KraYo bLoG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

KraYo bLoG

Odoslaťod Krayo 06 Jan 2011 22:41

Zdravim vsetkych pokerportalistov 8-)

Pokerportal uz sledujem nejaku tu dobu , ale zatial som nikdy neprispieval ... no kedze v mojom okoli poznam len dvoch pokrovych hracov , s ktorymi nie vzdy mozem diskutovat co potrebujem tak som sa rozhodol zalozit si blog a dufam ze mi bude napomocny pri niektorych rukach a uvahach lebo imo som riadna :fish: a mam sa co ucit.

Volam sa Krayo , pokru sa venujem iba tak 3-4 mesiace +/- (s tym ze uplne zaciatky siahaju do starsej minulosti , ale to bolo na urovni hraca sedmy :D ) , mal som bankroll od Pokerstrategy.com na Wi****m a ked som nahral dostatocny rake tak som si peniaze po doporuceny kamosa presunul na Ladbrokes.

Hram hlavne Cash Game , do konca roka som hral NL2 , teraz skusam NL4.
Sem tam skusam nejake tie zaujimave MTT , kde som bol parkrat ITM ale to boli male ciastky, najviac som vyhral 40 usd v 20K pokerstrategy freerolle na WH , co je asi 1/2 mojho bankrollu momentalne :D .

Vsetko co mam zatial precitane/videne je From the Ground Up a Baby Steps + nejake jednodielne vyukove videa , precitane RyanFee 6max a takisto vselijake clanky s roznych stranok , vratane Pokerportal , pod stromcek som dostal (kupil som si :D ) knihu od Davida Sklanskeho - Holdem Teorie a Praxe .. ktoru mam rozcitanu , ale kedze je skuskove tak stale ju akosi nemozem docitat + je dobra imho ale taktiez je to dost tazke citanie podla mna a nejde mi to lahko do hlavy , budem to musiet precitat 2-3x ked bude cas ;) .

Cize zatial tolko z mojej strany :crazy:
Obrázok používateľa
Krayo

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Re: KraYo bLoG

Odoslaťod Riddlah 06 Jan 2011 22:51

Welcome :gl: a good luck na tvojej puti !
Obrázok používateľa
Riddlah

Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 06 Jan 2011 22:55

:vitaj:

Som rad, ze sa rozrastaju aj rady CG hracov, snad sa bude darit ;) Chce to iste nastudovat trosku viac + postnut sem nejaku tu handu z casu na cas, aby si si vedel vychytat muchy. Drzim palce a :gl: aj na skuskach.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Krayo 06 Jan 2011 23:12

Tak hned by som chcel ucinit pokanie za tuto handu :D

Prima Network $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1109704
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: $1.49
CO: $3.22 75/8/0.3 24hands
BTN: $3.39 44/4/2.1 271hands
Hero (SB): $5.94
BB: $1.85
UTG: $2.89

Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with J :spade: J :heart:
UTG calls $0.04, 1 fold, CO raises to $0.20, BTN calls $0.20, Hero calls $0.18, 2 folds

typek ma PFR8 cize otvara len dobre ruky (aj ked mala vzorka ale predsa) , preto som callol , lebo ak by po mojom 3bete dal ai tak to budem musiet polozit , tak nejako som rozmyslal

Flop: ($0.68) 4 :diamond: 8 :heart: T :spade: (3 players)
Hero bets $0.24, CO raises to $3.02, BTN folds, Hero calls $2.78

na flope som dal maly donk a dufal prave v raise s niecym ako ATs/KTs , mozno AK/AQ [zvyk s NL2 :D] , ale po jeho ai som to mal polozit , no nepolozil :(

Turn: ($6.72) K :heart: (2 players)

River: ($6.72) 5 :heart: (2 players)

Final Pot: $6.72
Spoiler:
CO shows Q :spade: Q :heart:
Hero mucks J :spade: J :heart:
CO wins $6.62

(Rake: $0.10)
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod Drobec37 06 Jan 2011 23:28

