haman napísal: Vedel som, kedy foldnut a kedy callnut, ludia boli nejako bluff happy, kukal som na agression frequency river, went to showdown a W$SD a na zaklade textury boardu a akcii v hande som herocalloval rivre:
haman napísal: Vedel som, kedy foldnut a kedy callnut, ludia boli nejako bluff happy, kukal som na agression frequency river, went to showdown a W$SD a na zaklade textury boardu a akcii v hande som herocalloval rivre:
\FYP
samozrejme, ze aj to si vsimam, dakujem za doplnenie.
Hand #1 Entraction $20.00 No Limit Hold'em - 2 players
S tymto typkom davam vecne HU, ked uz sa stol rozpadne. Skoro vzdy taha za kratsi koniec a teraz to bude mat este tazsie, lebo som zistil jeho betsize leak - betuje 1/2 pot ked to ma a 3/4 potu, ked to nema. River ked to ma, dava normalny value bet.
Hero (BB): $116.68 BTN/SB: $26.15
Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with T 7 Hero raises to $0.50, BTN/SB raises to $1.25, Hero calls $0.75
bol som uz 550e v pluse ale 2x som prehral combodraw vs short na NL100, cize 100e dole. vacsina ruk odohrana pocas live turnaja v CCC, kde som hitol mincash za 8me miesto z 82 entries. pocket 44 btn 10BB push do KK na BB (reminds of EMOP Barcelona).
Najmocnejsia hra:
Entraction $50.00 No Limit Hold'em - 6 players
MP: $146.38 CO: $58.79 BTN: $65.05 SB: $113.13 villain by sa dal charakterizovat ako blazon Hero (BB): $89.70 UTG: $14.40
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with T A 4 folds, SB calls $0.25, Hero raises to $4.50, SB calls $4 ak sa cudujete sizingu, odohrajte si par ruk s villainom.
Flop: ($9.00) A K 5(2 players) SB checks, Hero bets $6.75, SB calls $6.75
Traffic na doxxe coraz horsi a horsi, co ma nuti hladat akciu v inych zalozkach ako holdem, pustil som nieco na PLO (5kartova PLO je peklo).
Skusil som teda hrat HU cg a narazil som na agro typka, ktore ale mal strasne vela leakov (90PFR 3x a casty fold na 3bet,95%cbet flop atd ) . Hral som s nim vyse cca 8hodin v kuse (3hod v krcme, 5 hod doma) 3500 ruk na 2 stoloch:
doxx-HU-NL20-luckbox-13BIs.png (50.74 ) Zobrazená 3314 krát
.aj ja som mal na doxxe obdobie ked som hral HU cg NL20/NL50, bolo to v obdobi ked som musel pisat bakalarku a radsej som si ulietaval na cg, cize som zacal pisat az ked som to tam bustol ale inak ma to dost bavilo, len sa mi tam zdal byt nehorazny rake, neviem to ale porovnat oproti normalnej cg kedze ju nehravam, cize ty budes vediet lepsie.. gl!
hegides napísal:len sa mi tam zdal byt nehorazny rake
ano ano. rake sice vobec neriesim, nemam to spocitane, len tak podvedome sa mi javi, ze hram hram velmi dobre, vacsie poty idu ku mne ale roll v cashieri nestupa
DevilMayCry napísal:pamatam si ked som aj ja znudeny holdemom skusil nieco ine a start som mal este lepsi ako ty, za par dni prislo vytriezvenie
je mi jasne, ze herna je stedra, lebo ide o novy format, ktory som este nehral, aby ma namotala... EDIT: Este screenshot stackov po hre a zufaly end comment supera:
doxx-HU-nl20-nerovny-suboj3-end-450E-edit.jpg (83.12 ) Zobrazená 3123 krát
Dnes: Najprv oslava kamosovych narodiek, potom presun do DoubleStar poker klubu, late join do otvaracieho turnaja a 3.miesto za 100e, ked som neudrzal chiplead. potom na cashi u nich +100e (1e/1e blindy). Dojdem v naladicke domov, zapinam mrtvu hernu, doxx. hra sa jeden NL20 6max stol. Zapnem este po jednom NL50 a NL20 HU stole. Na obe si sadne po chvili znama firma, ktora bola aj na nL20 6maxe.. Vysledok za 25 min hrania:
doxx-25min-session-a-la-Ivey-6BIplus.png (35.7 ) Zobrazená 2952 krát
V peniazoch to bolo online +150EUR. moze byt takto kazdy den...
Naposledy upravil haman dňa 02 Dec 2012 12:26, celkovo upravené 1 krát.