Jackal's den
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Jackal's den
zdravim , tak som sa rozhodol konecne sem postnut svoje ciele.
Januar:
1.minimalne 80k ruk
2.precitat harrington on online poker
3.pozriet 3-4 videa NL20 6max tyzdenne
4.postnut min. 1handu denne + byt aktivnejsi na fore
takze asi tolko, wish me
Januar:
1.minimalne 80k ruk
3.pozriet 3-4 videa NL20 6max tyzdenne
4.postnut min. 1handu denne + byt aktivnejsi na fore
takze asi tolko, wish me
- Jackal
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Jackal napísal:1.minimalne 80k ruk
tak to teda, uz sa tesim na tie handy
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Potom sem, prosim Ta, napis, co si o tej knihe myslis. Ja som totiz precital na skusku par desiatok stran a obcas som rozmyslal, ze ci pise o tej istej hre, ktoru poznam ja Ale to je asi mojou retardaciou, tak potom ten nazor plz
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Kristove rany, 80 k ruk ? to chces ako stihnut ?
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
@ lolofon ok urcite ti poviem svoj nazor. co konkretne z tej knihy ta donutilo premyslat o tom ci pise o tej istej hre .
@ slemo tak na to som zvedavy aj ja, ci ma to po tyzdni neprestane bavit
dam mensi update. podarilo sa mi odohrat uz 8700 ruk s profitom 200$. prihodila sa mi jedna dost pozitivna vec. dal som sa po jednej hande do reci s typkom a vyklul sa z neho reg. dnes sme asi hodku analyzovali par mojich stratovych hand a vidim ze som iba . bolo to super a typek povedal ze nema problem kedykolvek ma takymto sposobom coachovat. povedal ze si aspon precvici AJ kedze je z nemecka .
napadla ma celkom fajna myslienka. bol by som rad keby sem zopar ludi napisalo akym sposobom rozmyslaju ked idu zahrat ruku. mam na mysli ake otazky si kladiete, ak si nejake kladiete , ako planujete a vymyslate strategie. viem ze to zavisi aj od villaiana ale taky vseobecy nahlad by bol celkom fajn.
@ slemo tak na to som zvedavy aj ja, ci ma to po tyzdni neprestane bavit
dam mensi update. podarilo sa mi odohrat uz 8700 ruk s profitom 200$. prihodila sa mi jedna dost pozitivna vec. dal som sa po jednej hande do reci s typkom a vyklul sa z neho reg. dnes sme asi hodku analyzovali par mojich stratovych hand a vidim ze som iba . bolo to super a typek povedal ze nema problem kedykolvek ma takymto sposobom coachovat. povedal ze si aspon precvici AJ kedze je z nemecka .
napadla ma celkom fajna myslienka. bol by som rad keby sem zopar ludi napisalo akym sposobom rozmyslaju ked idu zahrat ruku. mam na mysli ake otazky si kladiete, ak si nejake kladiete , ako planujete a vymyslate strategie. viem ze to zavisi aj od villaiana ale taky vseobecy nahlad by bol celkom fajn.
- Jackal
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Tak napr u mna to vyzera asi takto : ked dostanem karty na ruku, tak uz hned viem ci ich idem hrat alebo nejdem, napr. vidim J3ofs tak zaskrtnem fold a venujem sa inemu stolu. Ak vidim ale handu ako 89s, tak sa pozeram na akciu predo mnou, svoju position a hracov za mnou. Obcas kuknem aj na svoje staty, aku mam asi image na stole. Teraz povedzme, ze sme dostali call od dvoch hracov. Na flope musim mat prehlad o tom s kym hram, ci reg ci fish. Az potom sa pozriem na silu svojej handy a planujem ju. Niektore ruky planujem uz pred flopom. Na flope si vzdy kuknem staty ako agf,cbet, fold to cbet, bet flop, bet turn, bet river, went to showdown a won at showdown. To mi umozni lepsie naplanovat strategiu a spoznat tendencie supera. Zaroven si treba uvedomit aku silu ma moja handa, ci ma moznost byt vylepsena a taktiez pokusit sa putnut supera na nejake range. Dufam ze som ti pomohol aspon kusok.
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.