Heado reborn bloq
Re: Obivanov (headko) bloq
Nj to je ten problem ze iked to raisnem tak sa mi tam nasupe 4-6 hracov a so slabsimi rukami nic moc tak to radsej limpnem no..
A disciplina ist dole sa tesim aj ze idem dole aby som to zas naskriabal takze tej sa nebojim
A disciplina ist dole sa tesim aj ze idem dole aby som to zas naskriabal takze tej sa nebojim
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:Nj to je ten problem ze iked to raisnem tak sa mi tam nasupe 4-6 hracov a so slabsimi rukami nic moc tak to radsej limpnem no..
To nie je nejake pravidlo . Ked raisnes UTG 4xBB, callne niekto za Tebou, tak mas hned 4 callerov, tak to je jedna vec. Ale ak limpnu traja raisnes slusnu velkost, tak sa zase nestava tak casto, ze vsetci callnu. Ak Ti to calluje vela, raisuj viac .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-
1) dost mala vzorka, netreba z toho robit zavery
2) odporucam si urobit review Tvojich velkych potov na NL20 a nejake nezrovnalosti sem pastnut, popracovat na chybach
Medzi NL10 a NL20 si na LA neviem predstavit rozdiel, vyzera to na zmes variance + psychiky .
Pekny winrate na NL10, btw !
2) odporucam si urobit review Tvojich velkych potov na NL20 a nejake nezrovnalosti sem pastnut, popracovat na chybach
Medzi NL10 a NL20 si na LA neviem predstavit rozdiel, vyzera to na zmes variance + psychiky .
Pekny winrate na NL10, btw !
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hehe diki na nl10 sa citim uvolnene na nl20 ne no idem si popozerat tie hry radsej
-
Mno pozrel som vsetky tie 1+BI prehry a vacsina bola rozhodnuta na river s flushom a typovi dosiel full house, alebo 2 pary a jemu dojdu na river vacsie. Zle AI tak mozno 2 no ale itak je tam toho dost. A este nejake prehry proti vyssiemu setu.
Sa to somnou hra ta variace idem to zmenit
Sa to somnou hra ta variace idem to zmenit
-
-
AAAAA no item sa postazovat nech som kludnejsi, uz neviem co hrat na nl20. Na nl20 mam tak -15bi co tam hram a proste to nejde, prehravam co sa da, overpair proti setom, set proti vyssiemu, a klasika straight na flush, flush na fullhouse a vsetko s typkami co hraju 50+vpip. uz neviem co robit, pravidelne ma secko suckoutuje. aj stylom raise preflop s TT, typek call, flop TQQ, typek all in, ja call a sup chlapik Q6 a 6 sa zamozrejme obrati. dalej sety proti vyssim na river. uz neviem.
aaaaaaaaaaaaaaa uz mi ostava len blbo na to cumet a pousmievat sa ako hadam co pride superom
aaa idem mam pocit ze som po tom co som presiel z 26/17 na 19/18....
aaaaaaaaaaaaaaa uz mi ostava len blbo na to cumet a pousmievat sa ako hadam co pride superom
aaa idem mam pocit ze som po tom co som presiel z 26/17 na 19/18....
-
Nemal som teraz stats tak aspon skusim popisat jednu handu ktoru neviem ci som zahral ok.
Typek mohol mat tak 25/15. PF raisol s prvej pozicie, ja som na buttne rereisa s AK, on call.
Flop doniesol KQJ kazde inej farby. Pot bol tak 5$. na flope betol cely pot a ja som to callol.
V pote bolo teda 15$. turn prisla nejaka karta uplne mimo no on bettol all in co bolo tak 30$. ja som bol tiez deep a zahodil som.
Chcel by som vediet vas nazor.
Moj typ na neho bol nieco ako KQ,KJ,AA,KK,QQ,JJ,AK,AT. cize jedina mozno mi prisla ako split.
Typek mohol mat tak 25/15. PF raisol s prvej pozicie, ja som na buttne rereisa s AK, on call.
Flop doniesol KQJ kazde inej farby. Pot bol tak 5$. na flope betol cely pot a ja som to callol.
V pote bolo teda 15$. turn prisla nejaka karta uplne mimo no on bettol all in co bolo tak 30$. ja som bol tiez deep a zahodil som.
Moj typ na neho bol nieco ako KQ,KJ,AA,KK,QQ,JJ,AK,AT. cize jedina mozno mi prisla ako split.
-
obivano napísal:Nemal som teraz stats tak aspon skusim popisat jednu handu ktoru neviem ci som zahral ok.
myslim, ze ok
z tej NL20 si nerob nervy - je to normalne, asi si len zhyckany z hot(godmode)runu na NL10. Skusaj to hrat - ked si z toho nervozny tak hraj vzdy len do prveho stackoffu a potom sa prepni na NL10. Urcite behom tyzdna dvoch pride session kde nestacknu teba ale prvy allin vyhras ty a potom uz sa ti bude hrat viac v pohode.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 21 hostí.