yegon napísal:musim sa s trochou obav (in before "gay" comments) priznat ze napriek pociatocnemu odporu sposobenemu neskutocne ohavnou reklamou na film Twilight som si ho predvcerom v noci z nedostatku inej formy zabavy pozrel ked som dohraval posledny turnaj na stars
na moje prekvapenie sa mi velmi pacil, ta dievcina hrala vynikajuco, bola tam super hudba, dobra kamera a aj dej bol fit az na zopar kuskov ktore som musel preskocit lebo som sa za hlavnych hrdinov hanbil (som taka citliva dusa a mam problem pozerat romanticke filmy)
Dnes som teda zobral manzelku do kina na druhy diel (New moon) a ten bol tiez super tak som hned zakupil vsetky 4 knihy a pustil sa do citania
takze prijemne prekvapenie pre mna
Knihy su super, odporucam anglicky original. Ta pani pise velmi putavo Nuts je 4. diel. A stale ostava obrovsky potencial pre pokracovanie pribehu, tak som zvedavy, ci sa hecne... Aj ked teraz trucuje,... kvoli tomu, ze jej ten posledny nedopisany diel niekto ukradol a vyvesil na internet...
Takze na nete je aj cast 5 dielu (Midnight Sun), ktory rozprava dej dielu prveho (Twilight) z pohladu upira Vhodne zaradit po jednicke