LIVE:
.v juli roku 2008 sa mi podarilo trafit balicek v hodnote tusim 6000czk na U***et cez dve kvalifikacie na U***et poker festival v pardubiciach, co bol 4000czk freezeout, vycestoval som do dalekych pardubic s velkymi ocakavaniami, kedze to bol moj prvy live turnaj.. ubytovanie v hoteli, preplatena cesta a este aj turnaj o peniaze o akych sa 18rocnemu chalanovi moze len snivat

turnaj mal kapacitu 80 ludi a desat miest bolo platenych, zacinal som dost nervozne ale snazil som sa hrat co najlepsie a postupne zo mna nervozita opadala a skoncil som na krasnom 12tom mieste.. ano tesne pred FT a bez penazi ale na to ze to bol moj prvy live turnaj som bol velmi spokojny.. ako 11ty vypadol jeden pan, ktory tento bubble vysledok nie velmi dobre zniesol a zacal tam vykrikovat a hodil tam aj flasku o zem a s podobnymi prejavmi opustil hracie priestory, no a ako som tak sledoval FT prisiel za mnou U***et typek a povedal mi ze pre 11teho bola pripravena bubble cena pokrovy set U***et, ale ze ten by mu to asi otrepal o hlavu tak si to dovoli posunut mne.. takze som nakoniec neodchadzal naprazdno.. krasne zazitky z prvej live hry, cenne skusenosti, a este aj pekny kozeny kufrik U***et
.medzitym sa otvoril u nas v trencine pokrovy klub, spravim reklamu
http://www.aclubpoker.sk , ktory som prilezitostne zacal navstevovat a to hlavne 15e freezeouty.. zbytocne pisat o uspechoch kedze turnajov sa zucastnuvalo max 15 ludi

.no a niekedy zaciatkom juna sa mi podarilo opat nieco trafit, avsak tentokrat na P****Stars.. ked zverejnili ze organizuju seriu CSPT, uplne ma to nadchlo a povedal som si ze to musim skusit, hned prve pokusy vysli a opat cez dva kvalifikacne turnaje som vyhral balicek v hodnote 1000$ do prahy.. no tentokrat to uz bol trosku vacsi turnaj, takze tentokrat som zobral aj priatelku a spravili sme si vylet.. turnaj bol 13000czk freezeout a dost deepstack, zucastnilo sa 122 hracov a 14 miest platenych..
opat nervozita spojena s nadsenim z celkovej atmosferi atd., ale podarilo sa mi prebojovat do day 2 medzi poslednych 41 ludi este s celkom hratelnym 30BB stackom, avsak day 2 sa mi stal aj osudnym ked som sa celkom slusne odblindoval a potom pushol J7 tusim z btn a narazil na KK a skoncil niekde okolo 27. miesta.. opat sklamany, ale opat da sa povedat uspech..

nakoniec bol z toho este krasny pobyt v prahe a opat vela zazitkov a skusenosti

.no a moj posledny vyletik opat toto leto, opat kvalifikacia na U***et a opat pardubice

takze podarilo sa mi vyhrat kvalifikaciu na U***et do turnaja teamov na U***et poker festival v pardubiciach ktoreho som sa zucastnil aj pred rokom.. opat som zobral aj priatelku a to ako sa ukazalo sa vyplatilo lebo tentokrat mi priniesla aj potrebne stastie.. turnaj mal buyin za tym 14000czk a zucastnilo sa ho 25tymov, cize 100 jednotlivcov.. nas tym pozostaval cisto z online kvalifikantov: ja, skallo18, jonas neviem uz aky

a zdenek habala/zhabala /rankXaroth.. celkovy prizepool bol rozdeleny na dve polovice a to pre 10 jednotlivcov a pre 4 najlepsie teamy.. v turnaji som celkom dlho cakal na double up ale nakoniec sa dostavil vo forme flipu (moje AKs vs nejaky nizsi pocket pair) a potom sa mi uz celkom dobre hralo, postupne som plaval turnajom na avg stacku, isty cas som sedel vedla kesa26 a kecal s nim

no a ked sa spajalo uz na posledne dva stoly, tak to zacalo byt vazne, uz som naozaj tuzil po ITM umiestneni a ked sa cakalo na bubble boya tak to boli pre mna priam infarktove stavy, kazdu chvilu som behal na druhy stol a pozeral kto je shortstack atd..

nakoniec sa to podarilo a z nasho tymu sme saprebojovali na FT hned dvaja a obidvaja sme to dotiahli aj do zaverecnuho dealu v poslednych styroch hracoch, kedze sme tam mali masivneho chipleadera a vyzeralo to viac ako ruleta ako poker.. za jednotlivcov sme teda obaja vyhrali po 23300czk a este sme potiahli aj nas team na pekne tretie miesto ktore nam hodilo dalsich 27560czk co bolo dalsich 7k pre mna.. cize krasny vysledok, pre mna krasne peniaze, a opat super skusenosti a velmi pekne zazitky.. btw tento turnaj sa podarilo vyhrat teamu pokerportal.sk - gratulacia vy luckeri

:D
.taakze tolko mojich zazitkov z live turnajov, ak sa niekto nahodou dostal az sem tak dakujem za pozornost a hadam to tymto letom pre mna este neskoncilo..