG bets $0.60, Hero calls $0.60
float, ze ci necbetoval len overkarty.

Turn: ($2.15) 2Obrázok (2 players)
UTG checks, Hero bets $1.40, UTG raises to $5.11

???

1. Co villain prezentuje?
2. Hero ?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: haman - NL4/NL10 noob

Odoslaťod Zeltzn 15 Aug 2011 20:32

well, obv to bude nit. ja by som tam foldoval na flop cbet, keďže na turne budeš musieť foldovať väčšinu času. ak checkol turn, checkni back,prečo betuješ? predpokladám že for bluff, lebo for value sa mi to nepozdáva nejako :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod haman 15 Aug 2011 21:12

Zeltzn napísal:well, obv to bude nit. ja by som tam foldoval na flop cbet, keďže na turne budeš musieť foldovať väčšinu času.

Jo, proti nitovi je callovat maly par zle. drvivu vacsinu casu som horsi. Pomylil ma ten jeho relativne maly cbet. Relativne preto, lebo 0.60 do potu 0.95 je OK sizing, ale na tomto micro limite cakam, ze ak hrac ma ruku (v tomto pripade overpar) tak betne viac (nechce vidiet overkartu, ze ma hitne 2nd pair a ine paranoie). Takze preto som dal call. Pred touto rukou som si jeho cbet sizing nevsimal.
Zeltzn napísal:ak checkol turn, checkni back,prečo betuješ? predpokladám že for bluff, lebo for value sa mi to nepozdáva nejako :)

Betujem for protection, nechcem mu dat kartu zadarmo, aby ho netrafila overkarta. Myslim si, ze som lepsi, ked checkol turn.

Po jeho checkraise na turne som ho nevedel dat na ziadnu ruku a strasne ma zaujimalo, co moze drzat. A vtedy robim jedine, davam allin :)

A on to foldol . Dal do potu 7/10 stacku a nechal si 3/10. Takze stale nechapem, co mohol mat na ruke... Zrejme mi uveril set.

Uznavam, ze v hre bolo niekolko chyb a proper play bol fold na flope.
haman

Odoslaťod Zeltzn 15 Aug 2011 21:21

lol ja by som tam nikdy neshovoval .. jeho range je 4%, možno aj menšia (UTG) hoď si to do pokerstovu :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Aug 2011 21:21

Never ti na takomto boarde foldne overpair (myslim, ze tu ho vacsinu casu nebude mat). Skor si myslim, ze chalan skusal nejake advanced moves, pretoze vidim dost casto klik cbet 3/4 (je jedno na akom boarde) a ch turn. Pokial sme na low boarde, tak je takmer na 100% iste, ze chalan bude mat broadways.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

trafeny ticket na najvacsi turnaj zatial - CCC 30K EUR GTD

Odoslaťod haman 17 Aug 2011 19:56

Vcera som mal ist hrat futbal, ale bolo nas malo, tak som si povedal, ze idem skusit freeroll do Concordu a ked sa nenacipujem bez rebuyu, tak pojdem si niekam inam zahrat nejaky freez.

Initial stack 1000. Total entries 44. Garant dva 220EUR vstupy na 30K EUR GTD turnaj. Zaciatok malo hracov, hrame shorthanded, beriem male poty kde som vosiel do hry z blindov. Prichadzaju mi obcas aj silne ruky, QQ, JJ, AA. Neslowplayujem ich. raise/reraise predflopom a na flope velky cbet.

Overlimpnem 77 a hrac za mnou allin 20BB (cely initial stack), nevidelo sa mi to ako overpar, rozmyslal som ci to foldnem, ale potom prevazilo to, ze bud sa nacipujem alebo idem inde a dal call. mal AK a ustal som to.

EDIT: Na stol prichadza agro typek, raisuje kazdu ruku od 3x do 8x. Allin vs 2 hraci so 98o, vyhrava. Potom nieco prehra, otvaram AK, dostavam od neho 3bet allin, call, ukazuje Q2. bohuzial chyti straight na river. Nevadi, cipy som len pozical. o niekolko ruk mam KK, vynimocne len limp, lebo chalanisko je za mnou, samozrejme ma izoraisuje a ja supujem allin. Toto ho prebralo, spozornel, ale nakoniec vyhlasil, ze mi to da a dorovnal s A7o. A isiel domov.

Potom mam uz seriozny stack, tak si dovolim otvarat light a kradnut blindy. Mam K:spade: 4:spade: na CO, BB je prazdny stack, blindy 75/150. Davam 350, button call (ktory sa mi nepacil). SB hovori, ze to bude kradez, lebo BB je 'slepy'. Ano mam slepeho ruku, coincidence. Flop A44, checkcallujem silny bet supera potom ako som sa na neho dlhsie skumavo pozeral (divadlo ;) ). Turn 4 checkraisujem allin, lebo vidim, ze super ma na ruke Eso cize fullhouse a uz to nezahodi, tak naco to dramatizovat. Dall call, mal velky stack, pred chvilou si dal doublerebuy a vyhral nejaky pot. Mam double up. 9K stack.

