lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
"strečing" je najviac podcenovany pred nejakym vykonom. Svaly by mali byt zahriate pred tym ako ho robis, pretoze moze dojst k nepeknemu urazu + nema na svaly taky efekt.
Tie vlny zavidim...a vlastne vsetko
Tie vlny zavidim...a vlastne vsetko
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:"strečing" je najviac podcenovany pred nejakym vykonom ...
nez ho nekdo u nas "vymyslel", tak ja uz ukoncil aktivni karieru sportovce - poradna rozcvicka (rozhybani cloveka) dle "starych" metod je podle mne lepsi
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
yegon napísal:... hlavne karty by sa hodili aspon sem tam ...
jo to znam, to mne potkavalo cely minuly rok a bohuzel to pokracuje
asi to bude KARMA !!!
-
APminer napísal:
nez ho nekdo u nas "vymyslel", tak ja uz ukoncil aktivni karieru sportovce - poradna rozcvicka (rozhybani cloveka) dle "starych" metod je podle mne lepsi
Podla mna ho nikto nevymyslel, bol to len sposob, ako telo pripravit lepsie na vykon. Rozcvicka splna vlastne ten isty ucel, strecing ho len rozsiruje
Edit: Ide o to aby svaly boli zahriate a teda menej nachylne na zranenie + viac flexibilnejsie, odolnejsie.
-
Chlpo1989 napísal:APminer napísal:
Podla mna ho nikto nevymyslel, bol to len sposob, ako telo pripravit lepsie na vykon. Rozcvicka splna vlastne ten isty ucel, strecing ho len rozsiruje
Edit: Ide o to aby svaly boli zahriate a teda menej nachylne na zranenie + viac flexibilnejsie, odolnejsie.
nic ve zlem, ale mne strecing uz nic dal nerozsiroval - rozcvicka stacila
moje aktivni sportovni kariera na nejvyssi mozne urovni byla 1972-1991
-
APminer napísal:
Tak potom bol strecing zle vykonavany alebo nebol kvalitny Ale nie neviem...ja som bol vo vrcholnej forme asi len 1-2 roky a teda pre mna to bol rozdiel ked bol strecing pred aj po treningu ako ked nebol vobec.
A akemu sportu si sa venoval? Mozno to zavisi aj od toho...
-
Chlpo1989 napísal:APminer napísal:
Tak potom bol strecing zle vykonavany alebo nebol kvalitny Ale nie neviem...ja som bol vo vrcholnej forme asi len 1-2 roky a teda pre mna to bol rozdiel ked bol strecing pred aj po treningu ako ked nebol vobec.
A akemu sportu si sa venoval? Mozno to zavisi aj od toho...
Dedo vynikal v Slovenskej hadzanej
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:
Dedo vynikal v Slovenskej hadzanej
ale az po 1992 , do te doby jen pravidelny trening
2 Chlpo: hral jsem hokej (generace Haščák ......)
ale STOP - spamujeme blog, piste to do meho ( ze JK ? )
-
No APiku, ved za Tvojich sportovych cias este strecing nevymysleli - ledva ludia vedeli zakladat ohen!
Ja s tym problem nemam v takejto forme, ked su tie prispevky zabavne/informativne. Ja len tiltujem, ked vidim 2-3 prispevky po sebe, kde je dokopy akurat tak 1 slovo a par smajlov .
APminer napísal:ale STOP - spamujeme blog, piste to do meho ( ze JK ? )
Ja s tym problem nemam v takejto forme, ked su tie prispevky zabavne/informativne. Ja len tiltujem, ked vidim 2-3 prispevky po sebe, kde je dokopy akurat tak 1 slovo a par smajlov .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Side-eventy nedopadi uplne podla mojich predstav. Do prveho 440E som sa nedostal - bol limitovany na 40 hracov kvoli miestu a ja som bol 41.
v nedelu som hral 220E event so 100 hracmi - skoncil som 92., bola to taka turboidna struktura ktoru mam celkom rad. V podstate som hral 3 handy, ktore stoja za zmienku.
hand 1: 7500 stacks 25/50 blinds
typek v middle position raisuje na 125, 2 foldy, CO call, ja na buttone 23s call
flop 45Kr mam aj backdoor flushdraw
pf raiser check - ja wtf? bol to mlady chalan ktory dovtedy hral aktivne a cbetoval
CO bet 200 - ja call s tym ze mam poziciu, ak ma krala nefoldne, ak nema krala tak prevdepodobne checkne turn a ja to bud uchmatnem alebo si zoberiem free card.
