Heado reborn bloq

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Obivanov (headko) bloq

Odoslaťod obivano 24 Mar 2009 10:44

Nj to je ten problem ze iked to raisnem tak sa mi tam nasupe 4-6 hracov :D a so slabsimi rukami nic moc tak to radsej limpnem no..
A disciplina ist dole :D sa tesim aj ze idem dole aby som to zas naskriabal takze tej sa nebojim :D
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod dzejkej 24 Mar 2009 11:12

obivano napísal:Nj to je ten problem ze iked to raisnem tak sa mi tam nasupe 4-6 hracov :D a so slabsimi rukami nic moc tak to radsej limpnem no..

To nie je nejake pravidlo :). Ked raisnes UTG 4xBB, callne niekto za Tebou, tak mas hned 4 callerov, tak to je jedna vec. Ale ak limpnu traja raisnes slusnu velkost, tak sa zase nestava tak casto, ze vsetci callnu. Ak Ti to calluje vela, raisuj viac :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod obivano 25 Mar 2009 01:42

No ja uz fakt neviem ci ma vyznam u mna hrat nl20 :DDD
Obrázok
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod dzejkej 25 Mar 2009 01:56

1) dost mala vzorka, netreba z toho robit zavery
2) odporucam si urobit review Tvojich velkych potov na NL20 a nejake nezrovnalosti sem pastnut, popracovat na chybach

Medzi NL10 a NL20 si na LA neviem predstavit rozdiel, vyzera to na zmes variance + psychiky :).

Pekny winrate na NL10, btw :-D!
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod obivano 25 Mar 2009 08:58

hehe diki na nl10 sa citim uvolnene :D na nl20 ne no :( idem si popozerat tie hry radsej
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 25 Mar 2009 09:10

Mno pozrel som vsetky tie 1+BI prehry a vacsina bola rozhodnuta na river s flushom a typovi dosiel full house, alebo 2 pary a jemu dojdu na river vacsie. Zle AI tak mozno 2 no ale itak je tam toho dost. A este nejake prehry proti vyssiemu setu.
Sa to somnou hra ta variace :) idem to zmenit :D
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 02 Apr 2009 22:49

Mnooo tak celkom uspesny mesiac az na absolutnu nemoznost zaradit sa na nl20 kde ma to plieska z kazdej strany ale inak spokojnost.
Obrázok
Obrázok

Na dalsi mesiac kedze ma cakaju statnice, bakalarka atd :/ tak tych 10k ruk mi stacit bude a dufam ze sa mi podari konecne zaradit na nl20 do winning :)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 09 Apr 2009 13:47

AAAAA no item sa postazovat nech som kludnejsi, uz neviem co hrat na nl20. Na nl20 mam tak -15bi co tam hram a proste to nejde, prehravam co sa da, overpair proti setom, set proti vyssiemu, a klasika straight na flush, flush na fullhouse a vsetko s typkami co hraju 50+vpip. uz neviem co robit, pravidelne ma secko suckoutuje. aj stylom raise preflop s TT, typek call, flop TQQ, typek all in, ja call a sup chlapik Q6 a 6 sa zamozrejme obrati. dalej sety proti vyssim na river. uz neviem.
aaaaaaaaaaaaaaa uz mi ostava len blbo na to cumet a pousmievat sa ako hadam co pride superom

aaa idem :wall: mam pocit ze som :fish: po tom co som presiel z 26/17 na 19/18....
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 10 Apr 2009 01:55

Nemal som teraz stats tak aspon skusim popisat jednu handu ktoru neviem ci som zahral ok.
Typek mohol mat tak 25/15. PF raisol s prvej pozicie, ja som na buttne rereisa s AK, on call.
Flop doniesol KQJ kazde inej farby. Pot bol tak 5$. na flope betol cely pot a ja som to callol.
V pote bolo teda 15$. turn prisla nejaka karta uplne mimo no on bettol all in co bolo tak 30$. ja som bol tiez deep a zahodil som.
Chcel by som vediet vas nazor.
Moj typ na neho bol nieco ako KQ,KJ,AA,KK,QQ,JJ,AK,AT. cize jedina mozno mi prisla ako split.
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod yegon 10 Apr 2009 07:13

obivano napísal:Nemal som teraz stats tak aspon skusim popisat jednu handu ktoru neviem ci som zahral ok.
Typek mohol mat tak 25/15. PF raisol s prvej pozicie, ja som na buttne rereisa s AK, on call.
Flop doniesol KQJ kazde inej farby. Pot bol tak 5$. na flope betol cely pot a ja som to callol.
V pote bolo teda 15$. turn prisla nejaka karta uplne mimo no on bettol all in co bolo tak 30$. ja som bol tiez deep a zahodil som.
Chcel by som vediet vas nazor.
Moj typ na neho bol nieco ako KQ,KJ,AA,KK,QQ,JJ,AK,AT. cize jedina mozno mi prisla ako split.

myslim, ze ok

z tej NL20 si nerob nervy - je to normalne, asi si len zhyckany z hot(godmode)runu na NL10. Skusaj to hrat - ked si z toho nervozny tak hraj vzdy len do prveho stackoffu a potom sa prepni na NL10. Urcite behom tyzdna dvoch pride session kde nestacknu teba ale prvy allin vyhras ty a potom uz sa ti bude hrat viac v pohode.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!