Heado reborn bloq

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Heado reborn bloq

Odoslaťod obivano 24 Jún 2010 22:52

No prijimacky prebehli za 5 minut kvoli mojej lenivosti citat si 50 otazok ...

Poker :

Rozhodol som sa pre +ev move vpred a to tak ze som si kupil cisto Poker Notas.
Totally protected + budem tam hrat 4 stoly a nie ako na stolovom 24" 12.... A druha vec na notase nepustim ako ICQ tak ani FB chats.
Teda budem dokopnuty k tomu co je fajn.

Akurat je notas v stadiu priprav a je este otazne ci sa mi uz dnes podari prva session. :gl:
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Horsey7 24 Jún 2010 23:10

dnes by mohla..je 00.09 :D
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod obivano 02 Júl 2010 10:04

Headko a nl100....
Kua naky stol cem riaden.....
AAAaaaaa tu si sadnem vypada goood...
pfff bude stacit fakt len 1 stol.....
kksss to si aj na BB pockam....
postnem BB....
setci fold....
ziskal som SB a HM hlasi ze nemam pro verziu....
poviem si : F.CK!
insta vypinam LA

Prva session nl100 epic fail :)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 03 Júl 2010 20:40

Noooooo konecne sa vari dokopem k tomu reportu za jun...

NL50 a celkom to slo, neslo a zas slo. Co sa tyka hry bol som spokojny ale uz si planujem +ev studovaci pobyt.
Nasiel som si new priatelku ( suprovnu ) a idem za nou do nemecka kde teraz brigaduje a nieje tam net :)
Teda budem 2 tyzdne ked bude ona v praci citat setky knihy ktore som este nie ( improva, a este neco je no ), + kopa videi, a serie videi ku ktorym som sa ani nedostal kedze ja si doma radsej zahram akoby som studoval. A ked si otvorim knihu tak zaspim pac vzdy ponocuvam. Takze navstevu priatelky v nemecku berem ako hoooodne + ev, prijemne s uzitocnym :)

Inak som si este HM kupil pre nl100+ a co ma zarazilo kedze som mal aj omahu kupenu tak som si musel kupit obe tieto pro verzie teda dalsie zbytocne blindy :D PRva nl100 session prebehla ok, fishi dost, 4 stoly co som hral bolo good a myslim ze som nic ani zle nezahral. -25$ a teda nic spatne po 400 rukach, spokojnost. Dnes sa tesim na druhu uvidim ako dlho potrva orgazmus z tohoto limitu 8-)

este graaafek:
Obrázok

Plany na jul : aspon 15k ruk kedze sa do toho nemecka chystam, studovat studovat studovat. A god bless me nech mi vyjde nl100.
Prechod na nl50 trval cez 60k ruk tak snad tu to bude ine :)
:gl:
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod keso26 04 Júl 2010 00:28

..drzim palce heado ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod obivano 04 Júl 2010 00:55

keso26 napísal:..drzim palce heado ;)

Dakujem konik s okuliarmi :)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod yegon 04 Júl 2010 06:53

obivano napísal:

Dakujem konik bez okuliarov :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod obivano 04 Júl 2010 18:32

yegon napísal:
obivano napísal:

Dakujem konik bez okuliarov :)

:shock: :Yahoo!: :good:
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 18 Aug 2010 08:50

JUL 2010

Neskoro ale predsa tak ako vacsina mojich reportov.

RL:
Bol som pozriet nemecko ( za priatelkou ), presnejsie Holorf a co mozem povedat tak pekne ze nemecky cestari furt robia, ale az natolko ze cesta trvala az 13 hodin.
Pozriet sme boli aj Amsterdam kde som sa asi 2h krutil ako bulhar v salate a potom som volal tucniakovi nech mi povie kde parkovat kedze to uz ma zmaknute :) Tak sme sli na stadion Ajaxu a tam to uz bolo super. Mesto fajn, ludia fajn, travy kopec vsade :D

Neprijemnost nastala az ked som siel domov z Holdorfu kde som bral kamosa z holandskych hranic a sli sme spodkom cez Frankfurt.
Za tymto mesteckom si nas asi pri 190km/h rychlosti vytipovalo BMW5 (kobra11) a odstavili si nas. Som sa mohol na Semira opytat ale to cloveka nenapadne vtedy jaksi :D
3ja pani s buchackami si povedali ze nieco urcite pasujeme tak prva otazka bola : Idete z Holandska? No odpovedali sme samozrejme ze nie. Nepomoholo :D, a tak nam setko vyhadzali a prehladavali komplet vsetko. Nanestastie kamos mal 2g travy a problem bol na svete. Odviedli nas na kriminalku pri Frankfurte a tam som si posedel dobre 2h, kamos ktoremu to nasli bol u nich v kancli a podla jeho slov co sa dialo ... : otlacky prstov, fotky, zaznam v Nemecku.. Pytali este aj 500e no kamos im tlacil do hlavy ze na slovensku sa zaraba 150e a ked videli ze v penazenke mame dokopy cca 50e tak si zobrali co bolo.
Najhorsie na tom premna bolo to zdrzanie kedze este aj cesty boli upchane a dokopy cesta z Nemecka cez Holandsko domov trvala 19 hodin. Odsoferoval som to v pohode bez zraneni (* az na jednu lisku pri Prahe ).

Inak vylet hodnotim hodne pozitivne, + som si precital improvu tak aspon nieco :)

Aspon 2 foto dam, niesom clovek co foti setko okolo a tak aspon toto dam hehe ;)

Obrázok

Obrázok

Poker:

Ako som uz spominal minuly mesiac tak som presiel na nl100, prechod bol v poriadku, nejako som nepocitoval problem sa tam zazit. Odohral som kvoli obmedzenemu casu asi len 20k ruk s winrate 7bb/100.
Tak ci onak po navrate z Nemecka co bolo u na konci minuleho mesiaca som sa vratil znova na nl50 s tym ze si musim ujasnit spoty pretoze su take z ktorych radost nemam a radsej lacnejsie. O tom uz ale v dalsom reporte ;).

August : snazim sa drzat nl50 a ujasnovat si spoty len mesiac je tazky pre mna hlavne kvoli RL (byt) takze som casto myslou uplne inde.

GL HF a chvala ak ste dosli az sem :)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod yegon 18 Aug 2010 09:32

mas peknu kabelku
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!