na moje prekvapenie pf raiser call - bolo mi to samozrejme velmi podozrive
turn 3 mi dava par, obaja super check - nemalo zmysel betovat, CO by asi foldol - zrejme sa snazil len kupit pot na flope ale pf raiser po tom ako zahral flop mal 100% ruku ktoru nefoldne, pravdepodobne monster - videl som vela krat takto ludi hrat set - hlavne top set pretoze ked ma niekto top set tak je velmi malo pravdepodobne ze niekto iny ma TP - takze ja check
river 5 a pf raiser betuje 1200 lol - CO a ja insta fold - po tejto akcii je skoro iste ze ma full house - typek otaca KK.
takze ma celkom potesilo ze som sa trafil do toho co mal
hand 2: 6600 effective stack 50/100 blinds
raisujem 66UTG na 300, opity fin na SB dorovnava
flop Q29r betujem 500 a fin ma check/raisuje allin, po mojom folde ukazuje A5s. Rozmysal som ci to cbetovat ale mam pocit ze nemam velku nadej sa s touto rukou dostata do showdownu ak checknem flop takze som sa rozhodol ze najziskovejse bude bluffovat - super by mal foldnut dostatocne casto aby cbet bol ziskovy ( no zjavne nie tento super ).
hand 3: hned dalsia ruka, effective stack 5700, 50/100 blinds
MP opens na 250, hned za nim call, ja na BB call s J8s
flop A68ss - mam par + FD
pf raiser check
hrac za nim bet 500
ja raise 3000
pf raiser flop, typek allin ja call
ukazuje AQo s Q v mojej farbe
turn mi dava flush, river mu dava vyssi flush a som vonku
mozno trosku velky raise a bolo dost blbe ze sa to stalo hned po tej hande kde som bol vybluffovany a super si mohol mysliet ze tiltujem a budem mat sirsiu range - ale equity mam vybornu a v pomere k stacku je uz v pote prilis vela penazi na to aby som to zahral nejako inak
v nedelu som hral 220E event so 100 hracmi - skoncil som 92., bola to taka turboidna struktura ktoru mam celkom rad. V podstate som hral 3 handy, ktore stoja za zmienku.
hand 1: 7500 stacks 25/50 blinds
typek v middle position raisuje na 125, 2 foldy, CO call, ja na buttone 23s call
flop 45Kr mam aj backdoor flushdraw
pf raiser check - ja wtf? bol to mlady chalan ktory dovtedy hral aktivne a cbetoval
CO bet 200 - ja call s tym ze mam poziciu, ak ma krala nefoldne, ak nema krala tak prevdepodobne checkne turn a ja to bud uchmatnem alebo si zoberiem free card.
na moje prekvapenie pf raiser call - bolo mi to samozrejme velmi podozrive
turn 3 mi dava par, obaja super check - nemalo zmysel betovat, CO by asi foldol - zrejme sa snazil len kupit pot na flope ale pf raiser po tom ako zahral flop mal 100% ruku ktoru nefoldne, pravdepodobne monster - videl som vela krat takto ludi hrat set - hlavne top set pretoze ked ma niekto top set tak je velmi malo pravdepodobne ze niekto iny ma TP - takze ja check
river 5 a pf raiser betuje 1200 lol - CO a ja insta fold - po tejto akcii je skoro iste ze ma full house - typek otaca KK.
takze ma celkom potesilo ze som sa trafil do toho co mal
hand 2: 6600 effective stack 50/100 blinds
raisujem 66UTG na 300, opity fin na SB dorovnava
flop Q29r betujem 500 a fin ma check/raisuje allin, po mojom folde ukazuje A5s. Rozmysal som ci to cbetovat ale mam pocit ze nemam velku nadej sa s touto rukou dostata do showdownu ak checknem flop takze som sa rozhodol ze najziskovejse bude bluffovat - super by mal foldnut dostatocne casto aby cbet bol ziskovy ( no zjavne nie tento super ).
hand 3: hned dalsia ruka, effective stack 5700, 50/100 blinds
MP opens na 250, hned za nim call, ja na BB call s J8s
flop A68ss - mam par + FD
pf raiser check
hrac za nim bet 500
ja raise 3000
pf raiser flop, typek allin ja call
ukazuje AQo s Q v mojej farbe
turn mi dava flush, river mu dava vyssi flush a som vonku
mozno trosku velky raise a bolo dost blbe ze sa to stalo hned po tej hande kde som bol vybluffovany a super si mohol mysliet ze tiltujem a budem mat sirsiu range - ale equity mam vybornu a v pomere k stacku je uz v pote prilis vela penazi na to aby som to zahral nejako inak
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.