lifetime downswing baby
Re: lifetime downswing baby
To tie sacharidy
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
SATAN napísal:co si myslis ondoko ze si jediny kdo umi solid day ?Spoiler:
nuda
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
ondoko napísal:SATAN napísal:co si myslis ondoko ze si jediny kdo umi solid day ?Spoiler:
nuda
ja vim ze vecsi zabava je to ked to ide opacnym smerem, ale musis doprit aj mne neee, sak uz si pripadam jak tazny kun
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
tak hotrun officialne skoncil, a su spatky v pekly cekal sem to, doslo to, neprekvapilo mna to a prekvapujuco sem sa ani nerozculil, ale ked to takto pujde dalej budu zase picovat
Spoiler:
-
dime nato, 22dni po 6h zoomu mam za sebu, sem na seba hrdy ze makam jak nikdo !
este 2 tydne, to das SATANE ! ja vim DIK skoro 30k vpps a 100k hands tento mesic, strasne cisla to sem nikdy nedaval, este ten zoom nejak rozumne porazat porazat
este 2 tydne, to das SATANE ! ja vim DIK skoro 30k vpps a 100k hands tento mesic, strasne cisla to sem nikdy nedaval, este ten zoom nejak rozumne porazat porazat
Spoiler:
-
co tu skapal pes ? dime makat
musim sem dat svoju bibliu aby sem kazdemu pripomenul ze nic nerobeni nikam nevede jedine do sraček
musim sem dat svoju bibliu aby sem kazdemu pripomenul ze nic nerobeni nikam nevede jedine do sraček
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
-
potrebuju rychlo pomoct lebo asi v najblizsi hodine rozjebu pocitac a pozabijam pulku thajska do pice
problem: kazde dve sekundy mi na sekundu sekne mys, sem tam mi vypadne uplne a musim rychlo vypojit/zapojit kabl aby mi nabehla, nevim ci je to spusobene tym ze sem si spravil novu databazu naimportoval tam 2,6mil hands a robim do teho poznamky (zapajam len 1 jadro ze 4roch) mam zmazat databazu a robit ju znova jak k**** alebo to mam rozkopat ? (jeden pocitac sem uz nohama rozkopal porad zneho iskre letali, takze neni problem staci povidat)
problem: kazde dve sekundy mi na sekundu sekne mys, sem tam mi vypadne uplne a musim rychlo vypojit/zapojit kabl aby mi nabehla, nevim ci je to spusobene tym ze sem si spravil novu databazu naimportoval tam 2,6mil hands a robim do teho poznamky (zapajam len 1 jadro ze 4roch) mam zmazat databazu a robit ju znova jak k**** alebo to mam rozkopat ? (jeden pocitac sem uz nohama rozkopal porad zneho iskre letali, takze neni problem staci povidat)
-
restartoval sem PC a 5minus sem jezdil po ploche a myska sa mi sekla (nezapel sem zadny program nic) nevim ci neni neco s USB radisem alebo co... skuste mi poradit uz sem steho na nervy
-
uz sem to opravil cisty programator by sem mohel it robit do microsoftu, zapojil sem mys do USB co mam na prednej strane bedne, a uz hraju hodinu a ani raz to neseklo takze uz vim kde je problem ale jak to vyriesit ? dam riesenia:
-rozkopat cely pocitac
-skusit to rozebrat a pohybat tam s necim
-kupit novy pocitac
-nechat si poradit od nejakeho odbornika s PP
-vymenit si bednu s magorkem
-vyjebat sa nato a nechat si mys zaplu v prednem porte (chcel by sem to ale mnet vzadu)
-otevrit si firmu na opravovani pocitacu
super opravar satan
tak co ?
-rozkopat cely pocitac
-skusit to rozebrat a pohybat tam s necim
-kupit novy pocitac
-nechat si poradit od nejakeho odbornika s PP
-vymenit si bednu s magorkem
-vyjebat sa nato a nechat si mys zaplu v prednem porte (chcel by sem to ale mnet vzadu)
-otevrit si firmu na opravovani pocitacu
super opravar satan
Spoiler:
tak co ?
-
zase mi to nejde
Spoiler:
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.