la route de 300K VPP
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: la route de 300K VPP
Imo 60h je málo, nedokázal by som nehrať toľko sick month
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
in vela stastie v profite ale staci 59h
- LuboK2
- Založený: Nov 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
pod akym nickom hras na francuzakoch? tiez tam hravam 6maxy hyperturba ale len 5ky a 10tky momentalne.. leadebordy + hypermania mi vzdy zlepsia naladu
- clasic5
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/1 krát
no snad ta coskoro stretnem vyssie ...jj tie akcie tam su top, ale tak je to dan za ten vysoky rake, kvoli nemu nejak neverim, ze je mozne to tam beatovat lepsie ako BE (na 20€ + stakes)
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
60 hodin to taky hrac ako ty dat predsa musi nepisal si, ze to musi byt pri klasickom pocte stolov ako hravas a ak dobre pocitam tak ti to vyhde cca 2 hodky na den sak to ti staci pocas dakej nudnej prednasky zobrat telefon do ruky a hodinu 30 abo 40 podla toho ake dlhe mate prednasky mas za sebou :p + este 30 abo 20 min si pocas 24 hodinove dna nebude az taky problem najst
inak kolko stolov hravas naraz ?
a nech sa ti dari aj tento mesiac
inak kolko stolov hravas naraz ?
a nech sa ti dari aj tento mesiac
- Bedinen
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
v prvom rade si musis uvedomit, ze mi nejde o to aby som nahral 60 hodin a nemusel posielat dolare , by som tym klamal len sam seba. moj ciel je maximalizovat hodinovku, takze hram vacsinou pocas spicky ked mam najviac VPP na hodinu a je pustenych najviac stolov..
co sa tyka poctu stolov naraz, tak mi to je prakticky jedno, je to obmedzene trafficom, hram vsetky 6max hyperturba 20€, 30€, 50€ a 100€ co sa naraz pustia co v spicke byva mozno 15 stolov.
co sa tyka poctu stolov naraz, tak mi to je prakticky jedno, je to obmedzene trafficom, hram vsetky 6max hyperturba 20€, 30€, 50€ a 100€ co sa naraz pustia co v spicke byva mozno 15 stolov.
- foraid
No aj takto mozu vyzerat dni na hyperkach...
Spoiler:
- foraid
No pravdupovediac vo februari som cakal nejaku facku po hotrune v januari, ale ze to bude az tak zle som si nemyslel, kazdopadne som rad, ze aj ked sa mi to netoci tak stale dokazem mat s rakebackom velmi slusnu hodinovku a slusny profit.
Skusal som sa trochu venovat aj hyperturbo headsupom, zatial bez vacsieho uspechu. Velmi ma mrzi aj flash seria (nieco ako TCOOP na francuzskom P****Stars) kde som hral vacsinu eventov bez ITM umiestnenia, co uz, MTT asi fakt nie su pre mna
Objem stale nesplneny, len 55 hodin, verim ze v marci uz skutocne zamakam, precital som si knihu Poker jako byznys (dakujem pokerportal) co ma trosku motivovalo hrat a posledne styri dni vo februari som siel 5 hodin grindu denne s tym ze som pridal aj 10€ hyperka, ich pozitivny/negativny vplyv na profit budem moct posudit az neskor
PS: Zeltzn, LuboK2 poslite nicky na P****Stars, som vam dlzny 50usd
2014 Challenge
VPP 42479/300000
Odohraty cas 101/840
Skusal som sa trochu venovat aj hyperturbo headsupom, zatial bez vacsieho uspechu. Velmi ma mrzi aj flash seria (nieco ako TCOOP na francuzskom P****Stars) kde som hral vacsinu eventov bez ITM umiestnenia, co uz, MTT asi fakt nie su pre mna
Spoiler:
Objem stale nesplneny, len 55 hodin, verim ze v marci uz skutocne zamakam, precital som si knihu Poker jako byznys (dakujem pokerportal) co ma trosku motivovalo hrat a posledne styri dni vo februari som siel 5 hodin grindu denne s tym ze som pridal aj 10€ hyperka, ich pozitivny/negativny vplyv na profit budem moct posudit az neskor
PS: Zeltzn, LuboK2 poslite nicky na P****Stars, som vam dlzny 50usd
2014 Challenge
VPP 42479/300000
Odohraty cas 101/840
- foraid
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.