haman - rakeback pro again
Re: haman - system restart
Pekne pekne, dáme challenge v nahratých BI alebo bb/100? Tento mesiac sú opponenti štedrí aj na PS.
Kde hrávaš vlastne?
Kde hrávaš vlastne?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:Pekne pekne, dáme challenge v nahratých BI alebo bb/100? Tento mesiac sú opponenti štedrí aj na PS.
mozme, navrhni odmenu
Zeltzn napísal: Kde hrávaš vlastne?
microgaming.
Pred par dnami som zacal si spravil prehlad ziskovosti pozicii, potom som sa detailne pozrel na UTG a musim dat zapravdu nazorom, za male pockety nie su ziskove, resp. neviem ako ich hrat ziskovo. Asi ich treba casto premienat na bluff a to stoji moc energie a vysledok neisty.
To ze pocket 22 a pocket 33 mam ziskove, znamena len nahodu a malu vzorku.
Neviem, preco som si takuto analyzu nespravil skor, by som mal vyssiu winrate.
Takze pokusne od 1.1.2014 ich vyhadzujem z range. Sranda, ze AKo nemam ziskove.
Inak toto je moja range od septembra 2013 odkedy som znova zacal vaznejsie hravat:
to ze tam vidite Q6o alebo T5s z toho nerobne nejake vyznamne zavery. tam bude mala pocetnost, missclick alebo tilt alebo targetujem fish na BB.
Moje PFR z UTG je 22,4% co je vela, i ked mam tu poziciu ziskovu ale keby som vyhodil dalsie ruky, tak by bola ziskovejsia. Resp. vymysliet, co s tymi rukami robit na flope resp na preflop 3bet.
Postupne to znizujem, odkedy som si to zacal uvedomovat a superi este nie su adjustnuti, takze mi davaju kopec light 3betov, co je good.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
mozme, navrhni odmenu
bb/100?
50 bucks pre winnera? Aspoň budem mať motiváciu hrať ešte o pár hodín navyše
Pred par dnami som zacal si spravil prehlad ziskovosti pozicii, potom som sa detailne pozrel na UTG a musim dat zapravdu nazorom, za male pockety nie su ziskove, resp. neviem ako ich hrat ziskovo. Asi ich treba casto premienat na bluff a to stoji moc energie a vysledok neisty.
Imo veľa spôsobov ako ich hrať nie je. Ak príde flop, ktorý je lepší pre tvoju range ako pre range callera, tak ich zaradíš do bluffing range, ak nie, tak XF.
to ze tam vidite Q6o alebo T5s z toho nerobne nejake vyznamne zavery. tam bude mala pocetnost, missclick alebo tilt alebo targetujem fish na BB.
To zvyšok stola hrá niečo ako 10/8/0 že otváraš Q6o alebo T5s?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
aky vyznam ma shot s 32BI, pri 30 chces ist down, co moze byt otazka par ruk a neskor so 40BI?
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
kelo1111 napísal:aky vyznam ma shot s 32BI, pri 30 chces ist down, co moze byt otazka par ruk a neskor so 40BI?
urcil som si stoploss 4BI. cize pri 28BI by som to vzdal a hral NL20 az kym nebudem mat 40BI pre NL50.
pointa tohto systemu je tak, aby som sa nemotal stale dokola, t.j. neuspesny shot, rebuild na povodny roll znova neuspesny shot atd., co nepridava na pohode. Dalej si tymto stylom zvysujem roll, aby kazdy dalsi shot bol lahsi, lebo mam vacsiu rezervu a som kludnejsi pri hre, nevadi mi hrat o stack atd.
- haman
vyfiltrovane UTG, NL200+NL500 zoom 600k hands sample 99, KQs rigged
http://gyazo.com/719ac2dbe90e255cb29ac3c6c7831db1
http://gyazo.com/719ac2dbe90e255cb29ac3c6c7831db1
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Zatial to funguje!!!
Day2 - session 9 stolov NL20 popri yegonovom ZOOM videi.
idem si dat break.
chyba mi 9BI na NL20 aby som skusil dalsi NL50 shot (pri 40BI).30BI shot nevysiel (nevytacal som a ryba ma dala dole).
Day2 - session 9 stolov NL20 popri yegonovom ZOOM videi.
idem si dat break.
chyba mi 9BI na NL20 aby som skusil dalsi NL50 shot (pri 40BI).30BI shot nevysiel (nevytacal som a ryba ma dala dole).
- haman
Day3 tohto roka. stale to slape. Dneska majorita ruk NL50. asi som uz tam:
idem spat, vcera som hral celu noc (od 22:00 do 11hod druheho dna) - klasicka dohanacka strat ale podarilo sa.
vysledok by bol lepsi, ale musim davat kredit rybam, ked nemam note, ze su bluffy.
ROLL: 41BI NL50.
inak zobral som z banky uver, takze zopar mesiacov nebudem musiet cashoutovat, co mi doteraz ztazovalo tvorbu rollu.
NL50 sa od NL20 lisi tym, ze hra je agresivnejsia, poty v BB su vacsie, lebo sa castejsie a silnejsie betuje. musim nastudovat mietnych regov, ale neni kedy, kedze ja chcem stale hrat :-/
idem spat, vcera som hral celu noc (od 22:00 do 11hod druheho dna) - klasicka dohanacka strat ale podarilo sa.
vysledok by bol lepsi, ale musim davat kredit rybam, ked nemam note, ze su bluffy.
ROLL: 41BI NL50.
inak zobral som z banky uver, takze zopar mesiacov nebudem musiet cashoutovat, co mi doteraz ztazovalo tvorbu rollu.
NL50 sa od NL20 lisi tym, ze hra je agresivnejsia, poty v BB su vacsie, lebo sa castejsie a silnejsie betuje. musim nastudovat mietnych regov, ale neni kedy, kedze ja chcem stale hrat :-/
- haman
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.