Heads Up HT SNG - P****Stars

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: HU SNG - FortunePoker

Odoslaťod Miro 18 Mar 2013 13:36

Lucky566 napísal:Nazdar,

mám problémy s Non-showdown krivkou, čo ovplyvňuje tento ukazovateľ najviac?

je to presne tak ako pisal Stanley v tom linku, musis si najst svoj "styl" a zaoberat sa tym aby isla hore najma krivka s celkovymi vyhrami. To ze ti ide cervena dole nutne neznamena ze to hras zle pokial v showdownoch vyhras viac.

vyhravat sa da roznymi sposobmi, ja mam skor opacny "problem" ako ty :) je to graf z turbo husng

gl, studuj a pojde to :gl:
Prílohy
husng.jpg
husng.jpg (121.51 ) Zobrazená 3702 krát
Miro

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: HU SNG - CakePoker

Odoslaťod Lucky566 20 Mar 2013 21:09

Nazdar,

@Stanley again and again T. Hanks! :gl:
@Miro red line vypadá riadne sick. :o

Ako som vravel v poslednom poste všetko sa to začalo pomaly otáčať.

Postujem graf od začiatku marca SNG HU TURBO: count: 460 / ROI -1,9%. Volume strašne malý ale hrávam len 2 stoly sem tam jeden pridám.
Edit: kúpil som si silver sharscope zatiaľ len na mesiac. Budem sa snažiť huntiť fishky na 5-kách. Sú tam asi 2-3 dobrý hráči inak trash. Na 3 - kách je len jeden. 8-)

Spoiler:
Chips Won over Tournaments Played - +Fekall_20_3_2013.png
Chips Won over Tournaments Played - +Fekall_20_3_2013.png (51.25 ) Zobrazená 3448 krát

Mám otázku, niekde som čítal, že HM respektíve PT netrakujú dobre AI EV v turnajoch. Preto treba brať chips won over tournaments ako za smerodajný ukazovateľ. Je to pravda?
Taktiež ma zaujíma ako je to s chips won. Chips won mám v zelených číslach ale celkové prize už nie.

Ďakujem za rady a pomoc. Gl for all!
Lucky566

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 21 krát/5 krát

Re: HU SNG - CakePoker

Odoslaťod 1886er 21 Mar 2013 21:00

Lucky566 napísal:Taktiež ma zaujíma ako je to s chips won. Chips won mám v zelených číslach ale celkové prize už nie.

mám pocit, že v tom určitú rolu hrá rake.
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Hyper Turbo HU SNG - P****Stars

Odoslaťod Lucky566 07 Apr 2013 14:44

@1886er - jop máš pravdu, ja so si to neuvedomil.

Tak momentálne hrám na stárs.
dôvody - trafick, cc a cake ma vyhnali a mám už dosť hrania v malých herniach, kde ku mne pristupujú neprofesionálne :(

Popri tom hrám ešte na FTP - TAKE 2 - pár hands aby som mal

Ďalej som prešiel na HYPER TURBO HU SNG, i keď som sa im dlhšiu dobu vzpieral.
Momentálne hrávam 1,5$ (musel som zísť 3,5$). Zatiaľ okolo 300 HY SNGs (7 dní) profit + 7$. Pred tým som stihol odohrat 79 HY SNGs na cc s profitom + 23,58$. Na FTP som -10$ po 50 HY SNGs.

Pocit z hry mám celkom dobrý ... ale stále mám obrovské medzery.
Natočil som video ak by sa niekomu chcelo na to pozrieť a napísať pár hintov tak by som to strašne ocenil.

Edit: ten acc mám už dosť dlho nesúďte ma za nick. :angel:

Pre všetkých HY :gl: i know that feeling.
Lucky566

Re: Hyper Turbo HU SNG - P****Stars

Odoslaťod Lucky566 23 Apr 2013 03:51

Tak ozývam sa po dlhšej dobe. Rozhodol som sa ukončiť postovanie na pp, pretože to tu nejako umiera a ja určite ešte dlho nebudem nejako extra prínosný pre túto komunit. Tak posledný post.

Na P****Stars som nahral okolo 1000 Hyper turbo sng 1,5 - 3,5 $ s profitom okolo + 50 $. Nie som si istý, preto že free verzia PokerTrackera mi skončila. Naneštastie som to rozhádzal na MTTčkach a HU cash. Pred týždňom som sa rozhodol prejsť na Ipoker site a tam skúšať MTT, ktoré som vždy chcel po HU Cash hrávať. Odohral som 50 hodín a aj trafil som pár turnajíkov. Momentálne profit + 545 $. Pole je slabé. Podarilo sa mi spravit 5 FT ale len jeden som premenil na víťazstvo.

