I am stuck !
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
I am stuck !
Zdravim, mam jeden problem a chcel by som pocut vase nazory. Pred tyzdnom som si zalozil ucet na P****Stars a dal som si deposit 200E. Zivy poker hravam uz asi pol roka, no pohodlie domova sa mi zdalo vyhodne (samozrejme aj pocet ruk za cas a moznost multitablingu). No a odvtedy hravam kazdu noc bez prestavky (cez den mi to nevychadza). Skusal som co mi ide najviac (Sng, Don, cash, mT,) no nech som sa snazil ako som chcel, vzdy rano po 9-12 hodinach pokru bol moj bankroll tam kde som vecer zacal. (sng hravam 2+0,2, Dony 5+0,4, Cash game 0,10/0,25 a mtt 2-4 eurove) neviem kde robim chybu no neviem sa pohnut do nejakeho vacsieho plusu. Zvycajne mam cez celu noc zapnuty jeden cahs stol a + striedam sng dony a mtt, tak aby som mal max 3 okna. Znamy mi povedal ze cez noc hravaju na P****Stars prevazne silnejsi superi nez cez den, je to pravda ? Ďakujem za postrehy.
-
samurhaj - Príspevky: 14
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: I am stuck !
samurhaj napísal: No a odvtedy hravam kazdu noc bez prestavky
Mal by si si delit session na viac casti s prestavkami, pretoze ani najlepsi pokerpro nevydrzi s koncentraciou tak dlho a stavaju sa veci, ktore by si za normalnych okolnosti na stole nerobil.
Ja hram obvykle okolo 160-200 min. s jednou prestavkou, ked sa idem najest, poprechadzat na cerstvy vzduch , proste rozhybat kosti.
samurhaj napísal:vzdy rano po 9-12 hodinach pokru bol moj bankroll tam kde som vecer zacal.
Opat ta vec s koncentraciou a sustredenim. Proste zacnes robit chyby ci chces alebo nie.
samurhaj napísal:Zvycajne mam cez celu noc zapnuty jeden cahs stol a + striedam sng dony a mtt
Niekde som cital, ze clovek by mal mat otvoreny iba jeden druh pokru a teda NL alebo PLO, MTT a pod.
samurhaj napísal:Znamy mi povedal ze cez noc hravaju na P****Stars prevazne silnejsi superi nez cez den
Myslim si, ze to je len vec tableselectingu, pretoze vzdy ked zapnes Stars je tam urco viac ako 150k ludi. Nehravam dane limity ale urco najdes nejake stoly kde su zli hraci.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: I am stuck !
no ono to nie je take jednoduche ze bankroll bude stale stupat. Tyzden je nic, ked budes stale na tom istom po 2 mesiacoch potom uz bude dovod zamyslat sa nad tym. SKor pozeraj svoje handy ci si hral dobre alebo zle - nie aky je vysledok
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.