Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod mr_kaktus 19 Júl 2012 13:39

yegon napísal:very najs a ten cas na polmaraton je imo hodne dobry

mna triatlon nelaka kvoli tomu ze nerad bikujem ale maraton si tiez niekedy na buduci rok planujem zabehnut

ja urcite pojdem (ak sa nieco neocakavane nevyvrbi) bezat aj bratislavsky (cely) buduci rok v ramci pripravy :).
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod trikoza 19 Júl 2012 14:59

respect!

mozes nejak blizsie popisat tie treningy, hlavne teda kde behavas/bicyklujes/plavas?
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod tucniak 19 Júl 2012 15:17

hlavne si neubliz:)

pre nas velkych ludi behat po betone neni moc vyhra podla mna :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod mr_kaktus 19 Júl 2012 16:42

Diky za podporu :)

co sa tyka treningov tak plavat som chodil v zime do hotela nivy - je tam celkom slusny plavecky bazen, aj ked boli casy kedy sa tam vazne nedalo pohnut, plus vstupne je relativne vysoke - 5€ za vstup (samozrejme nie pre midstakes ballera :D), ked sa dalo uz vonku tak na vajnorske jazera (kedze to mam kusok od domu) - je to dobre aj na nacvicenie navigacie na otvorenej vode (clovek sa v zapale boja vie celkom stratit v jazere, teda zacat plavat na nejaky uplne iny smer ako ma).

bicykel v zime na stacionarnom vo fitku, ked uz bolo teplo tak kratsie trasy bud vo vajnoroch na surskej ceste (taky 4km okruh pre cyklistov, bezcov, korculiarov, neviem ako sa to vola normalne lebo na google maps to nejaky nazov tusim nema) a dlhsie som chodil pezinok - slovensky grob - bernolakovo - nova dedinka - a tam uz kde sa mi chcelo - zistil som ze je tam dobra premavka - malo aut a cesty tiez celkom usli (mam len cestny bicykel). Inac tento rok sa chystam vrazit do cyklotrenazera aby som nabuchal nejake riadne kilometre aj v zime (nieco na tento styl http://www.youtube.com/watch?v=zfmAYlHo ... re=related)

behat som chodil ako bicyklovat, bud na sursku cestu - mam tam pekne vymerane 1 km useky plus od domu to mam po zaciatok presne dva kilometre cize viem relativne presne kolko som zabehol, alebo do fitka na pas. snazil som sa ale behat co najviac vonku aj kvoli otuzovaniu aj kvoli tomu ze ako som raz odkrutil 135 minutovy bezecky trening na pase, bolo mi jemne naznacene ze zeny sa kvoli mojim dlhym treningom nemaju kde chodit rozohrievat :D

co sa tyka celej struktury treningu, v skratke. Isiel som 4 tyzdnove cykly s tym ze 3 tyzdne som pridaval na objeme a stvrty bol regeneracny. V tyzdni som isiel 1x kratkte plavanie/kratky beh/kratky bicykel, 1 x stredne plavanie/stredny beh/stredny bicykel, 1 x dlhe plavanie/ dlhy beh/ dlhy bicykel s tym ze sobota bola uplny day off. Cisla si presne nepamatam, len viem ze beh mi vychadzal okolo 100km mesacne a davalo to do 12 hodin treningu tyzdenne (myslim ze nad 12 som netrenoval nikdy, ale ani pod nejakych 8 som nesiel casto - iba v regeneracii).
Najtazsi a zaroven najdlhsi trening co som mal trval cca 4 hod a zahrnal 2,5km plavania, 19 km behu, cca 20 km bicykla ale to bol extrem a vela takych nebolo. Ak neratam samostatne dlhe bicykle kde som sa snazil (cez vikendy) najazdit co najviac (60 - 90km).

Inac mal som subscription na jednej triatlonovej stranke a zaplateny aj online coaching (co nebolo az take terno) cize sledoval som ich predpripravene plany. Subscription mi sice konci ale plany som si stiahol takze ak by niekto chcel dajte vediet (su tam nejake na 1/2 ironman, ironman, 1/2 marathon, marathon, cyklistika, prechod z olympijskeho triatlonu na 1/2 ironman a mozno este nieco. nepamatam sa presne) :)

Za tento príspevok od mr_kaktus poďakovali - 3:
dzejkej, trikoza, vlade
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 19 Júl 2012 17:59

Solidne to mas podchytene :).

mr_kaktus napísal:Inac tento rok sa chystam vrazit do cyklotrenazera aby som nabuchal nejake riadne kilometre aj v zime (nieco na tento styl http://www.youtube.com/watch?v=zfmAYlHo ... re=related)

Nerealisticke - predne koleso sa netoci!!! :D

Inak, to Ti polovicka a susedia neotrieskaju o hlavu kvoli tomu hluku? Mne tu susedia buhaju, aj ked krajam mrkvu .. :x .

mr_kaktus napísal:bolo mi jemne naznacene ze zeny sa kvoli mojim dlhym treningom nemaju kde chodit rozohrievat :D

"Rozohrievat" je este fajn. Ja som videl vacsinou "prakticky postavat a klabosit" .. :voodoo:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 19 Júl 2012 18:48

udajne staci ked sa pod ten ternazer da karimatka. vraj to az tak nehuci a ta karimatka to este odizoluje :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dom 19 Júl 2012 20:35

zasnem kolko odhodlanych sportovcov sa tu najde ofc v dobrom

ja som skusal obycajny triatlon rpe vsetkych v ruzinove s dakymi "detskymi" dlzkami usekov, ale stacilo to na proiadne zakyslenie. ^^ vobec ti nezavidim tvoj goal, obdivujem :)

gl
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod mr_kaktus 26 Júl 2012 12:16

myslim ze minule tu chlpo bragoval s nejakymi grafmi :) bring it on :D nl10/nl20
Prílohy
godlike.jpg
godlike.jpg (79.52 ) Zobrazená 3718 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 26 Júl 2012 13:31

Davat mixed stakes graf nezobrat ho v blindoch .. FAAAAIL!

Ale inak grats! :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 26 Júl 2012 13:44

dzejkej napísal:Davat mixed stakes graf nezobrat ho v blindoch .. FAAAAIL!

Ale inak grats! :D

:P
Prílohy
bb.jpg
bb.jpg (84.71 ) Zobrazená 3696 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!