Horsey blog
Re: Horsey blog
drzim palce!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
me2
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
nechapem ako je mozne ze hrac ako ty, co ma podla mna omnoho lepsie myslienkove pochody ohladom ruk a celkovo o pokri ako ja sa takto trapi na small stakes... gl a snad uz pride nejaky poriadny hotrun, a ked k tomu pridas volume...!
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
volume&patience imo
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
trikoza napísal:nechapem ako je mozne ze hrac ako ty, co ma podla mna omnoho lepsie myslienkove pochody ohladom ruk a celkovo o pokri ako ja sa takto trapi na small stakes... gl a snad uz pride nejaky poriadny hotrun, a ked k tomu pridas volume...!
k tomuto sa pripajam. podla mna si kvalitny hrac a mozno ta len prefackala variancia, alebo tvojej hre chyba nejaka zasadna ingrediencia...mozno objem, sebavedomie, alebo neviem co. gl a nech sa ti to otoci na epic hotrun aky mam ja teraz
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
podarilo sa mi po 2 mesiacoch rebuildovat spat roll na nl40e, kedze popri robote viac ako 20k ruk nedam, tak som aj rad, ze to nakoniec netrvalo extremne dlho
pravdepodobne aj "vdaka" megaswingu som popracoval na pristupe k hre a posledne mesiace takmer vobec netiltujem, resp. stihnem vzdy vypnut predtym, nez by som zacal hrat C- hru hra sa asi tiez trochu zlepsila, robim menej chyb, no stale kopec toho co zlepsovat..trochu casu venujem studiu/videam
momentalne to celkom ide a verim, ze ma vyssie necakaju zle zle swingy
posledne ruky nl20e vsetko
april som zacal podozrivo fajn..
odraz od dna
ako som slubil naposledy, spravim nejake to nl20 video, snad to bude za nieco stat
anyway life is good, trosku som sa zacal hybat a ku squashu som pridal pravidelne beh a plavanie, nech nie som pc lemra aspon cez leto
guys
pravdepodobne aj "vdaka" megaswingu som popracoval na pristupe k hre a posledne mesiace takmer vobec netiltujem, resp. stihnem vzdy vypnut predtym, nez by som zacal hrat C- hru hra sa asi tiez trochu zlepsila, robim menej chyb, no stale kopec toho co zlepsovat..trochu casu venujem studiu/videam
momentalne to celkom ide a verim, ze ma vyssie necakaju zle zle swingy
posledne ruky nl20e vsetko
april som zacal podozrivo fajn..
odraz od dna
ako som slubil naposledy, spravim nejake to nl20 video, snad to bude za nieco stat
anyway life is good, trosku som sa zacal hybat a ku squashu som pridal pravidelne beh a plavanie, nech nie som pc lemra aspon cez leto
guys
-
nice výsledky hádam sa ti to konečne otočilo a ideš rozbíjať súperov na NL40 tak
a ako vidím že všetci na PP.sk sa začali viac hýbat a športovať asi by som mal začať aj ja ked mi tak idete všetci príkladom
a ako vidím že všetci na PP.sk sa začali viac hýbat a športovať asi by som mal začať aj ja ked mi tak idete všetci príkladom
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Konicek supaaa, tesime sa na teba, nuda vyberat to sam . Som na tom rovnako aj s rukami aj winings tento mesiac tak hadam z toho urobime hotrun
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
14/3268 $11BI flipament
poslednu pol hodinu som mal 1x AQ, no pair, no broadways FML..s 5BB som shipol najlepsiu handu 78o.. $147 za 7h15min ftw!
nechapem ako sa to da vobec vyhrat
poslednu pol hodinu som mal 1x AQ, no pair, no broadways FML..s 5BB som shipol najlepsiu handu 78o.. $147 za 7h15min ftw!
nechapem ako sa to da vobec vyhrat
-
Rodina v Kongu zo 147usd žije pol roka a ty sa sťažuj, nevďačník
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.