Hold'em with Cumbo (the blog)
Re: Hold'em with Cumbo (the blog)
Neviem či si to niekto všimol ale je to NL30!!! Cize oponent ma 100BB a hero 200BB+
nebetnut turn je fajn, ak je super agro a vsadi elbo potom to mozes pushnut na turne. Inak by som daval urcite 2 barell.
nebetnut turn je fajn, ak je super agro a vsadi elbo potom to mozes pushnut na turne. Inak by som daval urcite 2 barell.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Sorry, nevsimol som si to, automaticky som bral, ze je to nl50. Ale ty si si zase nevsimol, ze moc superaggro nie je, su tam zakladne staty, aj ked len za 13 ruk
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
No mal som v plane ho ch/r ale asi by bol lepsi ten druhy barrel , nemam moc rad taketo spoty ked ma este super 100BB a ja mam iba TPTK radsej by som bol keby mal tak 50BB to by som mohol betnut turn co by bol vlastne AI.
Super bol Superfish este hru predtim prehral jeden BI na uplnu blbost a stale sa pokusal nejak blufovat.
Asi to bolo zle zahrane odo mna ...
Super bol Superfish este hru predtim prehral jeden BI na uplnu blbost a stale sa pokusal nejak blufovat.
Asi to bolo zle zahrane odo mna ...
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Apríl
Tento mesiac som celkom spokojny so svojim ziskom ale niesom spokojny so svojou hrou hlavne s non showdown ,mam ju uplne hroznu radsej ani nebudem ukazovat...Skoro kazdy den mi zacinal padom par BI a vzdy som len dohanal stratu , a casto som tiltoval to ma najviac nicilo.Vsetko co som hral bolo NL30 a trochu Rush NL10 for fun... s rakebackom a bonusmi mi to vychadza okolo 1k.
Plany na marec su konecne zaplatit si DC, netiltovat tolko, viacej si prezerat svoje handy a chcem skusit shot na NL50 takych 5 BI obetujem ... takze tolko odo mna do noveho mesiaca
Tento mesiac som celkom spokojny so svojim ziskom ale niesom spokojny so svojou hrou hlavne s non showdown ,mam ju uplne hroznu radsej ani nebudem ukazovat...Skoro kazdy den mi zacinal padom par BI a vzdy som len dohanal stratu , a casto som tiltoval to ma najviac nicilo.Vsetko co som hral bolo NL30 a trochu Rush NL10 for fun... s rakebackom a bonusmi mi to vychadza okolo 1k.
Plany na marec su konecne zaplatit si DC, netiltovat tolko, viacej si prezerat svoje handy a chcem skusit shot na NL50 takych 5 BI obetujem ... takze tolko odo mna do noveho mesiaca
-
ako pozeram tak tento mesiac sa hráčom na mojich limitoch celkom darilo tak len tak dalej. Ako je možé že mas 34k hands na Nl30 a ja som ta tam nestretol. Tak gl do dalšieho mesiaca.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Najz! Ako pozeram na vase vysledky, tak je mi luto, ze nestiham dat viac ako 10k hands za mesiac. Ale aspon ma to motivuje GL
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Taktiez ti gratulujem
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Drobec37 napísal:ako pozeram tak tento mesiac sa hráčom na mojich limitoch celkom darilo tak len tak dalej. Ako je možé že mas 34k hands na Nl30 a ja som ta tam nestretol. Tak gl do dalšieho mesiaca.
Diki chalani
No ja hravam najcastejsie v rozmedzi od 21:00 - 03:00 ale niekedy dam session aj okolo 17-18, stretol som tam headka a ten mi pisal ze tiez hravas tento limit takisto som ta tu videl iba parkrat... mozno sa stretneme tento mesiac
KriPat napísal:Taktiez ti gratulujem
Dik ale musis ma naucit robit tu cervenu
-
KriPat napísal:Taktiez ti gratulujem
Dik ale musis ma naucit robit tu cervenu [/quote]
tak potom namna nezabudnite moja ide tiež niekam riadne hlboko
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Prvy shotik na NL50 dopadol dobre ,odohral som sice iba par ruk ale som spokojny , este som trochu zmeteni z betsizingu ale dufam ze si zvyknem...
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.