Predposledna ruka na rebuy mam A2s diamonds UTG limp - nechcem 3bet, chcem vidiet flop, LAG call, short 2BB allin, SB call, ja call. Dealera otaca flop - window card K:diamond: ok, to sa mi paci a nasledne vidim ze som flopol nuts. Rozmyslam ako to zahrat,
ked to checknem, tak to ocheckuju aj ostatni, budu sa bat farby, stratim value. Nakoniec volim bet menej ako 1/2 potu, reprezentujem, ze ma trafilo, ale bojim sa farby :) Nasledovala akcia: LAG allin, SB po uvahe allin, ja call :) LAG hrac mal K9o 2 pary a SB mal mensi flush T:diamond: 7:diamond: . ustal som to a mal 23 tisic pri blindoch 150/300, teda 76BB. Tu mi prvy krat napadlo, ze toto mam rozohrane velmi dobre.

Posledna ruka rebuy - mam K4s na BB. niekolko limpov, flop T99 - mam fd. heh. zeby opat vyhram na K4? calling station ale overbetla pot 2x a tym padom sa mi to neoplatilo platit a semibluffraisovat som nechcel CS. Ukazal T ale ci by to zahodil je otazka.

EDIT2: neberiem addon, mam obrovsky stack, snad neurazim stastie. Uz som raz tak vyhral vstupenku za 0 (no rebuy/no addon).

Vo freeze casti hram tight, su tam shorti, neotvaram light, lebo by som sa voci nim commitol a nechcem si rozflakat stack. Mam JJ izolujem limpera 3x, LAG dava cold allin asi 30BB - velky stack (cca polovice mojho), foldujem, ukazuje A, neskor hovori ze mal AA (co mu verim). Ale nesiel by som ani voci AK (ktore predtym pushol 2x za sebou v ramci 1 orbitu).

Karty mi prestali chodit, ocitam sa na final tabli s +- rovnakym stackom ale pri blindoch 600/12000. mam 25k / 20BB. average 14,5K. Cize stale fajn co sa tyka average, ale uz sa neda vyskakovat. Zistujem, ze velky stack pri takejto turbo strukture nehra velmi rolu. Prichadza loteria na final tabli. Snazim sa vyuzit aky taky edge vdaka skusenostiam zo SNG.

Mam A:heart:Q:heart: na BB a cca 15BB, LAG na CO call, dobry hrac button izoraise 4x, rozmyslam, ci je to pozicny raise, ale nakoniec prekvapujem sam seba a foldujem to face up, on mi ukazuje QQ.

Vyhravam flip s AK vs UTG push 66, turn a river AK. mam 36k / avg 16k. 8 hracov left.

Last6: Prichadza mensi skrat. mam KTs otvaram na 5k pri 1k/2k. SB dobry hrac sa velmi kruti, nakoniec dava call. flop K66. A supol mi insta donk allin overbet pot. Pokryvam ho o nieco, vobec tu liniu nechapem, so 6x by to nespravil nikdy, s Kx by volil asi check/call alebo check/raise. Vyhodnotil som to, ze ma vysoky par TT, JJ, QQ a premenil ho na bluf. davam call a vidim AK. Padam na 5BB a idem prave na BB.

V duchu si nadavam a zapinam luck.

Hned ruku na to mam K7o na BB a po SB complete push a fold. A6o na SB push voci BB a fold. mam 8BB.

Ruka vecera: Prejde skoro cely orbit a mam KQo na UTG a pushujem. Ten isty super z tej missread ruky call a znova AK otaca. River Q, ide ho porazit.

Last4: na BB je short dobry hrac, ma 1,5BB. mam ATs na UTG za mnou tight hrac/slowplayista ktory ma pokryva (limpuje AK, QQ,KK,AA a raisuje ich do allinu - aspon ma betsize tell). Nemozem ist allin, mam mozno 8-9BB, ale nejak sa mi to nechce foldnut vo vidine vyradeni toho shorta, tak minraisujem 2x, slowplayista vystrelil allin. dobry hrac short sa hodil do allinu, ja insta fold. Slowplaysta ukazal AQo. Short vyhral so 78off a striplil sa.

