kellerman007s HU4rollz blog
Re: kellerman007 blog
[quote="tomiG"] napisal...
Mne to pripada ako keby si tohto chalana chcel porovnavat s Demonom....Tento clovek si spravil roll postupne grindenim,ale to by si mal vediet,keze si cital jeho blog.....je to proste REG.,ktory zazil vacsi downswing...Ako mal by si to chapat,ked tomu rozumie taka ako ja
Mne to pripada ako keby si tohto chalana chcel porovnavat s Demonom....Tento clovek si spravil roll postupne grindenim,ale to by si mal vediet,keze si cital jeho blog.....je to proste REG.,ktory zazil vacsi downswing...Ako mal by si to chapat,ked tomu rozumie taka ako ja
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
.nie nemozne to nieje, ale je to absolutne nezmyselne a nelogicke..
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
tomiG napísal:yegon moze prist aj na zaciatku mesiaca ale aj tam sa da stanovit limit ja cash nehram takze som sem popisal mozno perly a nehram to preve kvoli tomu lebo je to hra ktora nikdy nekonci...ja som nenapisal aby prestal hrat ked vyhrava ale ked je uz nad limitom nech hra dalej kam chce ale ked ma prist pad tak nech skonci na dohodnutej sume pod ktoru nepojde...je to nemozne vyskusat tak hrat?
ano je pretoze poker sa hra na longrun(resp je to konktraproduktivne), cely zivot je jedna velka session a z pohladu ruk je jedno ci zahras 500 denne alebo 5000 (aj ked to sa uz asi podpise na tvojej A game a schopnosti sa koncentrovat), takisto je irelevantne ci za 500 alebo 5000 ruk vyhras 10.000 alebo prehras-ono kazda jedna ruka z tohto ohladu je novy zaciatok a vysledky predoslych tie nove technicky neovplyvnuju.
Tvojou ulohou v pokri je vyhrat najviac penazi(nie potov) a o to sa snazis tak, ze hras co najlepsie a hras vela-aby sa tvoj skillset mohol v longrune prejavit a eliminoval luck faktor ktory je v short rune nezrusitelny.
tvoje uvahy o tom ze je dobre prestat hrat ked vyhras urcitu ciastku su scestne, je uplne irelevante ci po tych 10k rukach dalsie pridas hned zajtra alebo o mesiac
edit:citacia lebo ste nejaki moc aktivni, flame on
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Demonovi ten roll dakto daroval alebo si ho vybudoval sam?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
popoBA napísal:rady od 5korunoveho hraca co ani nehra cash su naozaj TOP prinosne lol.
tomiLOL napísal:.
"rady" ??? toto bol cistky donk lol wtf post... kamo nabuduce si precitaj po sebe co pises alebo radsej nic nepis pokial to ma vyzerat takto. konkretizovat nebudem uz to tu bolo vsetko asi povedane
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
treba ale uznat,ze clovekovi ktory ma taketo denne swingy by sa hodilo mat stoploss nejaky..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
no sak ten stoploss sa ma volat BRM nie?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
ramzey napísal:Demonovi ten roll dakto daroval alebo si ho vybudoval sam?
Nie dakto,ale nieco : variacia ,aspon ten roll co mal po tom hite na FTP.,ktory potom odovzdal regom v CG PLO,ale to asi vies...
A tento chalan je reg. v NL HU kde si vybudoval roll postupnym grindenim...
Mozno sa mylim,ak ano tak prepac
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
BRM hej,ale v tom pripade kellerman nema schopny a striktny BRM ,pretoze loosnut v jeden den 50% onlinu rollu neni moc košér ,alebo ?
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.