Heado reborn bloq
Re: Heado reborn bloq
MAJ 2010
Poker: Presunul som sa spatky na Luckyace kde som s 30BI pokusil jeden z mnoha shotov na nl50 a dufajme ze sa podaril.
Ako prve som vybavil 50$ bonus co bola prva usmevna vec a pustil som sa do hrania. Ako hlavny ciel bolo dosiahnut gold status co sa mi aj podarilo uz niekde 10ty den a potom som zjemnil objem a pekne sa hrajkal. Co sa tyka hry tak to bolo ok az na nejake zbytocne vyhodene BI ked som nedal na intuiciu ale zvytazilo Ego za ktore som platil. Co sa tyka studia tak som pozrel asi len 5 videi a neprecital nic ( 5 stran Poker Mindset ) co je hodne fail Ale bol som celkovo spokkojny ze uz dokazem hrat na hracov a pekne ich adjustovat ( aspon niektorych )
Teda :
+1242$ hra
+50$ bonus
+400$ rb
+80 cashback
Spolu : + 1772$
Graf dopadol nejako :
RL: Nejake to kino, zurka, nove kamosky a navstivil som konecne Olomoucku Zoo takze spokojnost . Upgradol som si pc 3d setom a idem sa pustit do kupy bytu v Martine.
Plany jun poker + RL :
- aspon 30k ruk nl50 s winrate 5bb/100 +
- precitat poker mindset
- skusit pripadny shot na nl100 pri splneni prvej podmienky
- vybavit uver na byt
Wish me luck;o)))
GL ludkovia
Poker: Presunul som sa spatky na Luckyace kde som s 30BI pokusil jeden z mnoha shotov na nl50 a dufajme ze sa podaril.
Ako prve som vybavil 50$ bonus co bola prva usmevna vec a pustil som sa do hrania. Ako hlavny ciel bolo dosiahnut gold status co sa mi aj podarilo uz niekde 10ty den a potom som zjemnil objem a pekne sa hrajkal. Co sa tyka hry tak to bolo ok az na nejake zbytocne vyhodene BI ked som nedal na intuiciu ale zvytazilo Ego za ktore som platil. Co sa tyka studia tak som pozrel asi len 5 videi a neprecital nic ( 5 stran Poker Mindset ) co je hodne fail Ale bol som celkovo spokkojny ze uz dokazem hrat na hracov a pekne ich adjustovat ( aspon niektorych )
Teda :
+1242$ hra
+50$ bonus
+400$ rb
+80 cashback
Spolu : + 1772$
Graf dopadol nejako :
RL: Nejake to kino, zurka, nove kamosky a navstivil som konecne Olomoucku Zoo takze spokojnost . Upgradol som si pc 3d setom a idem sa pustit do kupy bytu v Martine.
Plany jun poker + RL :
- aspon 30k ruk nl50 s winrate 5bb/100 +
- precitat poker mindset
- skusit pripadny shot na nl100 pri splneni prvej podmienky
- vybavit uver na byt
Wish me luck;o)))
GL ludkovia
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
very najz obi 7.6bb/100 je cool, len to pekne udrzat
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
pekne pekne!
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
pekné headko
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
pekne pekne a cervena ako?
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
v ktorej časti MT bývaš? ja bývam neďaleko a chodím do Martina na GVPT
- zetko61
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
KriPat napísal:pekne pekne a cervena ako?
cervena? -20bi ?
i am
-
zetko61 napísal:v ktorej časti MT bývaš? ja bývam neďaleko a chodím do Martina na GVPT
Priekopa ale teraz vypada ze kupujem byt v centre
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 43 hostí.