Hutar blog
Re: Hutar blog
call v min 3betu v pozicíi je imo ok... na flope by som určite betoval cca 50c ak si nemal nejaký špeciálny read že necbetuje flopy keď trafil. Turn river ok(možno by som betoval viac, skoro celý pot nech sa commitnem), na rivri sa to tam snažiť happy natlačiť so 2nd nuts. Tam už nie je čo riešiť
- zetko61
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
zetko61 napísal:na rivri sa to tam snažiť happy natlačiť so 2nd nuts. Tam už nie je čo riešiť
Práveže je potrebné riešiť, s čím nám to súper asi tak zaplatí.
Či si myslíme, že sa súper s T happy stackne na 4 flush boarde, kde je jeho Td iba tretím nuts?
Ak súpera dáme po jeho checku na AK/TT, pretože predpokladáme, že by svoje AA/KK/JJ/(QQ) hral straight forward, tak imo je vhodné vsadiť ten flop, pretože istotne peelne aspoň jednu street s tým AK/TT a na turne sa podľa karty môžeme rozhodnúť pre bet alebo check a betnúť až river.
Ak vsadíme flop a príde turn Ad, tak by som pokračoval v betovaní, nakoľko tam dostaneme zaplatené od AK, TT už druhý barrel, pokiaľ si nepolepšia aj tak nezaplatia.
Teda moja voľba je, bet flop, bet Ad turn, bet river.
Na súpera máme bohužiaľ málo stats, takže jeho WTSD/3bet nemajú žiadnu výpovednú hodnotu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Či si myslíme, že sa súper s T happy stackne na 4 flush boarde, kde je jeho Td iba tretím nuts?
no na týchto microlimitoch som si istý že by to zaplatil s akýmkoľvek alebo si nahovorí že sú tam jeho 2 páry dobré a ty len bluffujes. Nech to znie asi akokoľvek nezmyselne a jeho staty nie sú úplne najmaniakálnejšie tak si myslím že tu je hero na 90% lepší a ak bude villy spolupracovať tak ja by som tam o ten stack hral...
- zetko61
zetko61 napísal:no na týchto microlimitoch som si istý že by to zaplatil s akýmkoľvek
Mozno hrac typu 85/60/4. Aj ta najhlupejsia fish ti foldne nieco ako 9d.
zetko61 napísal:alebo si nahovorí že sú tam jeho 2 páry dobré a ty len bluffujes
To pochybujem. Imo velmi podcenujes fishky. Aj ked hraju uplne mimo, tak tam foldnu aj dva pary. Mozno 1/10 ti zaplati nieco take ako 2 pary bez farby.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Tato hlupa fishka mi to zaplatila iba s jednym parom. Co je uz fakt wow, bez farby. AKo mal.
- Hutar94
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
síce nemám nahraté veľa ale určite sa mi to stáva viac ako v 1/10 prípadov, dakedy som ani len nedúfal že otočia nejakú srandu jednopárovú ako v tomto prípade dokonca. Myslím si že ich zmýšľanie je niekde že "už tam mám skoro polku stacku, preboha nemôžem zložiť"... možno preto som iba podpriemerný hráč ale tu si stojím za tým že by mu to tam zaplatil aj s random 2 pármi, prípadne nejakým setom uhaluzeným atď.
- zetko61
zetko61 napísal:...
Tak asi to bude v tom, ze mne sa taketo situacie nestavaju a ked ano, tak len velmi vynimocne. A ja toho tiez nemam nahrane vela
-
Chlpo1989 napísal:zetko61 napísal:...
Tak asi to bude v tom, ze mne sa taketo situacie nestavaju a ked ano, tak len velmi vynimocne
Ako nie som si istý ale myslim že ryby na tvojich limitoch su mešie ryby ako ryby na NL5.
- Hutar94
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
Hutar94 napísal:Chlpo1989 napísal:zetko61 napísal:...
Tak asi to bude v tom, ze mne sa taketo situacie nestavaju a ked ano, tak len velmi vynimocne
Ako nie som si istý ale myslim že ryby na tvojich limitoch su mešie ryby ako ryby na NL5.
Vobec si nemylsim že to povedal pretože ma ine ryby na inych limitoch. Ryby su všade rovnake ci na NL2 alebo na NL50. a rozdelovat ryby na mensie a vačšie nejde od limtoch na ktorych hravas ja momonetalne hravam NL30 a stretafam fishy so statmi 90/10 alebo 60/40
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Hutar94 napísal:
Ja som presiel z NL2 az na NL10. A suhlasim s Drobcom, ze delenie fishiek podla limitov je hlupost.
Aky je rozdiel medzi fishkou 45/21/3/WTS 72/3bet 0/ za 300 ruk na NL2 a fishkou 45/21/3/WTS 72/3bet 0/ za 300 ruk na NL50?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.