Tak prajem všetkým gl a chcel by som poďakovať hlavne Stanleymu, ktorý mi vždy pomohol.
Lucky566

Odoslaťod krys94 23 Apr 2013 05:44

Len k tomu videu :D

0:36 foldnes na BU 94o
hned na to 0:45 raisnes 95o (ked sa dostanes na flop tak velky rozdiel medzi 94o a 95o nie je... a ked ta raisnes foldujes aj tak)

1:13 to T8s za 11bb mal byt push

2:35 to Q3o by som foldoval... ma len 9bb a moze nas tam casto aj light shovnut... samozrejme to nie je pravidlo :D ALe ja by som to foldol ;)

3:17 K5o Bu minraise a my shovujeme... Vzdy ked shovol ukazal solidnu handu... najhorsie K6s.... nemyslim si ze tam bude mat trash takze by som foldol preflop... samozrejme iba proti nemu... inac proti ostatnym hracom by som to pushol za tych 8bb

3:29 Q4s ... Super handa na push... V podstate Push bude vzdy spravna hra kedze push ma vyssiu EV ako fold..

Ostatne dopisem .. musim ist :D

Za tento príspevok od krys94 poďakovali :
Lucky566
krys94

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod Stanley VII 23 Apr 2013 09:34

Lucky566 napísal:Tak ozývam sa po dlhšej dobe. Rozhodol som sa ukončiť postovanie na pp, pretože to tu nejako umiera a ja určite ešte dlho nebudem nejako extra prínosný pre túto komunit. Tak posledný post.

Škoda, aj MTT výsledky sa dajú postovať, aspoň pre vlastnú evidenciu, keď si človek blog číta po pár rokoch, je to zaujímavé čítanie :) Napríklad k takým MTT rukám by sa tu asi aj vedelo vyjadriť viac ľudí než k Hyper Turbo HU SNG.

Keď už spomíname mtt a iPoker, neviem, či si si všimol túto PokerPortal, zmizla z hornej časti homepage dosť rýchlo:

http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... tal-hracov

Freeroll o $100 sa na Wi****m hill hrá aj dnes a každý večer až do piatku, na vstup stačí 1 WH point, ktorých je za $1 rake 25, takže s úplnou pohodou sa dá hrať všetky a včera hralo iba 16 hráčov, takže dosť dobrá value. Možno by ti to tiež mohlo pomôcť trochu boostnuť bankroll :)

Lucky566 napísal:Tak prajem všetkým gl a chcel by som poďakovať hlavne Stanleymu, ktorý mi vždy pomohol.

Som rád, keď môžem pomôcť, takže kedykoľvek budeš potrebovať s niečim pomôcť a bude to v mojich silách, rád pomôžem znova :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

MTT Micro stakes - Ipoker

Odoslaťod Lucky566 23 Apr 2013 16:01

@krys94 fakt si cením, že si našiel čas. :good:

@Stanley ďakujem ale na WH mám locknutý acc. Hrával som tam ešte, keď som bol "mladší". A fakt celkom pochybujem, že niekomu niečo prinesie, keď postnem svoje výhry. Ale tak chvíľku sa môžem posnažiť.

Momentálne tam mám profit + 595 $ za 54 MTT . Mám veľmi veľké problémy hlavne na FT. Takže sa na to sústredím. Mám stále Gold na pokers**tegy a tam kukám a kukám, čo sa len dá. Popri tom sem tam hrávam HU 2$ -> 40 HU Turbo SNG + 7$.

Real life: všetok čas venujem pokru a športu, škola je až na tretom mieste a o kamarátoch ani nehovorím. Začína pomaly skúškové tak rozmýšľam, že si dám pauzu a porobím skúšky. Celé prázdniny chcem hrať, plus nájsť nejaký vyrovnaný režim. Predsa hrať 12 - 16 hodín denne nie je nič čo by sa dalo robiť roky.

Dlhodobé ciele:

:oops: MTT micro reg na P****Stars
:oops: škola :dzejkej:

Krátkodobé ciele:

;) íst sa najest, od rána (13:00) som nejedol
;) vyhrať $1000 GP R/A -> 4/30 at the moment

Question:

:spade: Zaujíma ma akú máte early strategiu v r/a donkamentoch -> 1$ - 10$.

:spade: A prečo mi to chlapík s AJ na bubline nezahodí na môj shove, ked má average stack :x .

:spade: Ďalej ma celkom zaujíma prečo sharscope ukazuje, že mám profit viac ako 700$, čo je celkom strange -> (zaratáva rebuye a addony ?)

:spade: A posledná otázka je aký bankroll managment dodržiavate. Ja hrám ultra agresívne v late fáze turnaja, takže by som mal asi očakávať väčšie swingy? Začínal som s 50 $ na stakes 1$ - 3$. Teraz si pustím aj 10 $ freez-out.

Tak dúfam, že som nikoho neunudil. Možno postnem aj handu :lol2: .

:gl:
Naposledy upravil Lucky566 dňa 29 Apr 2013 16:31, celkovo upravené 2 krát.

Za tento príspevok od Lucky566 poďakovali :
haman
Lucky566

Re: MTT Micro stakes - Ipoker

Odoslaťod Stanley VII 23 Apr 2013 18:52

Lucky566 napísal::spade: Zaujíma ma akú máte early strategiu v r/a donkamentoch -> 1$ - 10$.

