lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
pekne nam zacina ten mesiac, uz som -3k v 1700 odohratych rukach, prehral som 7 allin potov a iba jeden vyhral
prave ma znova zastavil stoploss takze sa idem ukludnit na nejaky mikro HU
prave ma znova zastavil stoploss takze sa idem ukludnit na nejaky mikro HU
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ak ti to pomoze ja som 15BI, tucniak -14BI, horsey ma tiez nieco pekne do minusu a nelzon tiez
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
nepomohlo
-
obivano napísal:Ak ti to pomoze ja som 15BI, tucniak -14BI, horsey ma tiez nieco pekne do minusu a nelzon tiez
ja 11
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
no este -3BI na HU proti fishke ktora na mna par krat trafila trips a quads, idem sa venovat inej cinnosti
trikozov blog mi pripomenul ze som zabudol postnut o mojom vikendovom vylete. V ramci pripravy na Island som sa zucastnil tustickej akcie v Terchovej, pobehali sme Janosikove diery a vyliezli na Velky Rozsutec. V sobotu sme dali Rozsutec - bola to pekna 7 hodinova tura, posledny usek vystupu bol dost namahavy a stehna sa este stale ozyvaju ale bolo tam krasne. V nedelu sme boli na 3 hodinovej foto prechadzke dierami - este som tu nebol a velmi sa mi to pacilo.
Pridam par foteciek
trikozov blog mi pripomenul ze som zabudol postnut o mojom vikendovom vylete. V ramci pripravy na Island som sa zucastnil tustickej akcie v Terchovej, pobehali sme Janosikove diery a vyliezli na Velky Rozsutec. V sobotu sme dali Rozsutec - bola to pekna 7 hodinova tura, posledny usek vystupu bol dost namahavy a stehna sa este stale ozyvaju ale bolo tam krasne. V nedelu sme boli na 3 hodinovej foto prechadzke dierami - este som tu nebol a velmi sa mi to pacilo.
Pridam par foteciek
-
Sunwu napísal:obivano napísal:Ak ti to pomoze ja som 15BI, tucniak -14BI, horsey ma tiez nieco pekne do minusu a nelzon tiez
ja 11
Joj vidim že vam ide všetkým karta tak gl
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:Joj vidim že vam ide všetkým karta tak gl
Ja +5 za 1K ruk, hmmm. Skoda len, ze ten objem ruk je za 4 dni .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal:Pridam par foteciek
..pjekne, to mi pripomenulo ako sme minuly rok liezli na Kľak ..tiez mam odtial podobne fotky
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
stiahol som deficit z dnesneho dna, skoda spotu ked som si s QJs nabehol do A2s ked sme obaja na turne trafili flush
inak som hral celkom ok, bolo tam par miest kde som so sebou nebol spokojny ale neboli to nejake velke situacie, ak by som takto dokazal hrat dlhodobo tak by som bol spokojny
inak som hral celkom ok, bolo tam par miest kde som so sebou nebol spokojny ale neboli to nejake velke situacie, ak by som takto dokazal hrat dlhodobo tak by som bol spokojny
-
ty hravas aj nl50 ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.