Heado reborn bloq
Re: Obivanov (headko) fishyyyyyy bloq
Kedze moja hra bola dnes velmi ovplyvnena vecami vokol mna rozhodol som sa urobit pravidla ktore budem mat napisane a nalepene na monitore a nebudem ich porusovat
PRAVIDLA HRANIA POKRU:
1, vypnuta telka
2, nik iny okrem mna v miestnosti kde hram
3, max dlzka session 2h, potom aspon polhod prestavka
4, 4 stoly a nie viac
5, stoploss 2BI
6, v priebehu session nepozerat do HM na stav session a ani nesledovat graf
7, maly naznak tiltu alebo nesustredenosti - aspon pol hod prestavka
8, nehrat unaveny, opity, bez hm
9, nehrat HU!!!
10, denne venovat cas aspon jednemu videu
PRAVIDLA HRANIA POKRU:
1, vypnuta telka
2, nik iny okrem mna v miestnosti kde hram
3, max dlzka session 2h, potom aspon polhod prestavka
4, 4 stoly a nie viac
5, stoploss 2BI
6, v priebehu session nepozerat do HM na stav session a ani nesledovat graf
7, maly naznak tiltu alebo nesustredenosti - aspon pol hod prestavka
8, nehrat unaveny, opity, bez hm
9, nehrat HU!!!
10, denne venovat cas aspon jednemu videu
Naposledy upravil obivano dňa 21 Jún 2009 07:36, celkovo upravené 2 krát.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
pises mi z duse, vsetko toto su veci ktore maju velmi velku hodnotu z dlhodobeho hladiska este by som pridal nejaky rozumny stoploss lebo napriek tomu ze vsetcia asi mame idylicku predstavu o svojej psychickej odolnosti tak je takmer iste ze hrame horsie ked prehravame
ja som si stanovil stoploss na 2BI - trosku je problem ze sa to bije s pravidlom nepozerat si priebezne vysledky ale tak clovek asi vie odhadnut ked je dole viac ako 2BI a potom si to pripadne skontrolovat
vzdy som mal pocit ze stoploss mi bude branit v odohrani velkeho poctu ruk ale zmenil som nazor ked som si uvedomil ze casto ukoncujem session po kratkej dobe ked som v pluse a hram dlho ked som v minuse co je absolutna sprostost - ked hram horsie lebo som v minuse tak praveze nechcem v tomto -EV stave odohrat co najvacsie mnozstvo ruk. Vela ruk chcem odohrat ked mam sebavedomie vdaka tomu ze som v pluse.
ja som si stanovil stoploss na 2BI - trosku je problem ze sa to bije s pravidlom nepozerat si priebezne vysledky ale tak clovek asi vie odhadnut ked je dole viac ako 2BI a potom si to pripadne skontrolovat
vzdy som mal pocit ze stoploss mi bude branit v odohrani velkeho poctu ruk ale zmenil som nazor ked som si uvedomil ze casto ukoncujem session po kratkej dobe ked som v pluse a hram dlho ked som v minuse co je absolutna sprostost - ked hram horsie lebo som v minuse tak praveze nechcem v tomto -EV stave odohrat co najvacsie mnozstvo ruk. Vela ruk chcem odohrat ked mam sebavedomie vdaka tomu ze som v pluse.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ja si neviem predstaviť, že si nepozerám priebežné výsledky. Chápem, že to ovplyvňuje moju hru istým spôsobom, ale som na to zvyknutý a vyhovuje mi to
Inak s ostatným súhlasím.
To s tými ľuďmi v miestnosti je dosť podstatné, tu teraz hrávam tak, že v obývačke, lebo v izbe sme nahádzali na stôl kopu bordelu a tak keď sa ma Japonka začne pýtať pri tom, keď rozmýšľam, či doplatiť AI alebo nie, že prečo sa tvárim tak seriózne a pozerá na mňa pokiaľ neodpoviem, to je na vraždu
Inak s ostatným súhlasím.
To s tými ľuďmi v miestnosti je dosť podstatné, tu teraz hrávam tak, že v obývačke, lebo v izbe sme nahádzali na stôl kopu bordelu a tak keď sa ma Japonka začne pýtať pri tom, keď rozmýšľam, či doplatiť AI alebo nie, že prečo sa tvárim tak seriózne a pozerá na mňa pokiaľ neodpoviem, to je na vraždu
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
-
vsetky sa mi pacia, inac nie je 2bi prilis malo? mne sa v poslednej dobe stane, ze to zapnem, tretiu ruku trafim set, prehram to(napr na runner runner flush:) ) a? proste taky setup ma nezvykne ovplyvnit, aspon nie hned na zaciatku session, po hodke a pol uz aj ano:).. co tak 4bi?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:vsetky sa mi pacia, inac nie je 2bi prilis malo? mne sa v poslednej dobe stane, ze to zapnem, tretiu ruku trafim set, prehram to(napr na runner runner flush:) ) a? proste taky setup ma nezvykne ovplyvnit, aspon nie hned na zaciatku session, po hodke a pol uz aj ano:).. co tak 4bi?
po 4bi uz asi nebudem mat roll
Party Poker $30.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 159597
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MP: $50.33
CO: $14.59
BTN: $30.00
SB: $36.05
Hero (BB): $53.48
UTG: $32.48
Pre Flop: ($0.45) Hero is BB with A A
UTG raises to $1.05, 1 fold, CO calls $1.05, 2 folds, Hero raises to $4.12, 1 fold, CO calls $3.07
Flop: ($9.44) 4 6 7 (2 players)
Hero bets $49.36, CO calls $10.47 all in
Turn: ($30.38) 9 (2 players - 1 is all in)
River: ($30.38) 9 (2 players - 1 is all in)
TheGangster shows [9d, 6d ]
headko69 shows [Ad, As ]
TheGangster wins $28.87 USD from main pot
headko69 wins $38.89 USD
-
neviem preco ale ja ,ak za zaciatku session tak do 45min bustnem BI a viac a je to nejaky setup ,tak hram dalej v pohode ,ako nahle hram dlhsie ,ako 1,5hod a chytim nejaky suckout ,tak mozem mat hotrum ,aky chcem ale uz nedokazem hrat svoju A-game(rozumej A-game prisposobenu fishkam),inak myslim ,ze 2BI je ok
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
pre jegona je 2bi dost pretoze hrava kratke sessions ale ak hrate 6+ stolov a 1k+ ruk tak by to bolo asi malo .
also, niekto by ma to mohol naucit ja neviem odijist od stolov ak tam je daka retardovana fish ktora ma suckla par krat
also, niekto by ma to mohol naucit ja neviem odijist od stolov ak tam je daka retardovana fish ktora ma suckla par krat
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:pre jegona je 2bi dost pretoze hrava kratke sessions ale ak hrate 6+ stolov a 1k+ ruk tak by to bolo asi malo .
podobny problem som maval, ale potom som konecne na nu chytil ruku..a zase mala lepsiu/suckla:D:D:D..takze uz sa drzim casoveho limitu a basta fish nefish
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.