Ja niesom nejaký mtt mág, ale určite tu záleží aj na počte hráčov, rýchlosti stúpania blindov a stacku. Keď hrám nejaký turnaj ja osobne, tak si vždy vydelím garanciu počtom hráčov (záleží teda, či ešte beží late registration alebo nie, ak áno, tak nejakým predpokladaným konečným počtom hráčov) a podľa toho viem "cenu miesta v turnaji". Podľa toho si stanovím cca koľko do turnaja teda chcem investovať a tomu adekvátne dokupujem ako o život alebo hrám zákopovú vojnu :)

Hlavne teda v turnajoch, ktoré nakoniec vyzerajú byť dotované sa snažím cez rebuy spraviť dostatočný stack, zo začiatku hrám síce ešte ako tak na uzde, ale ku koncu sa zvyknem odtrhnúť z reťaze a snažím sa získať chipy ešte pred koncom rebuy, ak sa dá, lebo po konci rebuy už taký all-in bude stáť život v turnaji. Takže záleží na tom, ako drahý ten rebuy v pomere k možnej výhre je.

Lucky566 napísal::spade: A prečo mi to chlapík s AJ na bubline nezahodí na môj shove, ked má average stack :x .

No, možno preto, že ty ten average stack nemáš. Práve naopak, možno máš pár blindov a musíš tam ísť s any two, ak si našiel A3, budeš totálne happy, takže on ťa s AJ totálne happy callne, ak mu ten average stack ostane aj keď ho náhodou cucneš :) Nato si napísal príliš málo info, aby sa na to dalo odpovedať, lebo tam záleží na oveľa viac veciach ako to, že súper má AJ a že má average stack. Záleží, koľko zo svojho stacku ho to dorovnanie stojí a koho si myslí, že dorovnáva :) Ak máš 2-3 blindy a average stack je 30 blindov, tak je proste tvoja fold equity nulová :)

Lucky566 napísal::spade: Ďalej ma celkom zaujíma prečo sharscope ukazuje, že mám profit viac ako 700$, čo je celkom strange -> (zaratáva rebuye a addony ?)

Ako si v podstate správne uvažoval sám, sharkscope faq hovorí toto:

How are rebuy expenses calculated?
Most sites do not display how many rebuys each player bought during a tournament therefore by default we have to estimate the rebuy expenses and assign the average rebuy expenses for that tournament to each player. In the long term this will provide reasonably accurate results, however if want to display your results without any rebuy expenses, using a custom number of rebuys per tournament or simply exclude rebuy tournaments altogether then you can do so using the advanced search options.

Nejaké výdavky ti zrejme nezapočítal :)

Lucky566 napísal::spade: A posledná otázka je aký bankroll managment dodržiavate. Ja hrám ultra agresívne v late fáze turnaja, takže by som mal asi očakávať väčšie swingy? Začínal som s 50 $ na stakes 1$ - 3$. Teraz si pustím aj 10 $ freez-out.

Ja hrám len malé turnaje, občas si dám niečo väčšie, ale mám to len ako doplnok, ak by som to mal brať ako jedinú vec čo hrám a nechcem v tom bustnúť, treba si jednoducho pozrieť koľko je asi platených pozícií a ako často sa tam asi tak dostaneš. MTT sú podľa mňa dosť swingy, takže ak na cash sa odporúča mať 20-30 buy-inov, myslím, že na turnaje je na mieste mať ich o dosť viac.

Ja si dám turnaj iba občas rekreačne, takže na toto ti určite budú vedieť lepšie odpovedať iní hráči, ktorí sa turnajom venujú viac :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Re: MTT Micro stakes - Ipoker

Odoslaťod Lucky566 23 Apr 2013 22:31

Micro stakes MTT - P****Stars & Ipoker (aktualizované 6. 5. 2013)

@Stanley Dakujem za vyčerpávajúci post. Co sa týka toho AJo, tak som myslel, že tam nemám ešte takú fold equity pretože hrám micro stakes. Samozrejme že sme boli dostatočne deep. (30 bb)
Na začiatku nejakého R/A turnaja sa snažím hrať TAG. Premium hand sa snažím pušnut pf AI a zdablit sa. Potom hrám zase viac tight.

Lucky566 napísal:Krátkodobé ciele:

;) ísť sa najesť, od rána (13:00) som nejedol
;) vyhrať $1000 GP R/A -> 4/30 at the moment

Bohužiaľ hneď na začiatku sa mi nepodarilo splniť moje krátkodobé ciele. :( Ešte som sa nestihol najesť.
$1000 GP R/A -> 1/411 za 209$

Tento post mi bude slúžiť ako základný tábor pre moje naj MTT úspechy na Ipoker network.
winning_table.jpg
winning_table.jpg (26.39 ) Zobrazená 2561 krát

MTT trefy na P****Stars.
Zatiaľ bez väčšej zaslúženej výhry.

Počiatočný bankroll: 50$

Otázka je možné, že to dávam alebo je to príliš malá vzorka ?
Naposledy upravil Lucky566 dňa 06 Máj 2013 01:27, celkovo upravené 7 krát.
Lucky566

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!