Heado reborn bloq

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Heado reborn bloq

Odoslaťod Mayday 18 Dec 2009 13:17

obivano napísal:Btw : inspiroval ma mayday :) so thanks by repovica :)

ja som niekoho inspiroval? :huh:
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod obivano 18 Dec 2009 20:36

Mayday napísal:
obivano napísal:Btw : inspiroval ma mayday :) so thanks by repovica :)

ja som niekoho inspiroval? :huh:

Mayday napísal:od Mayday 15 Dec 2009, 21:22

Tento post ma za ulohu oznacit zaciatok novej etapy mojho zivota ako pokroveho hraca.

Ano :))) ty repak, kedy bude chata?!
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Mayday 20 Dec 2009 14:32

minule ked sme s chalanmi boli vonku, tak sme sa zhodli, ze dobry termin by bol niekedy v aprili. ono dobry napad by bol zarezervovat nejaky termin uz teraz, aby sa nam nestalo, ze uz nebudu. A zrejme zase chata na Martinkach, takze to budes mat zase blizko ako domaci :)
Mayday

Odoslaťod obivano 20 Dec 2009 17:07

Mayday napísal:minule ked sme s chalanmi boli vonku, tak sme sa zhodli, ze dobry termin by bol niekedy v aprili. ono dobry napad by bol zarezervovat nejaky termin uz teraz, aby sa nam nestalo, ze uz nebudu. A zrejme zase chata na Martinkach, takze to budes mat zase blizko ako domaci :)

Inak co som zistil o tej chate kde sme boli. Zavolali ma kamosky na chatu na martinky, a bola to ta ista. A vravim haluz tu som nedavno bol, a kamosa no sak to je nasa chata :). Takze ju mozem kludne od Curajovcov zajednat :)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod Mayday 20 Dec 2009 17:21

obivano napísal:
Mayday napísal:minule ked sme s chalanmi boli vonku, tak sme sa zhodli, ze dobry termin by bol niekedy v aprili. ono dobry napad by bol zarezervovat nejaky termin uz teraz, aby sa nam nestalo, ze uz nebudu. A zrejme zase chata na Martinkach, takze to budes mat zase blizko ako domaci :)

Inak co som zistil o tej chate kde sme boli. Zavolali ma kamosky na chatu na martinky, a bola to ta ista. A vravim haluz tu som nedavno bol, a kamosa no sak to je nasa chata :). Takze ju mozem kludne od Curajovcov zajednat :)

ak by si ma ako domaci odbremenil od vybavovaciek, bol by som ti vdacny :good:
Mayday

Odoslaťod obivano 20 Dec 2009 17:52

JJ ako vraavim je to chata znamych takze jasne vybavim zistim :)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod Mayday 20 Dec 2009 18:27

super, tak ak by si mohol sa popytat na vikendy v aprili a dat vediet ako su na tom :)
Mayday

Odoslaťod obivano 23 Dec 2009 23:53

Super je 34/6/2.5 fish ( 121 ruk )

Pacific $30.00 No Limit Hold'em - 4 players
SB: $37.71
Hero (BB): $32.22
CO: $29.85
BTN: $26.18

Pre Flop: ($0.45) Hero is BB with T :spade: T :heart:
1 fold, BTN calls $0.30, SB calls $0.15, Hero raises to $1.20, BTN calls $0.90, SB calls $0.90

Flop: ($3.60) 9 :club: 5 :diamond: 2 :heart: (3 players)
SB bets $0.30, Hero raises to $2.70, BTN calls $2.70, SB folds

Turn: ($9.30) 4 :club: (2 players)
Hero bets $5.10, BTN calls $5.10

River: ($19.50) 6 :club: (2 players)
Hero bets $9.26, BTN raises to $17.18, Hero calls $7.92
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 28 Dec 2009 02:44

December 2009
Mesiac v ktorom som po dlhej dobe opat zacal hrat po takmer 3 mesacnej odmlke dopadol da sa povedat nad moje ocakavania.
Zaciatok sa niesol v znameni sinusoidy a pak z nl30 na nl20. Potom som si nakupil knih, zacal sledovat vsetky videa rad radom a jaksi sa mipodarilo ustalit winrate a drzat sa pekne na nl30. Podarilo sa mi aj urobit gold status co ma tesi.
Co sa tyka mojej hry som da sa povedat spokojny ze dokazem zlozit niektore handy, viac tlacim na superov a snazim sa mat range podla stolu a nie predpisany range, avsak furt je vela veci a situacii kde pustim zbytocne stack takze v tomto ostava moja learning epizoda open.

Rok 2009
Moj prvy pokrovy rok som zacal na nl10 na LA kde sa mi celkom darilo a potom som z nepochopitelnych dovodov lietal medzi hernami a snazil sa vyberat bonusy iked sa mi to nedarilo:). Za tento rok myslim ze sa moja hra zlepsila, zlepsila na tolko ze dokazem premyslat o handach, premyslat o kazdom jednom spote. Zo zaciatku to bola cisto ABC hra ktora sice sla ale dalej s tym uspech nebude ak nebude korygovana sebazaprenim a troskou rozumu. ( wtf za veta ) :).
Postupne som teda lietal limitmi a odohral za tych cca 6 mesiacov okolo 180k ruk. Skoncil som v pluse takze spokojnost. Avsak na pokri sa mi strasne paci jeden aspekt, a to ze clovek studuje furt, a furt zistuje ze je toho viac a viac co sa treba ucit. Takze ma to da sa povedat viac a viac taha. Tych par dni co mi ostava do konca roku budem uz len sledovat videa a citat knizky co mam rozcitane. Rok teda uspesny kde som presiel limitmi az na nl50 kde uz mam cca 40k ruk odohrane.

RL
Ukoncil som statnicami Bc. Aplikovanej informatiky a tento rok mozem teda povazovat za uspesny, mal som 3 mesiace asi pauzu kde nejako nebola motivacia hrat comu nechapem moc teraz ale urcite mi pauza pomohla. Teraz robim u tatka a tak skola tento rok este pase, az dalsi si ju pojdem niekam dorobit ( prolly BA ). Priatelka poslucha a v pokri ma podporuje ( este aby nie ked z toho nieco ma :)).

2010
Kedze sa mi podarilo znova urobit 34Bi ( nepocitam cast rollu z RB na MB ) na nl50 po tom co mam slusnu winrate na nl30 pojdem do noveho roku zas ako nl50 hrac. Uvidime co to prinesie a ci sa mi podari tam udrzat.
Planom je mesacne nahrat tych 20-30k ruk, udrzat sa na nl50 a snad nadobudnut nejaku peknu winrate. Pod gold status snad padat nebudem. Samozrejme docitat vsetky knizky co mam akurat rozcitane a zacat sledovat videa nl50-nl200.
Nl30 som grindil 6-8 stolov, na nl50 je plan cisto zamerat sa na 4 stoly a rozoberat si pekne setko postupne.

Pridam este nejake grafy: nl20-nl50 a potom poslednych 10 dni nl30.

Obrázok

Obrázok

Snad by to mohlo byt vsetko, GL vsetkym a teraz uz aj GN :)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod Horsey7 28 Dec 2009 10:05

GG a solid brag posledny graf..21bb/100 potesi :good:
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!