Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod Riddlah 03 Aug 2010 10:53

mr_kaktus napísal:

Nakolko mam asi 50m od domu posilku a momentalne maju letnu akciu 1,9€ za vstup, co je teda super cena,

nekrestanska cena, ja som pol roka chodil za 10eur/mesiac, kolko vstupov chcem
to do akeho pekelneho mesta idem na skolu ?:D

mr_kaktus napísal:
Chystam sa k posilovni postupne pridavat este ranne behy ked sa mi konecne podari vstat rano o nejakom normalnom case :)

by si sa mal pridat do half-marathon chalange
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod mr_kaktus 03 Aug 2010 11:36

no ked som sa tak nad tym zamyslel tak toto je tusim najnizsia cena za aku som v BA chodil cvicit. aj kadejake cinkarne mali bezne okolo 60 a viac SK za vstup. permanentky som neriesil. Chod si niekedy zacvicit do golem clubu za 5,75/vstup ci kolko to tam maju v case najvacsieho vytazenia a 1,90 ti pride potom ako almuzna :D a lepsie ked budes na to pripraveny - typu pivo za 1,70 je este celkom lacne :) za vecer vonku nie je problem pustit 80 eciek a to sa ani nejak extra neopijes a pod. :D ale inac je tu dobre :D nechcem ti to tu vopred znechutit :D len viem aky to bol pre mna sok, chlapca z dediny, ked som sem prvykrat prisiel nauceny na rum za 12SK :D

polmaraton chalange mozno casom :) najprv sa musim dat tak vseobecne dokopy :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Drobec37 03 Aug 2010 11:46

Riddlah napísal:nekrestanska cena, ja som pol roka chodil za 10eur/mesiac, kolko vstupov chcem
to do akeho pekelneho mesta idem na skolu ?:D

Neviem sice na aku školu ideš ale ak budes bývat v mlynskej doline teda na internátoch šturaky tka je tu posilka kde platis za mesiac 15e co je fantastické a možeš tam chodit kolko len chces, ja to to realizujem už druhy mesiac je to super posilka nieje ani stara ani nová na cvičenie uplne stači.

A kaktus GL tých 9kg ešte dat dole bude zaberačka ale tak ked si sa dotoho pustil tak hadam ti ro vydrži a napr v ZH v posilke dole v parku stoji vstup 1,80e tkaže na BA je 1,90e celkom dobrá cena
Ja chodim cvicit ešte len asi 3 mesiac ani nie kolo tomu aby som schudol ale aby som nevyzeral ako dement s ovysnutými svalmi a som rad že po 2 rokoch sa zase aspon sem tam hýbem kedže som predtým hraval futbal a ten pohyb mi chýbal len ked som bol stale za pc- tak som si to neuvedomoval.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod mr_kaktus 03 Aug 2010 12:04

ono jeden problem tychto studentskych/intrakovych posilovni bol ten ze zvykli byvat strasne natrieskane. tam si treba vediet vycihat cas kedy nebyva vela ludi. inac na mlynoch fungovala aj camea (neviem ci tam je este stale). bolo to na manzelakoch zozadu. bola dost velka a dokonca tam mali aj boxerske vrecia :D chodil som tam v prvaku a vtedy to bolo aj za nejaku prijatelnu cenu. ale teraz neviem vobec ako to tam funguje :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod Drobec37 03 Aug 2010 12:09

o tej camae nic neviem zrejme to to už nieje chodime teraz na Atriaky do posilky. a co sa týka toho že tam je natrieskane tak sa to da prežit za ten čas čo som tu tak bola posilka plna len asi raz ale stale sme sa tma zmestili všetci čo sme chceli cvičit a ja chodim cvičit doobeda a vtedy tam skoro nikto nieje napr dnes sme tam boli 4-ria a od 11:30 som tam bol sám. poobede tam už býva viac ludi a podvečer ešte viac ale vtedy tam nehcodim vtedy su najlepsie stoly na LA takže poobede vždy hram poker :)
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod johnmirow 03 Aug 2010 12:21

ak sa regnes do golemu, tak ta kazdy vstup stoji o euro menej ako "normalneho" ... rano (6:30) je tam na cvicenie celkom pohoda :)
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Aug 2010 12:29

johnmirow napísal:rano (6:30) je tam na cvicenie celkom pohoda :)

6:30 nemoze byt ziadne cvicenie nikde pohoda! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 03 Aug 2010 12:46

@ drobec - len zabudas na jednu vec ze teraz su prazdniny :) cez semester mas intraky narvane az po vrch a tym padom aj vacsi natresk vo fitku :) aj ked je pravda ze doobeda to nikdy nebyvalo az take tragicke :)

@john - ako odchovanec klasickej cinkarne za 15Sk/vstup, kde sice hrozilo ze sa ti na peck decku pretrhne ten spagat na kladke a rozpucis si hlavu opierkami na ruky pri nejakom vrcholovom vykone :D, som nejak apriori proti posilovniam za 4 a viac € za vstup :) aj ked je pravda ze pokial chce clovek chodit cvicit rano tak golem je jedna z mala moznosti v BA :) ale napr. uz davnejsie som objavil jednu posilovnu na drienovej - vstup 2,80, otvorena od 6:00 a v tom case tam nebyvalo ani vela ludi :) vacsinou stamgasti :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod johnmirow 03 Aug 2010 12:52

dzejkej napísal:
johnmirow napísal:rano (6:30) je tam na cvicenie celkom pohoda :)

6:30 nemoze byt ziadne cvicenie nikde pohoda! :-D

ja ked tam nie som o tom case, zacinam byt nervozny :D

@kaktus ... ehm, ako odchovanec miestnosti, kde sa nachadzali nejake zeleza, ktore mali znazornovat cinky, a kde vstupne bolo ludovych 0 Kcs s tebou musim len a len suhlasit :D ... len golem mam cestou do roboty, a zachadzat a hladat sa mi nejako nechce :) + mam tam trenera
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod Riddlah 03 Aug 2010 14:04

ako na mlynoch som rok byval uz :D, pred rokom, no pivo za 2ecka predycham, aj ked som zvyknuty za 1ecko :D ved aj tak niesom velky pivar a skor pijem zeleny caj :D

no tak asi sem tam vynecham nejaku prednasku rano a pojdem si radsej zacvicit :D , teda mal by som byvat na mlynskej tak inde sa mi do fitka asi nebude oplatit chodit, akurat na plavaren budem musiet ist az na pasienky, ci aj ta je na mlynoch ? : :angel:

a John o 6 : 30 sa nic nemoze robit dobre, ked si predstavim, ze este pred tym ako zacnem o 6 : 30 cvicit tak musim este skor vstavat, tak sa mi cela ta myslienka nepaci
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!