Joeyho Blog
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Joeyho Blog
Joey to myslis vazne?
Gambling ti ide dokonale.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Joey to myslis vazne?
Co ti poviem...
https://www.pokertableratings.com/repla ... 8078318469
rad callujem casto hram na pocity ...
- JoeyRD
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
JoeyRD napísal:rad callujem casto hram na pocity ...
No to je vidiet aj na profite, ale tak kym je sranda, tak je dobre .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hh tiez pekna handa na river to stale treba tlacit
https://www.pokertableratings.com/repla ... 7878800126
no zatim sa hram skusam nehram vela si myslim este profit sa bude riesit do buducna co ten BM ? chcelo by to zacat na NL 25 mam PT3 + nake softy co nwm moc vyuzivat na selektovani stolov je toho este moc co treba doladovat
https://www.pokertableratings.com/repla ... 7878800126
no zatim sa hram skusam nehram vela si myslim este profit sa bude riesit do buducna co ten BM ? chcelo by to zacat na NL 25 mam PT3 + nake softy co nwm moc vyuzivat na selektovani stolov je toho este moc co treba doladovat
- JoeyRD
JoeyRD napísal:co ten BM ? chcelo by to zacat na NL 25
Chcelo by to zacat na NL2 so $60, nieco si nastudovat, naucit sa zaklady a prehupnut svoju hru na uroven, ked bude aj nejaka ziskova a potom mozem dodepozitovat a ist vyssie. To by som odporucal ja .
- Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
- pegas1975x
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
moja hra neni na NL2 nwm tam betovat tie supky nema to vyznam pretoze nemam motivaciu a hram zle radsej si pockam a budem hrat normalne-nenormalne ale nech sa o nieco hra ak ptm bustnem bohuzial prejdem na live cash tam je fishiek a bohatych stale dost
- JoeyRD
JoeyRD napísal:moja hra neni na NL2 nwm tam betovat tie supky nema to vyznam pretoze nemam motivaciu a hram zle radsej si pockam a budem hrat normalne-nenormalne ale nech sa o nieco hra ak ptm bustnem bohuzial prejdem na live cash tam je fishiek a bohatych stale dost
OK tak chod rovno na NL100 a vyssie. Urcite ta tam vsetci radi uvidia a hlavne ked prinesies vela penazi.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
inac pochvalte sa teda ziskovy hraci ale len slovaci prosim ziadny madari typu zoling ci žoldo:d i ked to je mtt special SVK cash hraci rad sa pokocham krasnymi vysledkami dzej inspiruj ma pls
- JoeyRD
pegas1975x napísal:JoeyRD napísal:moja hra neni na NL2 nwm tam betovat tie supky nema to vyznam pretoze nemam motivaciu a hram zle radsej si pockam a budem hrat normalne-nenormalne ale nech sa o nieco hra ak ptm bustnem bohuzial prejdem na live cash tam je fishiek a bohatych stale dost
OK tak chod rovno na NL100 a vyssie. Urcite ta tam vsetci radi uvidia a hlavne ked prinesies vela penazi.
hh dik za prianie snad sa uvidime na NL 25 ale nie len si myslim ze je zaujmavesie hrat vyssie stakes nwm ci sa mi bude darit teraz hram ako hram ale nikdy nejdem prehrat na PTR si mozes ceknut handy PS a FT bez vyrazneho depozitu som bol v + na oboch 70-100 USD ale dlhodobo sa to nedalo udrzat ked som zacal hrat vyssie limity nebol BM boost...
- JoeyRD
JoeyRD napísal:inac pochvalte sa teda ziskovy hraci ale len slovaci prosim ziadny madari typu zoling ci žoldo:d i ked to je mtt special SVK cash hraci rad sa pokocham krasnymi vysledkami dzej inspiruj ma pls
ty si inteligent najvyššieho radu ...
1. aj kebyze su madari tak co ? naucit ta niecomu moze aj kebyze je albanec..
2. pozri blogy jednotlive a uvidis kto je plusovy a mozes sa inspirovat
-
tifoslovan - Príspevky: 93
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.