Slowplayista bol zaujimava postavicka na final tabli. Nechapal koncept vyradovania hracov na bubble a casto foldol SB, ked bol nejaky ultrashort v alline za menej ako 1 BB. Okrem toho, ze limp/raiseallinoval monstre, mal aj iny leak. Leadoval BvB any flop, betoval any precheckovany flop IP a foldoval na raise. Skoro vypadol v rebuy casti v predposlednej ruke on mal to T7s mensi flush vs moj nuts. Dal si dvojity rebuy a potom vo freeze omylom dal call na push s J7o proti AK, prehral skoro cely stack ale znova sa vypracoval. Chodili mu premiums, s ktorymi sa rad nechal izolovat ;)

Last4: LAG hrac prehral velky pot a dal allin 2BB, ja J2off na BB, davam call, mam odds. Flop JTx. Hra mu A, K, T a turn uz ma nut flush draw, toto nemozem vyhrat a tak sa aj stalo, river A. Potom vyhral dalsi allin a a zrazu ma tolko chipov co ja..Strasne male stacky sme mali a male rozdiely, ale proste nemozem foldnut BB ked short pushol 2BB.

Last4: pri blindoch 2000/4000? dal dobry hrac z SB 2x vs moj BB. ja mam KK. jeho stack mohol byt 8-9BB. ja mam 12-13BB. Kebyze sme viac deep, asi dam len call aby som ziskal cbet na flope, ale tu sa mi zdalo, ze sa commituje, nikdy mi SB neraisol, vzdy max limp alebo mi dal walk (z tohto je zrejme, ze az taky dobry hrac to nebol, ale proste bol lepsi ako zvysny dvaja, preto ho volam dobry hrac). Takze ja davam raise allin a on to celkom rychlo foldol, ukazujem KK a on mi vravi, ze mal QTs. hmmm.

Last4: LAG hrac pushuje button 33tisic (5,5BB), mam 77 na BB pri blindoch 3000/6000 ? Stack mam 50k, cize 8,5BB som aktualne chiplead, ostatni dvaja su shorti ale vobec sa mi to proti 2nd big stacku nechce hrat, keby som prehral, som rovnaky short ako oni dvaja a on je mega chiplead. foldujem a on ukazuje 22.

Last4: blindy 4000/8000 LAG hrac pushol UTG (pushoval uz aj T8s z buttonu predtym), ja mam AT znova na SB, mam nejakych 30 tisic, vsetci mali malo ale ja uz najmenej. Bezi mi time na rozmyslanie, nakoniec som dal call, mal A3 a zobral som ho skoro celeho. Ale znova sa nachipoval trosku.

Last4: slowplayista SB complete BB LAG push, slowplay insta call, otaca QQ a LAG A3. QQ won a sme last 3. Dobry hrac ma malinko, ja mam stred. Slowplay ma obrovsky stack.

Nachadzam AQo na UTG, davam minraise (stale kvoli slowplayistovi za mnou, ci ma nepretoci) BB short dobry hrac sa hodil s KTo do allinu a prehral a bolo to.

V 1.rebuy faze mi chodili karty, triafali mi flopy a dostal som zaplatene (poker a nut flush - 4way allin).

V late faze som spravil niekolko chyb (okrem toho KT vs AK na K66). Napriklad som hral pasivne prilis, ked som mal raise/fold stack (15-20BB).
Foldol som A9o a KTs na UTG v last 4-5 a potom som pozeral ako SB a BB checkuju az do riveru a vyhrava nejake Q alebo T high. Kebyze tie 2 ruky otvorim, tak mam o 50% vacsi stack.

Vedel som dost veci foldnut JJ, AQs, ATs, 77. Vacsinou dobre foldy (co sa tyka superovych kariet).

Slowplayista planuje predat ticket, ja nie a idem na moj zatial najvacsi turnaj, co sa tyka buyinu a garancie.

Mozno bol ten vyplakavaci post (hi 7castle) na nieco dobry.
Naposledy upravil haman dňa 18 Aug 2011 16:04, celkovo upravené 2 krát.

Za tento príspevok od haman poďakovali :
Marian21x
haman

Re: trafeny ticket na najvacsi turnaj zatial - CCC 30K EUR GTD

Odoslaťod aNdr3Jo 17 Aug 2011 21:00

haman napísal:.....

veľmi zaujímavé čítanie držím palce :gl: nejake percenta predavat nejdes? :D
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Re: haman - trafeny ticket na najvacsi live turnaj - 30K EUR GTD

Odoslaťod Marian21x 18 Aug 2011 08:14

GL na turnaji ;)
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod Kominak 18 Aug 2011 08:35

pekny report, dobre foldy. GL na turnaji, bral by som aj ja :)
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod Ivo 18 Aug 2011 09:58

Akurát nechápem, ako môže dojsť 44 ľudí hrať o 2 tikety za 220e, aj keď je jasné, že min. polovica freeroluje, ale rebuyistov nechápem už vôbec.
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!