Dnes som sa zucastnil jedneho velmi funny SNG home game
BI bol 5e, zacali sme 5-handed .Blindy zacali na 10/20 pociatocny stack 1500 10min levely.Hned prvu ruku som dostal 33 na BTN ,fold,fold ,ja rasie 50 SB fold BB call ,flop K39r typek mi donkobetnul ,nevedel som co to znamena tak si vravim ,idem skusat nejaku tricky play callnul som ,turn -Ts dosla backdoor flush typek znova cca 1/3 potu ,tak si vravim ,bud donkuje K-cko alebo ma total air ,skusim rr a uvidime ,rr mi callnul ,river blank BB chcek ,ja valuebet cca 1/2potu ,typek zo slovami co mas? foldol svoje KQo,Asi o orbit neskor chytam 88 na sb UTG raise 3bb CO fold ,BTN call ,ja call ,BB call- flop A83 monotne si vravim aspon jeden z nich to A-cko musel trafit ja chcek ,BB chcek ,UTG bet ,BTN call ,ja RR AI´,troška burtal move ,ale veril ,som ,ze mi TPGK zavolaju ,UTG fold ,BTN call som slovami ,,musim,,

,ukazal AQo bez srdca ,a ja som zduplil na nejakych 3500,blindy stupli na 20/40,tak sme ostali 4-handed ,hned hru ptm ja na UTG fold ,BTN raise ,SB fold ,BB min 3b BTN AI,BB call BTN-AA BB-KK standard cooler ,ziadny suckout sa nekonla a BB bol vonku ,to sme ostali 3handed a hra sa uz trosku spomalila cely 20/40 level som nezahral ani jednu ruku , pri 30/60 BTN-limp ,SB-fold ja na BB chcek s Q9o-flop QQ3dd, ja chcek BTN bet 1/2potu ja c/r BTN call ,turn blank ja bet 2/3potu BTN -fold ,ptm som mal 2handovy run ,kedy som prvu ruku chytil QQ z btn raise both fold ,o hru neskor BTN-fold ,ja na SB-raise 150 BB -fold ,blindy 40/80 nieco som pokradol ,nieco foldol nic intresting, blindy 50/100-BTN-limp,ja na SB-raise 350s KJo ,BB -fold ,BTN -AI ,toto robil s rukami ,ktore nevedel ,ako zahrat urobil to dva krat a ukazal raz A6o ,raz nejaky nizky PP,odds som dostaval 2:1 a z jeho range som mal cca 40% equity vs Ax ,okrem AJ/AK a na flipe som bol vsPP ,takze easy call ukazal A8o ,flop Axx ,turn blank a bolo rozhodnute ,o zopar ruk neskor ja na BTN-KQo raise 250 SB-AI ,BB -fold na call som mal zasa 2:1 ,takze nie je co riesit a navyse to bol short ukazal A6o flop-9Txcc turn 8 river J live is rigged

,zacalo sa polemyzovat o tom ,ako som len mohol callnut taku zlu kartu atd. ,HU som zacinal v miernom chipleade na blindoch 100/200,ja na BTN-raise 500 44s BB push AI ,ja instafold som bol v tom ze mam A4

,blindy stale 100/200 ja na BTN-AKo raise 500 typek AI ja instacall typek K9o ,flop 99x ,turn blank ,live is rigged

,pri blinodch 200/400 a pri priemere 6-8bb som jednu ruku pushol AI z BTN ,ptm som na BB foldol na jeho AI nejaky klenot ,dalsiu hru som nasiel na BB AKo ,typek minraise z BTN ja AI typek call ukazal AJss ,flop A 5 8ss turn blank river blank a vytazom turnaja sa stava LOCAT3R

,mal som celkom pekny run ,dufam ,ze to bude pokracovat aj online ,kde som sa zastavil na 35BI ,dufam ,ze dneska uz pojdem hore ,wish me