[SNG][LIVE] KILL`EM ALL by ramzey...

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: [SNG][LIVE] KILL`EM ALL by ramzey...

Odoslaťod tomiG 25 Júl 2011 16:36

APminer napísal:
ramzey napísal:Tomi, druhy som bol asi pred rokom - http://www.pokerportal.info/zivy-poker/do ... r-tour-iii ... musel som vyhodit Apika vtedy :D

jj, hral jsem kazdou padesatou handu a vzdy mne reraisl ... lucker jeden, vzdy byl o carku lepsi a pak mne poslal k baru :x

nebud smutny apik tiez ma uz poslal domov z doxxbetu je to fakt lucker :D ale nie tak u mna to bol standard flopol set a ja eso a mal som AK takze tak...
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod APminer 25 Júl 2011 16:41

tomiG napísal:
APminer napísal:
ramzey napísal:Tomi, druhy som bol asi pred rokom - http://www.pokerportal.info/zivy-poker/do ... r-tour-iii ... musel som vyhodit Apika vtedy :D

jj, hral jsem kazdou padesatou handu a vzdy mne reraisl ... lucker jeden, vzdy byl o carku lepsi a pak mne poslal k baru :x

nebud smutny apik tiez ma uz poslal domov z doxxbetu je to fakt lucker :D ale nie tak u mna to bol standard flopol set a ja eso a mal som AK takze tak...

jj, klasika ... kua, doziju se ja, aby me to tak trefovalo ? :unknown:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod tomiG 25 Júl 2011 16:59

Apik ale to by bol potom tvoj blog plny pokrovych uspechov :D dobre je to takto :D ja si tak stale hovorim na tychto turnajoch ze radsej si vycerpam smolu tuto a ked sa dostanem na WSOP alebo EPT tak to tam poriadne uluckujem :D...ale zatial cerpam len tu smolu :D .
tomiG

Odoslaťod APminer 25 Júl 2011 17:07

tomiG napísal:Apik ale to by bol potom tvoj blog plny pokrovych uspechov :D dobre je to takto :D ja si tak stale hovorim na tychto turnajoch ze radsej si vycerpam smolu tuto a ked sa dostanem na WSOP alebo EPT tak to tam poriadne uluckujem :D...ale zatial cerpam len tu smolu :D .

njn, ty mas jeste cas, ale nez ja postoupim na EPT nebo WSOP, tak asi budu nejstarsi ucastnik a musel bych žit aspon 150 let :)
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod APminer 25 Júl 2011 17:08

sorry ramzey, trosku ti to tu spamujeme :angel:
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod maroshluchy 25 Júl 2011 17:18

ramzey napísal:vsetci ste srdecne vitany a povinny prist :D

Lukáš - doštudovať !!! :shock:
maroshluchy

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 3 krát/7 krát

Odoslaťod ramzey 25 Júl 2011 18:02

Uprimne chalani :) Kym sa Apik vyluckboxuje na WSOP tak to uz bude World Seniors of poker :D :D

Tomi ak to bolo 44 vs AK tak si to pamatam, aj si celkom znechuteny bol :D

Ferkan cash je tam v pohode, pridi dakedy pozriet :poklona:

A Maros, ano ano, gramatika nieje moj kamarat :D :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod tomiG 25 Júl 2011 18:27

ramzey napísal:Uprimne chalani :) Kym sa Apik vyluckboxuje na WSOP tak to uz bude World Seniors of poker :D :D

Tomi ak to bolo 44 vs AK tak si to pamatam, aj si celkom znechuteny bol :D

Ferkan cash je tam v pohode, pridi dakedy pozriet :poklona:

A Maros, ano ano, gramatika nieje moj kamarat :D :D

ano to som bol ja a to som si myslel ze som na flope dobry cbetoval som to kvoli tomu ze som ta odhadol na agresivneho hraca ktory mi to eso nezozerie ked si ma 3betol tak som sa tesil to som nevedel co ma este caka... :D tak este mi ostalo asi 5bb a tie som pushol na ATs o jednu ruku neskor a zase si ma docallovall z KK eso nedoslo zato K na river to som sem ani nepisal lebo by to Apik neprezil ze niekto ma za tri ruky dvakrat set resp. trip :lol2:
tomiG

Odoslaťod ramzey 25 Júl 2011 18:46

Ponaucenie pre vsetkych, ze to vzdy mam a vzdy mi to aj dojde, nech somnou nehraju :D
ramzey

Odoslaťod ramzey 26 Júl 2011 14:37

Chcem sa spytat bratislavskych hracov, akeho providera na internet pouzivaju, kedze mi konci zmluva coskoro a mam seriozny zaujem o zmenu, ci by mi vedeli poradit.
Mam zaujem o vysokorychlostny net a pripojenie kablom u mna nieje mozne.

Sucasne by som Vas chcel pozvat do CCC, v stvrtok sa uskutocni 40E bounty 2000 garant a v piatok freeroll freezout 1000 eur garantovanych.
Na vsetkych sa tesime.

2 playerSVK : hravam rozne stakes od 3-30 podla herne a trafiku. Rocne roi okolo 8% ;) zatial
2 Haman : Daco som si spomenul, tie 22 neboli na doxxe, ked bola na stole aj reporterka lucka?
A co je pozoruhodne na staroch sa mi zacalo darit :gl:
ramzey

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!