Takže zaciatok klasika, freerolls and home(school) games, neskor zblúdené pokusy na cashke, MTT i SNG. V podstate moj pokrový život zacal mat aku taku uroveň po depozite 50 bucks na Lucky Ace, kde sa mi podarilo trafit jeden garantovany turnaj keď už som bol skoro na nule...Neskor nasledoval presun bankrollu(cca 200dolarov) na P****Stars, s tým že idem dodržiavať BM.
Samozrejme zo zaciatku mi to troska robilo problem, ked mi zostalo niakych sto, spravil som dalsiu ciaru, zacal som hravat 3+0,30 SnG 6max Turbo, co mi vcelku sedí...nasledovali velke swingy nahor i nadol, stale som sa tocil okolo 150-200...Tak som sa rozhodol že bankroll je safety na nejaké shoty na 6+0,60. Kedze pri 6 maxe sa nedokažem sustrediť na viac stolov, hram 4, cize shoty boli v podobe 2 3-dolarove + 2 6 dolarove... BR trocha narastol, cize som s 50BI presiel natvrdo na 6+0,60. Dnes pri 100 BI rozmyslam nad shotmi na 13$, akurat sa na ne necítim, keďže som prechádzal na vyšší limit len nedávno...
Keďže pp.sk čitam už dosť dlho, predpokladam, že mi poradíte aby som zostal na limite na ktorom sa citim dobre...Alebo ma niekto iny nazor???
No a čo očakavam od blogu? Určite pomoc od skusenejších, najmä však sebakontrolu, určitú ochranu pred tiltom, keďže budem(dufam) pod vašim drobnohladom.