Aku range mu davas predlofom a aku po flope? Vravis že ak by si 3betol a typek by 4betol all in tak by si foldol. Prečo tvoj plan zmenil nizky flop? ked sa stala situacia ktoru si predpokladal predflopom že po tvojom donkbete pushol. co reprezentuješ donkbetom? aku čast jeho ragu ktoru si mu pridal poražaš na takom to boarde že si schopny to tam callnut? :)
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Krayo 06 Jan 2011 23:46

Drobec37 napísal:Aku range mu davas predlofom a aku po flope? Vravis že ak by si 3betol a typek by 4betol all in tak by si foldol. Prečo tvoj plan zmenil nizky flop? ked sa stala situacia ktoru si predpokladal predflopom že po tvojom donkbete pushol. co reprezentuješ donkbetom? aku čast jeho ragu ktoru si mu pridal poražaš na takom to boarde že si schopny to tam callnut? :)

Preflop -> 88+,AQ+,ATs+,KTs+

Postlop -> donkom som ho chcel donutit k raisu z 99,AQ+,ATs+,KTs+
po jeho pushi ma zrejme range 88,TT+,99?,ATs?,KTs? (lenze vtedy som veril ze pushne z celou jeho preflop range , aspon tak sa to robilo na NL2 :crazy: ) .. viem ze to mal byt instafold ale pobral som zle navyky s NL2 a nerad foldujem overpair atd atd :wall:
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod Drobec37 07 Jan 2011 00:34

Krayo napísal:
Preflop -> 88+,AQ+,ATs+,KTs+

Postlop -> donkom som ho chcel donutit k raisu z 99,AQ+,ATs+,KTs+
po jeho pushi ma zrejme range 88,TT+,99?,ATs?,KTs? (lenze vtedy som veril ze pushne z celou jeho preflop range , aspon tak sa to robilo na NL2 :crazy: ) .. viem ze to mal byt instafold ale pobral som zle navyky s NL2 a nerad foldujem overpair atd atd :wall:

Nehrajme sa na navyk. NL2 a NL4 sa lišia jedine vyškou stackou nie kvalitou hry alebo hračov.
Push z celou jeho rage je uplna blbost lebo ako si na začiatku vravel tak nieje to nejaky blazon typu 50/30 alebo podobne, ale vravel si že hrača je tight takže jeho open range bude silna (bolo by aj vhodne uviest ako presne mal VPIP/PFR). bojiš sa ho preto pred flopom raisovat a stackovat sa nim ked mu davaš pred flopom taku range ako si napisal tak snim nemam problem sa stackovat povačšine si lepši alebo je to 50:50.
a na nizkom flope ho chceš vyprovokovat k raisu co je to za blbost ked si si myslel že je lepšie predflopom ako si možeš mysliet že si lepšie na flope, na takomto flope sila jeho range rastie. pretože predflopom ta poražali len QQ, AA, KK, z AK KQ si natom 50:50. ale na flope ta poraža už aj 44, 88, TT a a jedine čo poražaš su blufy nižšie pary (aj ked nemyslim si že hrač z PFR 8 na tychto stakes otvara nizke pary) a Tx rang to je sakra malo. A relativne dobry hrač alebo teda nie nejaky crazy hrač sa stebou na žiadnom netrafenom flope ale z dobrou handou nebude stackovat. ten all in rais je čisto ochrany on sa boji tvojej rage a neche ti dovolit vidiet dalšiu street pretože vie že stvojej range poraža skoro všetko až na sety
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Xaress 07 Jan 2011 00:35

Vitaj! :D
Krayo pfr squeez sprav a ptm sa uvidí, na shove by som foldol, keď máš naňho read, že otvára iba "fajn" ruky. Ak by ti dorovnal 3B určite cbet a na shove call veď aké boardy sú lepšie pre JJ?
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod tucniak 07 Jan 2011 01:28

Xaress napísal: veď aké boardy sú lepšie pre JJ?

JJ5 imo

Obrázok
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Jan 2011 01:44

tucniak napísal:
Xaress napísal: veď aké boardy sú lepšie pre JJ?

JJ5 imo

Uh, JJ5 je pre JJ uplne tragicky board.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!