jedna ruka mi ale neda pokoj.
super je celkom slusny reg 17/16/4/3bet 7/cbet 82/turn bet 18/1.1k ruk. mame spolu uz celkom history, trochu viac sa 3betujeme ako je zvykom a mam pocit ze aj on ma poklada za rega.
Party Poker $10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 562992
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $15.90
SB: $4.17
BB: $5.82
Hero (UTG): $24.71
MP: $10.00
CO: $9.85
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with Q

Hero raises to $0.40, MP calls $0.40, 1 fold, BTN raises to $1.60, 2 folds, Hero calls $1.20, 1 fold
uz tymto callom si nie som celkom isty. squeeze staty na neho este nejake nemam, ale parkrat za session uz squeezoval OTB, raz mi foldol na 4bet parkrat som foldol ja. 4betovat som ho nechcel nakolko otacam slusnu ruku na bluff. je call ok??
Flop: ($3.75) A

Hero checks, BTN bets $3.57, Hero calls $3.57
flop je Ahi a ja som sa rozhodol pre c/c nakolko ak by som raisol na 100% mi foldne vsetky PP, popripade nejaky air typu QK.
Turn: ($10.89) 2

Hero checks, BTN checks
turn je tehla cize som sa zase rozhodol pre c/c nakolko board nie je az tak drawy a chcem underrepovat moju handu aby som z neho dostal este nieco na river, resp. mam zase problem ze ak leadnem dorovna ma len lepsie. ked mi checkol behind rozhodol som sa c/c river aby som dostal este nejaku value z nejakeho QQ, KK eventuelne bluffov
River: ($10.89) T

Hero checks, BTN bets $5.17, Hero calls $5.17
river mal byt jasny fold nakolko ta T obv pomohla jeho squeezovaciemu range voci ktoremu som bol popredu do rivru ostalo tam len QQ, KK, ktore bijem. ak by ale na river prisla tehla myslim ze ta line je ok, ci? je niekde chyba okrem toho river callu? napad na inu line?
dakujem